Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Alba, Ramet - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Ramet - 55000 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Vand casa familiala intr-o zona deosebit de pitoreasca, situata in comuna Ramet, Judetul Alba, la o distanta de 22 km de municipiul Aiud, construita in anul 2014. Constructia este situata la drumul national Aiud-Ramet si este construita pe un teren proprietate privata avand suprafata de 1200 m², inregistrata in CF. Constructia este din lemn ,cu izolatie de vata minerala si poliester,ignifugata,pe fundatie,cu pivnita,parter si mansarda, cu o suprafata constructie 129 m², cu terasa in fata casei si lateral. Casa are doua bai.La parter este sufrageria cu bucatarie, iar la etaj sunt doua dormitoare si un balcon mare comun. De asemenea exista instalatie electrica cu panouri solare si becuri led. Exista posibilitatea de racordare la reteaua de curent electric si reteaua de alimentare cu apa a comunei Ramet care trece la o distanta scurta in apropiere. Obiective de vizitat in preajma. In apropiere la o distanta de 12 km se regaseste manastirea Ponor, iar la o distanta de 10 km este manastirea din Valea Manastirii, Ramet. Cheile Rametului este acel loc salbatic unde incepe aventura, iar cheile isi croiesc drum prin Muntii Trascaului. Locul este preferat, in special, de alpinisti care isi testeaza limitele pe abrupturile stancoase. De altfel, peisajele sunt spectaculoase in chei, avand ocazia sa descoperiti si specii rare de plante si sa faceti multe fotografii.Din aceasta zona se pot face drumetii cu masina, inspre Alba Iulia la 42 km, care este un vechi centru istoric, cu mare potential turistic. In directie opusa la 54 km, se afla vestita Salina renovata recent din municipiul Turda. In drumetie spre Turda, daca mergem spre ruta catre Buru, la o distanta de 28 km, se regaseste singurul sat din Romania, Rametea, distins cu premiul "Europa Noastra" al Comisiei europene pentru conservarea patrimoniului cultural material. Mai departe in drumetie spre Turda se pot vizita Cheile Turzii la 52 km distanta.Zona unde este situata cabana, ofera o liniste sufleteasca fiind situata intr-un spatiu deosebit , incarcat din Muntii Trascaului, o rezervatiei naturala ce se intinde pe o suprafata de 150 de hectare.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Alba, Ramet - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Ramet - 90000 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Casa de vacanta este situata in Comuna Ramet, satul Valea Manastirii, nr. 41 C, jud. Alba. Casa de vacanta in suprafata totala de 228 mp este compusa din: - demisol : bucatarie, toaleta; - parter : sufragerie , bucatarie cu bar, toaleta , dormitor cu toaleta si baie cu dus ; - etaj : 3 dormitoare , baie cu dus. Casa de vacanta este dotata cu mobilier , este racordata la reteaua de apa potabila si de canalizare , la instalatia electrica (inclusiv trifazica), are incalzire centrala pe butan gaz (cu posibilitati de incalzire cu lemne sau cu energie electrica), curte pavata. Terenul aferent casa de vacanta este in suprafata imprejmuita de 551 mp, pe care se afla urmatoarele anexe: filigorie, magazie pentru lemne, hinta, gratar barbeque, fantana cu apa potabila si hidrofor. Pe teren sunt plantati pomi fructiferi si flori si este amenajata o platforma pentru parcarea a 4 autoturisme. Casa de vacanta este situata intr-o zona mirifica, in apropierea Cabanei turistice a Manastirii Ramet.

90000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere casa 1 camere Alba, Ramet - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere casa 1 camere Alba, Ramet - 0 EURO lunar Ramet, Ramet , jud. Alba

Cabana este situata in Judetul Alba, la Ramet - Valea Manastirii; mai precis la 500 m distanta de pensiunea-restaurant din apropiere; si la 1,5 km de Manastirea Ramet. Aceasta este compusa dintr-un living, bucatarie, iar sus la mansarda este un spatiu de dormit pentru aproximativ 10-14 persoane. Are antena parabolica, complet mobilata cu 4 paturi + 3-4 saltele, semineu pe lemne, bucataria complet utilata. Pentru mai mult informatii sunati la numarul: 756 - arata telefon - .

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Alba, Ramet - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare garsoniera Alba, Ramet - 20000 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Se afla antro zona linistita de caramida utilata mobilata centrala mobila aragaz masina spalat televizor frigider foarte calduroasa iarna etc.

20000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Alba, Ramet Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Alba, Ramet Ramet, Ramet , jud. Alba

Cabana situata pe Valea Manastirii Ramet, la 12 km de Teius, 4 km de Manastirea Ramet si 25 km de Alba Iulia. Cabana e compusa din: living, bucatarie, baie interioara si 4 dormitoare. Incalzirea este asigurata de semineu si incalzire centrala. Pretul se negociaza in functie de numarul de nopti de cazare. Detalii la numarul de telefon.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Alba, Ramet - 61900 EURO Proprietar 61900 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Ramet - 61900 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Vila se afla in jud.Alba,dupa Manastirea Ramet,(de la Teius catre Manastire)construita din caramida cu un design deosebit cu acces direct la rau si o panorama superba,fiind dispusa pe 2 nivele(parter bucatarie f.spatioasa,living ,baie si hol,etajul are 2 dormitoare cu balcon si o baie) La parterul livingul de peste 40 mp, care este un open space, avem un frumos semineu,2canapele extensibile,o,masa de 12 persoane. Curtea cu o panorama frumoasa spre munte! Tel: 741 - arata telefon - 745 - arata telefon -

61900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Alba, Ramet - 6500 EURO Proprietar 6500 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Ramet - 6500 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Teren de vanzare zona Ramet jud Alba mai jos de Manastirea Rimet 1,5km 50 metri lungime 10 metri latime Acces cu masina pana la teren sau pe jos 1 min de la soseaua principala. Utilitati curent 220v Pretabil pt cabana zona excelenta.. Acces la apa curgatoare 20 m langa teren 13euro/m2

6500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Alba, Ramet - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare casa 5 camere Alba, Ramet - 105000 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Vila-Pensiune constructie moderna cu materiale de exceptie, compusa din: 2 etaje si Parter,5 dormitoare, 3 bai cu WC, 3 bucatarii, Sala de Conferinte(36mp.), 2 Balcoane, Gradina cu Foisor, Gratar, Anexa, Pomi fructiferi, Curte cu Parcare pentru 4 Auto si Alee pavazata, Put Apa forat cu Hidrofor, Rezervor special Gaz de 2500mc. folosit la Bucatarii, Baie si Incalzire Centrala termica cu Calorifere. Teren aferent intabulat=600mp. Vila dispunede Curent 380V. Apa si canalizare racordate la sursa centralizata racordare la Complexul Ramet Sat, Internet, Antena TV, Drum national asfaltat. Vila se vinde complet mobilata si utilata in stare perfecta juridic pentru vinzare. Informatii suplimentare la Tel. 744 - arata telefon - ori 0049 1 743 - arata telefon - .

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 6000 mp Alba, Ramet - 4300 EURO Proprietar 4300 €
Vanzare terenuri agricol 6000 mp Alba, Ramet - 4300 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Vand teren cu padure in comuna Ramet, zona forte buna de transport la masina

4300 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 20 ha Alba, Ramet - 9500 EURO Proprietar 9500 €
Vanzare terenuri agricol 20 ha Alba, Ramet - 9500 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Vand padure de fag, 3.2 ha in comuna Ramet, 110 ani, amenajament silvic, se poate exploata, mai multe detalii la telefon

9500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Alba, Ramet - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Ramet - 35000 EURO Ramet, Ramet , jud. Alba

Vand casa formata din 2 corpuri conform fotografiilor casa de jos din piatra si casa de sus din barne + teren fanate situat in apropierea casei in sat Olteni Comuna Ramet Judetu Alba . Se preteaza foarte bine pentru casa vacanta sau cabana pentru alte detalii ma gasiti la telefon ( + 50 de arii de padure in apropierea casei) Delimitarea in poza este aproximativa

35000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.