Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  2000 mp Alba, Dostat  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 2000 mp Alba, Dostat - 0 EURO Dostat, Dostat , jud. Alba

Vand gradina cu o suprafata totala de 12000 m patrati,din care:1h-livada pe rod si 20 arii-balta populata cu pesti. In incinta exista o cabana din lemn cu 4 camere,cu o suprafata de 36m patrati,precum si o constructie recent ridicata si finisata compusa din 2 camere si o terasa de 44m patrati. Ambele imobile sunt alimentate cu energie electrica provenita de la panourile solare existente. Gradina se afla la intrare in comuna Dostat,Alba. Intreaga suprafata este imprejmuita cu gard,iar accesul se face pe un drum secundar-aproximativ 800m de la asfalt. Pret:20euro/m patrat. Pentru mai multe informatii,nu ezitati sa ne contactati teleofonic.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Alba, Dostat  - 13000 EURO Proprietar 13000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Dostat - 13000 EURO Dostat, Dostat , jud. Alba

Gospodarie formata din casa( fundatie din beton si zidarie de caramida) cu 3 camere(cu podea) si hol, bucatarie de vara cu camara, sopron cu afumatoare zidita, camara si cuptor pentru paine , sura cu grajd si fanar, cotet pentru porc, curte pietruita si gradina. Fantana in curte si bransament apa curenta cu apometru la poarta. Acces din strada principala asfaltata. Proprietar. CF pe numele meu. Fara alte obligatii, impozite achitate la zi. Necesita reparatii ale finisajelor. Pret negociabil euro. Nu ezitati sa sunati dupa ora 16.

13000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.