Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Arges, Valeni-Podgoria  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare casa 2 camere Arges, Valeni-Podgoria - 100000 EURO Valeni-Podgoria, Valeni-Podgoria , jud. Arges

Asezata intre dealurile Stefanestiului , in Valeni-Podgoria, intr-o zona linistita . Vila cu etaj, cu terasa imbracata in lemn sculptat, usi sculptate . La parter se afla un living generos , bucatarie cu bar din marmura open-space ,sala de protocol , 2 dormitoare, baie si camera pentru centrala pe gaze. La etaj o camera de odihna cu priveliste frumoasa ,3 dormitoare ,o baie si terasa imbracata in lemn cu gresie pe jos Garaj pentru 2 autoturisme cu sala de sport deasupra . Curtea este placata cu dale. Ca si utilitati , gaze( centrala si aragaz) , un semineu cu lemne in sufragerie si inca o soba intr-un dormitor parter , fosa septica , apa curenta in toata casa, apa de la adancime (scoasa cu ajutorul hidroforului din put forat de noi ,dar se poate si racordarea la reteaua publica ,aceasta trecand prin fata casei , curent electric

100000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Arges, Valeni-Podgoria  - 20600 EURO Proprietar 20600 €
Vanzare casa 3 camere Arges, Valeni-Podgoria - 20600 EURO Valeni-Podgoria, Valeni-Podgoria , jud. Arges

Casa are două camere una bucătărie și o baie..este construcție nouă..finisat interior și placat exterior...are internet și tv..fântână și 30 pomi fructiferi .încălzirea este cu lemn..zonă foarte liniștită nu circulă mașină sau utilaj...puțin pe deal...merită văzută...teren640mp. .pntr mai multe detali sunați.mă la nrMarius Stadiul constructiei: Finalizat , Locuri parcare: 2 , Suprafata terenului: 640,0 m2, Suprafata utila: 70,0 m2, Suprafata construita: 70,0 m2, Anul constructiei: 2010 ,

20600 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  3000 mp Arges, Valeni-Podgoria  - 3000 EURO Proprietar 3000 €
Vanzare terenuri constructii 3000 mp Arges, Valeni-Podgoria - 3000 EURO Valeni-Podgoria, Valeni-Podgoria , jud. Arges

Vând teren intravilan Vand teren intravilan,situat in satul Valeni,la DN7,deschidere 50 m

3000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.