Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  3000 mp Alba, Poiana (Sohodol)  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 3000 mp Alba, Poiana (Sohodol) - 0 EURO Poiana (Sohodol), Poiana (Sohodol) , jud. Alba

CASA CU TREI CAMERE ; BAIE ; FOISOR , din caramida RENOVAT interior in totalitaet poliester de 3 si instalatie electrica de cupru noua (pretul casei etse 26000 euro - cu suprafata de teren 3000 mp ) mai multe in formatii se discuta la destinatie) Teren in Poiana Sohodol langa manastrie de vanzare 6 hectare , se fac parcele cu suprafata dorita , 6 euro / mp Negociabil in functie de suprafata , PARCELA DE 500 mp = 3000 EURO) la suprafata Mare de peste 1 ha - 1.3 euro /mp Negociabil. situat in centrul satului Poiana Sohodol langa Manastire si langa drumul principal ,drum ASFALTAT,,, mai multe detalii la tel 771 - arata telefon - ACTE LA ZI - EXTRAS CF

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.