Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  terenuri constructii Alba, Cheile Cibului  - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Alba, Cheile Cibului - 0 EURO lunar Cheile Cibului, Cheile Cibului , jud. Alba

Teren intravilan mare, cu loc de casa , in Cheile Cibului, cu front stradal mare, drum asfaltat pe o lungime a terenului, rau ca vecin direct pe o lungime si o latime a terenului, fara vecini enervanti in apropiere. Teren cu toate actele la zi. Pretul este de 4 euro/ mp negociabil. Loc drept, ideal pentru cabana, pentru construit iaz piscicol cu apa prin cadere, potrivit pentru pensiune. Curti si constructii trecute in acte in suprafata de 300 mp si 2719 mp faneata. Pozitie de casa, cu o casa veche (ruina) in curte . Impozit mic, zona poate intra in proiecte pentru fonduri europene. Zona retrasa, linistita, in mijlocul naturii, fara poluare, cu numeroase atractii turistice ( pesteri, Manastirea Cheile Cibului...) Mai multe detalii in privat prin mesaj.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.