Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Alba, Ramet - 52000 EURO Proprietar 52000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Ramet - 52000 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Vand casa de caramida situata pe Valea Manastirii, in apropierea manastirii Ramet. Casa este compusa din demisol, parter inalt, etaj si pod. Demisolul are garaj si pivnita. La parter se afla un living spatios, bucatarie, camara, baie. La etaj se gasesc 3 dormitoare si o baie. Dotari: apa, curent electric si sobe cu lemne. Pentru detalii, va rog sa ma contactati la: 0741 279104 sau 0258 851273.

52000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Alba, Ramet - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Ramet - 20000 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Vand teren in Rametea, panorama superba, langa Piatra Secuiului.Terenul este intravilan construibil, avand iesire la drumul asfaltat. Utilitati : apa, curent si canalizare avand un front la strada generos. Actele sunt in regula, cu extras CF actualizat.

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3500 mp Alba, Ramet - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 3500 mp Alba, Ramet - 0 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Vand teren in Ramet mai multe detali la telefon 754 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Alba, Ramet - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 4 camere Alba, Ramet - 80000 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Casa de vacanta de vanzare in Ramet jud Alba, intr-o zona cu peisaj superb. ( cheile Ramet, in apropierea Manastiri Ramet) Teren 500 mp casa aprox. 300 mp construiti. Casa poate fi folosita si ca pensiune, fiind compusa din living, bucatarie, baie, dormitor cu baie proprie, hol( parter inalt), 4 dormitoare si baie( etaj), pod, terase, si o bucatarie de vara , cu living si baie( demisol inalt). Casa se vinde complet utilata si mobilata. Este construita in 2007, si renovata in 2017. In curte este o filigorie de lemn cu mobilier din lemn masiv, gratar zidit, casuta de unelte, nou construita, leagan. Incalzirea este pe butan gas , dar se poate instala si centrala pe lemne. Este izolata termic cu polistiren. Casa este racordata si la sistemul de apa-canal, dar are si fantana cu hidrofor..

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Alba, Ramet - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Ramet - 55000 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Vand casa familiala intr-o zona deosebit de pitoreasca, situata in comuna Ramet, Judetul Alba, la o distanta de 22 km de municipiul Aiud, construita in anul 2014. Constructia este situata la drumul national Aiud-Ramet si este construita pe un teren proprietate privata avand suprafata de 1200 m², inregistrata in CF. Constructia este din lemn ,cu izolatie de vata minerala si poliester,ignifugata,pe fundatie,cu pivnita,parter si mansarda, cu o suprafata constructie 129 m², cu terasa in fata casei si lateral. Casa are doua bai.La parter este sufrageria cu bucatarie, iar la etaj sunt doua dormitoare si un balcon mare comun. De asemenea exista instalatie electrica cu panouri solare si becuri led. Exista posibilitatea de racordare la reteaua de curent electric si reteaua de alimentare cu apa a comunei Ramet care trece la o distanta scurta in apropiere. Obiective de vizitat in preajma. In apropiere la o distanta de 12 km se regaseste manastirea Ponor, iar la o distanta de 10 km este manastirea din Valea Manastirii, Ramet. Cheile Rametului este acel loc salbatic unde incepe aventura, iar cheile isi croiesc drum prin Muntii Trascaului. Locul este preferat, in special, de alpinisti care isi testeaza limitele pe abrupturile stancoase. De altfel, peisajele sunt spectaculoase in chei, avand ocazia sa descoperiti si specii rare de plante si sa faceti multe fotografii.Din aceasta zona se pot face drumetii cu masina, inspre Alba Iulia la 42 km, care este un vechi centru istoric, cu mare potential turistic. In directie opusa la 54 km, se afla vestita Salina renovata recent din municipiul Turda. In drumetie spre Turda, daca mergem spre ruta catre Buru, la o distanta de 28 km, se regaseste singurul sat din Romania, Rametea, distins cu premiul "Europa Noastra" al Comisiei europene pentru conservarea patrimoniului cultural material. Mai departe in drumetie spre Turda se pot vizita Cheile Turzii la 52 km distanta.Zona unde este situata cabana, ofera o liniste sufleteasca fiind situata intr-un spatiu deosebit , incarcat din Muntii Trascaului, o rezervatiei naturala ce se intinde pe o suprafata de 150 de hectare.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Alba, Ramet - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Ramet - 90000 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Casa de vacanta este situata in Comuna Ramet, satul Valea Manastirii, nr. 41 C, jud. Alba. Casa de vacanta in suprafata totala de 228 mp este compusa din: - demisol : bucatarie, toaleta; - parter : sufragerie , bucatarie cu bar, toaleta , dormitor cu toaleta si baie cu dus ; - etaj : 3 dormitoare , baie cu dus. Casa de vacanta este dotata cu mobilier , este racordata la reteaua de apa potabila si de canalizare , la instalatia electrica (inclusiv trifazica), are incalzire centrala pe butan gaz (cu posibilitati de incalzire cu lemne sau cu energie electrica), curte pavata. Terenul aferent casa de vacanta este in suprafata imprejmuita de 551 mp, pe care se afla urmatoarele anexe: filigorie, magazie pentru lemne, hinta, gratar barbeque, fantana cu apa potabila si hidrofor. Pe teren sunt plantati pomi fructiferi si flori si este amenajata o platforma pentru parcarea a 4 autoturisme. Casa de vacanta este situata intr-o zona mirifica, in apropierea Cabanei turistice a Manastirii Ramet.

90000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.