Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri agricol Arges, Ursoaia - 4064 EURO Proprietar 4064 €
Vanzare terenuri agricol Arges, Ursoaia - 4064 EURO Ursoaia, Ursoaia , jud. Arges

vand teren Comuna Cotmeana sat Ursoaia, ingradit, 929 mp, langa padure. Zona foarte frumoasa, ideal pentru o cabana sau locuinta. Pret discutabil!!!

4064 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Arges, Ursoaia - 2500 EURO Proprietar 2500 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Ursoaia - 2500 EURO Ursoaia, Ursoaia , jud. Arges

Teren intravilan , platou drept , ideal casa vacanta, langa padure, deschidere la 2 drumuri de acces , zona linistita

2500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Arges, Ursoaia Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Arges, Ursoaia Ursoaia, Ursoaia , jud. Arges

Inchiriez cabana! Este o constructie traditionala din lemn, cu absolut toate obiectele din interior lucrate manual intr-un stil original propriu. Aceasta se afla la 20 km de Pitesti, avand: 3 camere cu paturi matrimoniale baie gratar Parcare pentru mai multe masini Curte 2000mp Trasura pentru plimbari (se pot face trasee) Obiective turistice: Manastirea Cotmeana Manastirea Bascov Partie sanius Mai multe detalii la telefon.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 8000 mp Arges, Ursoaia - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 8000 mp Arges, Ursoaia - 0 EURO Ursoaia, Ursoaia , jud. Arges

Vand teren intravilan 8000mp sau casa + teren 12000mp in localitatea Ursoaia la 15 km de Pitesti spre Valcea. Terenul este langa padure , zona linistita, priveliste deosebita. Schimb cu apartament + garsoniera

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Arges, Ursoaia - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare garsoniera Arges, Ursoaia - 12000 EURO Ursoaia, Ursoaia , jud. Arges

Garsoniera de lux cu baie proprie 33mp in mijlocul naturii acces separat ,locuri parcare .Garsoniera nu este prevazuta cu bucatarie .Ea fiind compusa din camera, sala de baie si terasa acoperita (exista posibilitate spatiu aferent pentru amenajarea unei eventuale bucatarii) , Posibilitati; 1 spatiu gratar -picnic 2,acces piscina exterioara Constructie an 2011 Garsoniera este racordata la toate utilitatile posibile existente ; apa sursa proprie incalzire centrala termica lemne (centrala cu gazeificare Bosch) panouri solare apa calda curent retea trifazic canalizare ,internet ,tv semnal gsm 4G Mobilat /Nemobilat . Cale de acces 4,3km din soseaua DN7(21km de Pitesti catre Valcea, 150km de Bucuresti catre Valcea .Din care drum comunal asfaltat 3km si 1,3km drum de tara ,Pretabil agrement si persoanelor iubitoare de natura ,aer curat si animale cu posibilitatea pe viitor de imbinare intr-un mic bussines local de turism .,, ..Disponibile doua garsoniere in forma prezentata. In caz ca nu pot fi contactat telefonic lasati mesaj pe olx raspund sigur la toate mesajele Locatia se afla linga manastirea Bascovele

12000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Arges, Ursoaia - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare casa 3 camere Arges, Ursoaia - 43000 EURO Ursoaia, Ursoaia , jud. Arges

Casa cu etaj compusa din: - doua garsoniere cu baie proprie si terasa la etajul 1 - apartament 3 camere cu baie, bucatarie si terasa inchisa la parter. Acces etaj prin scara exterioara, intrari separate garsoniere si apartament. Posibilitate acces piscina, parcare. Vila este racordata la toate utilitatile ( apa sursa proprie , incalzire centrala termica lemne, panouri solare apa calda, , curent retea trifazic, canalizare, internet ,tv, semnal gsm 4G) Mobilat / nemobilat, Cale de acces 4,3 km de la soseaua nationala DN 7(21 km de Pitesti catre Valcea, 150km de Bucuresti catre Valcea. Din care drum comunal asfaltat 3km si 1,3 km drum de tara. Pretabil agrement si persoanelor iubitoare de natura si aer curat cu posibilitatea pe viitor de imbinare intr-un mic bussines local de turism. 12.000 euro - Garsoniera 19.000 euro - Apartament 500mp curte In caz ca nu pot fi contactat telefonic lasati mesaj pe olx raspund sigur la toate mesajele.

43000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.