Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Alba, Balomiru de Camp  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Alba, Balomiru de Camp - 55000 EURO Balomiru de Camp, Balomiru de Camp , jud. Alba

Vand gospodarie in Balomiru de Camp ,j. Alba compusa din: CASA : - Living cu bucatarie 20 mp:mobila incorporata pe comanda aragaz pe gaz ,hota electrica ,cuptor electric ,chiuveta de bucatarie,gresie si parchet de lemn ,geam termopan,perdele,pereti gletuiti si lavabil de calitate . - Doua camere 26mp -parchet de lemn raschetat si dat cu 5 (cinci) straturi de lac ecologic, pereti gletuiti si zugravit cu lavabil de calitate ,perdele ,usi de lemn la camere si baie,geamuri termopan rabatabile. - Baie 5mp dotata cu lavoar cu oglinda , WC,dus,gresie faianta pereti gletuiti si zugraviti in lavabil de calitate ,geam termopan rabatabil - Beci sub living,perfect uscat,prevazut cu 2 (doua) usi la intrare care asigura o temp. moderata atat iarna cat si vara - Bucatarie de vara cu mobila incorporata pe comanda aragaz pe gaz ,hota electrica ,cuptor electric ,chiuveta de bucatarie, gresie si tavan cu grinzi din lemn si scandura lacuite si baituite ,lemn de nuc .Geam termopan in suprafata de 2,5mp rabatabil . - Baie aferenta bucatariei de vara dotata cu lavoar cu oglinda ,dus,WC ,geam termopan si perdele. - Toate spatiile prezentate mai sus sunt prevazute cu sistem de incalzire pentru anotimpul rece si anume centrala pe gaz ,marca ROKA de 32 Kw pentru prepararea apei calde menajere si incalzirea pe teava de cupru care asigura caldura prin cele 7 (sapte ) calorifere aferente . ANEXE - Cotete pentru pasari pe doua nivele 10 mp. - Sura in suprafata de 70 mp acoperita cu tigla tip Bilka. - Magazie pentru depozitare -12 mp - Cocina pentru animale -15 mp Gospodaria are utilitati :gaz,curent,apa curenta ,fantana in curte . Gradina cu pomi fructiferi :pruni,meri,peri, ciresi,nuci, smochini, zmeur etc. In total 1000 mp. Casa a fost construita dupa anul 2000,iar in ultimii ani s-au executat imbunatatiri care intregesc aceasta bujuterie de gospodarie care se ridica la nivelul superior al pretentiilor oricarui cunascator in domeniu.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Alba, Balomiru de Camp  - 2 EURO Proprietar 2 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Balomiru de Camp - 2 EURO Balomiru de Camp, Balomiru de Camp , jud. Alba

Suprafata: 7200mp teren: intravilan usor de accesat utilitati: apa, gaz , curent electric... deschidere la drum : 47,2m (iesire direct la drum) zona: rezidentiala Pret: 2,5Euro/mp NEGOCIABIL. DETIN TOATE ACTELE LA ZI!

2 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.