Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Alba, Tartaria  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Alba, Tartaria - 0 EURO Tartaria, Tartaria , jud. Alba

Vand teren intravilan in Tartaria, jud. Alba. Terenul are front stradal 9m. Situat pe partea dreapta la intrare in sat langa case.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Alba, Tartaria  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Tartaria - 22000 EURO Tartaria, Tartaria , jud. Alba

Se vinde casa la tara in bune conditii , 2 camere plus sufragerie , bucatarie , gaz , curent , apa , 30.000 euro neg. Suprafata utila: 968,0 m2,

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere  semidecomandat Alba, Tartaria  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Alba, Tartaria - 38000 EURO Tartaria, Tartaria , jud. Alba

Buna... Vand apartament 2 camere situat la etajul -II -zona linistita,in zona Catedralei din centru ,blocul este din caramida semidecomandat A fost restaurat in totalitate ( peretii tencuiti din nou,instalatie electrica si sanitara noua, gresie, faianta ,tavane false, geamuri termopan, usi noi ,centrala termica, cabina de dus moderna, parchet izolat exterior,jaluzele de aluminiu). Apartamentul este in apropierea mijloacelor de transport, piata,magazine,etc.. De asemenea daca santeti interesati detin si un teren in Tartaria cu o suprafata de 57 de arii ,pretabil pentru doua case ori teren arabil. Pretul terenului este de (27000 euro). Multumesc

38000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.