Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Alba, Ciugudu de Sus  - 19990 EURO Proprietar 19990 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Ciugudu de Sus - 19990 EURO Ciugudu de Sus, Ciugudu de Sus , jud. Alba

Casa in Ciugudu de Sus, com. Unirea, jud. Alba, 11 ari teren Vand casa din caramida, in centrul satului Ciugudu de Sus, comuna Unirea, jud. Alba, compusa din: 2 camere, bucatarie, camara, pivnita, hol, reamenajate in ultimii ani. Anexe: fost grajd din calcar de cariera (Podeni) si fosta sura, folosite acum pe post de depozit. Pot fi amenajate ca spatiu de vara / terasa etc. Podul poate fi amenajat ca spatiu de depozitare, eventual mansarda. Teren 11 ari, curte + gradina. Utilitatile (apa si canalizare) sunt trase la poarta. Casa si terenul sunt intabulate, detin acte de proprietate, masuratori topografice, planuri de situare etc.

19990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.