Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Alba, Capalna de Jos  - 21000 EURO Proprietar 21000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Capalna de Jos - 21000 EURO Capalna de Jos, Capalna de Jos , jud. Alba

Casa 3 camere. Suprafata totala: 600 mp. Suprafata locuibila: 80 mp Apa: de la retea sau de la fantana Curent electric: 220 V Gaz: E.ON Telefon: Cellular sau fix Semnal telefon mobil: foarte bun, turn de transmisie in sat Taxe proprietate: 100 LEI / an Zona: linistita Transport in comun: autobuz, microbuz sau tren Bucatarie: Da Beci: 4x4 mp Afumatoare: da Tavan casa: izolat cu vata de sticla de 10 cm Termopane: da Zugravita: recent Baie: in casa cu dus Fosa: facuta recent Camara: da Pridvor: da Gradina: suprafata 200 mp (3 visini, legume, cartofi...) Camera Depozit: camera 4mx3m Sopru: 7mx4 m Imbunatatiri: gard de lemn, garduri de plasa intre curte si gradina, zugravita interior, izolatie tavan, tencuita in partea din spate, fosa

21000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.