Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Alba, Geoagiu de Sus  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Geoagiu de Sus - 70000 EURO Geoagiu de Sus, Geoagiu de Sus , jud. Alba

VAND casa particulara. Situata in sat Geoagiu de Sus, com Streamt Jud Alba Intabulata in 2004 cu actele la zii, fara sarcini. Suprafata totala 2834 mp, din care : 780 curte si casa si 2054 gradina Este amplasata intr-o zona superba, linistita si cu acces direct din strada asfaltata!. Casa este impartita pe 3 nivele : 1- Subsol/la nivelul solului compus din 2 garaje + pivnita/camera centralei + o crama + casa scarii 2 - Parter: Hol+casa scari+ Salon 39 m+bucatarie+baie+camara + balcon deschis 3 - Mansarda : 2 camere+baie+ hol f spatios+ casa scarii+ balcon inchis Casa este dotata cu Centrala termica, hidrofor, gaz GPL la tanc de 1000L , geamuri si usi termopane, foarte bine intretinuta si ingrijita! Casa este mobilata si la intelegere se poate cumpara cu mobila sau fara mobila sau partial mobilata! Casa este mare , spatioasa si se ajunge usor la ea. La 2 km de ea se afla manastirea Ramet si cheile Rametului care sunt superbe ! Gradina are pomi fructiferi! Este mai frumoasa in realitate!!!!

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.