Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Alba, Manarade  - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Manarade - 18000 EURO Manarade, Manarade , jud. Alba

Vand teren in Manarade, Blaj, Judet Alba, strada Principala nr. 91 (vis-a-vis de Caminul cultural) cu multiple facilitati: apa, canalizare si gaz. Livada cu pomi fructiferi, fantana cu pompa submersibila, gard nou din plasa, fixat pe spalieri. Terenul este pregatit pentru constructii, avand toate avizele necesare plus materiale de constructii (4 masini de balast si 2 masini de nisip). Mai multe detalii la telefon.

18000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Alba, Manarade  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Manarade - 115000 EURO Manarade, Manarade , jud. Alba

Casa este situata in Manarade, nr.169, situata la 50m fata de podul peste Tarnava. Curte in suprafata de 1735 mp. In curte sunt 2 case, una saseasca amplasata la strada cu 3 camere, baie, centrala pe gaz si pivinita sub toata casa, cealata amplasata in curte formata din 3 camere + bucatarie + baie + camara, centrala pe gaz + panou solar. Anexe: garaj, 2 foisoare, sura. Toate utilitatile.

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.