Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 900 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 900 €
Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 900 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va propune spre inchiriere- 12 eur/mp - un spatiu comercial PARTER direct stradal situat in intersectia TIC -TAC zona Spitalului Judetean Bacau.Suprafata imediat disponibila este de 75 mp, existand posibilitatea de a se extinde pana la 150 mp .Contorizarea este independenta pe toate utilitatile, spatiul este modernizat si are CT ,dispune de 3 grupuri sanitare,3 cai de acces iar inaltimea interioara este de 3 m .

900 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 46800 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 46800 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 46800 EURO Cornisa, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre vanzare un apartament spatios (72.29 mp total)la etajul 2/10, cu 3 camere decomandate,2 balcoane,baie cu fereastra in 2 canate, confort 1, situat in imediata vecinatate MEGA IMAGE Orizont. Usa metalica intrare,tamplarie PVC cu geam termopan ,2 debarale spatioase cat si cele 2 balcoane foarte generoase intregesc pachetul de avantaje ale acestui foarte bine pozitionat apartament situat in mijlocul unui spatiu verde amplu(vedere din toate camerele) precum si la cativa pasi de scoala,gradinita,mijloace de transport in comun/ 5 minute de mers pe jos de PIATA SUD. Apartamentul este contorizat individual pe apa si curent ,incalzirea fiind acum pe sistemul de termoficare public.Apartamentul este izolat exterior ,accesul in scara (interfon/lift)este direct din pietonal sub stalpul de iluminat din fata blocului.Optional se poate amenaja o boxa la subsol /cu acces pe scara clasica de bloc. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATP,scoli,gradinita. ID intern: 149.

46800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Bacau, Bacau - 14900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 14900 €
Vanzare casa 2 camere Bacau, Bacau - 14900 EURO 9 Mai, Bacau , jud. Bacau

Ava Imob vinde casa cu 2 camere situata in sat Sarata. Este din chirpici -modificata 2 camere baia si bucatarie din Bca.Este izolata exterior, are termopan partial, incalzirea se face cu soba. Are apa curenta, fosa septica, o terasa generoasa. Mai necesita renovare, insa poate fi amenajat un spatiu decent pentru o familie la inceput de drum sau pentru cei care se retrag de la oras spre liniste la o casa intr-un sat in apropiere de Bacau. Merita vazuta! ID intern: BI12510.Pret: 14900 EuroTelefon: 0755635401

14900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bacau, Bacau - 37500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 37500 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bacau, Bacau - 37500 EURO Mioritei, Bacau , jud. Bacau

Ofer spre vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat in zona Restaurantului Mioritei, la doi pasi d Centru, Curtea de Apel, Piata Mioritei, la un bloc distanta de statia de autobuz etc. Blocul a fost ridicat dupa cutremurul din 77, nu are nici un fel de risc seismic, se accepta orice fel de credit. Zona inconjuratoare blocului e plina de verdeata, a fost reabilitata de Primarie cu multe bancute, felinare, parcare ecologica foarte mare, etc. Apartamentul este pozitionat pe mijlocul blocului, este la etajul 2 din 4, este insorit, calduros, si uscat, are geam la baie, balcon la sufragerie, plus posibilitatea de marit holul sau bucataria (sunt 2 debarale pe hol la intrarea in bucatarie).Apartamentul ofera posibiliatatea de a fi renovat pe gustul viitorilor proprietari...Pret: 37500 euro negociabil, se poate vizita oricand.Pentru mai multe detalii: 0748115615 sau 0758841109

37500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 250000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 250000 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre vanzare-COMISION 0% LA CUMPARATOR- una din rarele oportunitati de afaceri(business & imobiliare) cu istoric financiar demonstrabil in baza bilanturilor puse la dispozitie de catre Proprietar. Pozitionat in zona depozitului PENNY la intrarea in Mun.Bacau dinspre Bucuresti si avand acces AUTORIZAT din DN2 la mica distanta INAINTE de intrarea pe noua Sosea de Centura ,aceasta locatie ofera o prezenta vizibila ce se poate semnaliza foarte eficient avand front stradal neobstructionat de imobilele invecinate. O afacere de familie CARE FUNCTIONEAZA in timp ce DVS. CITITI ACESTE RANDURI-DE 25 DE ANI (personal complet/utilaje active) cu un frumos si valoros portofoliu de clienti(contracte in curs de desfasurare/incasare) avand puncte de lucru (cu personal complet)in judetele invecinate .O afacere in care investitorul va beneficia de suportul ante/postvanzare prevazut prin contract al proprietarului pentru a intelege si deprinde functionalitatea acestui business deosebit de profitabil(cu toate avizele si autorizatiile valabile inclusiv pentru spitale). Toate utilitatile(GAZ debit industrial,CURENT putere instalata pana 100 kva,APA retea+ sursa autonoma,CANALIZARE) sunt disponibile in cladirea principala de 450 mp ,terenul avand in total 1703 mp.Toate cladirile,echipamentele,mijloacele de transport,utilajele si terenul sunt ale societatii !Anexele ce deservesc acest business sunt in suprafata de 350 mp. Exista desigur posibilitatea de a se vinde DOAR activul imobiliar (teren cu toate utilitatile tip platforma betonata imprejmuit complet cu acces autorizat in DN2;constructii cca.800 mpc; fara business)la 180000 eur. Practic se intra pe profit din MOMENTUL SEMNARII actului de vanzare-cumparare/cesiunea partilor sociale !!! Societatea se va tranzactiona(se ofera asistenta pentru auditare) libera de orice datorii cu toate platile curente catre furnizori si bugetul de stat achitate la zi ,iar conform legii ce reglementeaza activitatea societatilor comerciale, raspunderea administratorului pentru activitatea deja desfasurata ramane in sarcina acestuia si dupa transferul afacerii catre noul dobanditor.

250000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 178 mp Bacau, Bacau - 23140 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 23140 €
Vanzare terenuri constructii 178 mp Bacau, Bacau - 23140 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre vanzare -COMISION 0% la cumparator -Teren CONSTRUIBIL(parcelabil !!!) Certificat Urbanism pe Str.Stadionului, reper Posta 6, avand o suprafata de 178 mp cu deschiderea de 10 ml la strada asfaltata / iluminat public si toate utilitatile la limita de proprietate. Caracteristici teren POT 40 % , CUT 4.4 , amprenta maxima 71 mp.Terenul se poate utiliza pentru SERVICII;PARCAJE;GARAJE;ACTIVITATI COMPATIBILE CU FUNCTIUNEA DE LOCUIRE(atelier instalator sanitar/electric/cabinet veterinar/amplasare container tip birou;depozit) .Pretul 130 EUR/MP este negociabil . ID intern: 132.

23140 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 6413 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 6413 €
Inchiriere spatii comercial Bacau, Bacau - 6413 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta avand Comision 0% la Client,o proprietate-imediat disponibila- compusa din SPATIU VANZARE in HALA COMERCIALA(1087mp)CORP BIROURI MODERN P+1(256 mp /nivel),DEPOZIT( 378 mp) fiecare activ -SE POATE INCHIRIA INDIVIDUAL- beneficiind de intrare ,acces si contorizare PROPRIE(optional). Excelent pozitionata langa intrarea de la Supermarket SELGROS Bacau si amplasata pe un teren de 3723 mp ce poate oferi cca.50 locuri de parcare aceasta locatie(H sub grinda 3.85m) are o latime de 16 m si o lungime (TOTALA )de cca.100 m fiind bransata la TOATE utilitatile(curent putere industriala/apa /canalizare/gaz). Pret inchiriere SPATIU VANZARE 5,9 eur/mp!!! Pret inchiriere SPATIU depozit 4,5 eur/mp. Pret inchiriere CORP birouri 6,9 eur/mp. Imobilul clasificat GRAD II rezistenta foc,are put forat la 10 m adancime si conducta apa incendiu. Proprietarul asigura suport EFECTIV (implicare financiara)pentru autorizarea ISU in functie de obiectul de activitate(comert/productie/office).

6413 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 108661 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 108661 €
Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 108661 EURO Unirii, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va propune UNICUL SPATIU DISPONIBIL -COMISION 0% LA CUMPARATOR - excelenta oportunitate de investitie 817 eur/mpc in cea mai moderna si eleganta constructie performanta energetic din BACAU Cladirea 30 AVENUE BUSINESS CENTER . Spaţiul subiect este deschis si permite variante flexibile de compartimentare,pardoselile sunt tehnologizate , tavanele suspendate acomodeaza sisteme HVAC de înaltă performanţă si infrastructură telecom avansată cu internet de mare viteză accesibil. Contorizare individuala pe curent a spatiului oferit spre vanzare.Dispune de alimentare proprie cu apa . Supraveghere video, servicii de securitate cu paza umana ,supraveghere video şi control acces la intrarea în lobbyul cladirii. Sisteme automatizate de detecţie şi alarmare incendiu. Alimentare cu energie electrică securizată a cladirii / generator de energie electrică . 2 Lifturi capacitate 4 persoane /Suport 24/7 In cladire functioneaza activitati economice cu valoare mare adaugata( Servicii financiare BCR;Servicii de asigurari viata ING ;Birou Notarial;Servicii financiare TBI Leasing;Filiale locale ale unor Companii cu acoperire nationala si internationala,Servicii Call Center/Data Center ,Birouri Lichidatori judiciari si importante institutii bugetare exemplu REGISTRUL COMERTULUI).Un numar de aproximativ 400 de persoane lucreaza zilnic in cladire, pe langa acestia traficul generat in 24 h poate ajunge la cca.1000 persoane TOTI potentiali clienti sau vectori de publicitate ai afacerii Dumneavoastra ! Pozitionat la etajul 3 (2 lifturi/scari )si orientat SUD-VEST acest spatiu comercial prin destinatie poate fi utilizat pentru o larga gama de activitati incepand cu cabinete de servicii medicale,servicii consultanta de orice tip,showroom specializat cu vanzare,sala GYM/salon modelare corporala,servicii de coafura si cosmetica,birouri executori judecatoresti;etc.Proprietar societate comerciala platitoare de tva.Pret/mpc fara tva . SINGURUL spatiu din cladire oferit spre vanzare !

108661 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 416 mp Bacau, Bacau - 149760 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 149760 €
Vanzare terenuri constructii 416 mp Bacau, Bacau - 149760 EURO Ultracentral, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va propune(Comision 0% la Cumparator) spre vanzare un teren construibil ultracentral situat chiar langa cladirea " Floare de colt" din zona Magazinului LUCEAFARUL .Pe teren exista o constructie (fara valoare de patrimoniu ori elemente arhitectonice deosebite) din zidarie portanta alipita de cea invecinata insa cu pereti INDEPENDENTI la cuplare avand o vechime de cca. 90 de ani.Exista autorizatie de desfiintare a constructiei si acordul NOTARIAL al vecinilor pentru construire imobil( H Max.30 m) etajat(in Certificatul de urbanism existent la data prezentei informari sunt prevazute 7 nivele) cu destinatie turistica. POT 80 % CUT 8 ID intern: 111.

149760 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 12.5 ha Bacau, Bacau - 243750 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 243750 €
Vanzare terenuri constructii 12.5 ha Bacau, Bacau - 243750 EURO Izvoare, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta un teren intravilan PARCELABIL(simulare la cerere) cu forma poligonala regulata ,situat cf.Planului Urbanistic General in zona de unitati industriale langa ROMBET zona IZVOARE . TOATE utilitatile sunt prezente pe teren(gaz,curent) canalizarea si apa la limita de proprietate.Terenul este plan si exista posibilitate de parcelare.Pret 19,5 eur/mp. Excelenta oportunitate de investitie pentru o constructie de tip depozit,hala productie diverse ,fabrica de reciclare;parc auto,service multimarca ,etc. ID intern: 103.

243750 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Bacau, Bacau - 550000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 550000 €
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Bacau, Bacau - 550000 EURO Garii, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta cu 0% Comision si posibilitate de plata esalonata direct la proprietar,un teren(avand Certificat de Urbanism pentru construire Hala,Sediu administrativ si Imprejmuire teren) intravilan 10.000 mp(1 hectar cu deschidere la Strada Arcadie Septilici de 71 m liniari) curti constructii ( in PUG zona de unitati industriale ) cu toate utilitatile langa limita de proprietate.La cca. 200 m distanta se afla PT al E-ON ce poate alimenta confortabil investitia proiectata pe acest teren .Se poate parcela in 2 loturi de 1264 mp si respectiv 8461 mp ,drumul de servitute(dintre loturi) ce deserveste doar vecinul din spatele proprietatii putand constitui cale de acces pentru o dezmembrare ulterioara in vederea revanzarii,etc . Situat langa TNT Club Sport ,reper urban de majora notorietate,avand statii de autobuz ale S.C.Transport Public SA pe ambele sensuri chiar in fata terenului si acces imediat (fara semafoare...)din ultracentral prin pasajul subteran catre Centrul de Afaceri & Expozitii ,pozitionata la doar cateva sute de metri de intersectia cu sens giratoriu(la avion)aceasta proprietate poate oferi certitudinea implementarii cu maxime sanse de succes a unui proiect (aproape de orice tip)ce are deja din start avantajele unei maini de "chinta roiala " la un pret de 39 eur/mp (posibilitate vanzare cu taxare inversa). 55000 eur reprezinta pretul pentru terenul de 1264 mp plus cota indiviza din drum acces.

550000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Bacau, Bacau - 67000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
Vanzare casa 4 camere Bacau, Bacau - 67000 EURO 9 Mai, Bacau , jud. Bacau

Agentia Ava Imob vinde casa, regim de inaltime P+M, cu 3 dormitoare, living si bucatarie open space, 2 cu 2 bai. Este situata in Letea Veche, la cateva minute distanta de oras.Are o suprafata construita de 138 mp, iar suprafata utila de 120 mp. Este construita din caramida Porotherm, cu structura beton, din an 2009, invelita cu Lindab. Casa este mobilata, foarte bine intretinuta, geamuri termopan peste tot, usi interior de asemenea din termopan, parchet laminat de calitate in camere, gresie si faianta in bucatarie, hol si bai, incalzirea se face cu centrala pe peleti.In curte mai este o bucatarie de vara, cu beci dedesupt, fosa septica. Terenul din jurul casei este de 450 mp. Zona este linistita, vecini civilizati. Merita cumparata! ID intern: BI10922.PRet 67000 Euro negociabilTelefon: 0755635401

67000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii industrial Bacau, Bacau - 2400 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 2400 €
Inchiriere spatii industrial Bacau, Bacau - 2400 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta in exclusivitate -COMISION 0% pentru client - primul PARK LOGISTIC modern din Bacau langa DN2/E85 la intrarea dinspre Bucuresti in zona Com. Nicolae Balcescu !!! Oferind pana la sfarsitul anului 2019 o gamă variată de spaţii de închiriat , de la depozite şi hale de 597 mp până la spaţii cu suprafeţe de 13.000 mp, parcul logistic devine unul din cei mai importanţi furnizori de spaţii de depozitare şi industriale din Moldova. Cu o suprafata totala construita de aproximativ 33.000 metri patrati si o suprafata totala de teren de aproximativ 8 ha, parcul logistic ofera întreaga gama de solutii: de la spatii de depozitare, productie, spatii frigorifice pana la spatii de birouri. În incinta parcului logistic îşi vor desfăşura activitatea companii naţionale şi multinaţionale,partenere deja in alte proiecte din tara contracte de rezervare a suprafetelor fiind active si deschise . Dezvoltatorul proiectului ofera si posibilitatea de a construi personalizat - "build to suit" dupa planul beneficiarului-pe terenul liber/colorat in verde/ avand expunere directa la drumul european- fie ca este fabrica de confectii,incaltaminte sau orice alt profil existand putere electrica instalata suficienta pentru a deservi mari consumatori . In parcul logistic -251 locuri de parcare auto comercial;36 locuri parcare TIR; Posibilitate amenajare spatii Producție/Showroom. Echipă de management parc în incintă Birouri moderne configurate la cererea beneficiarului Parcare pentru autovehicule Parcare camioane Spațiu pentru manevre auto Acces transport public Restaurant incinta Proximitate Aeroport International Bacau. Suprafetele de hala disponibile incep de la 597 mp si sunt posibile extinderi in functie de cerinta beneficiarului, alte marimi standard oferite fiind 1200mp si 2400mp. 9.5 m inaltime liber interna • 12x24 m structura beton • Sistem sprinklere ESFR • 5 t/mp rezistenta podelei la greutate • Sistem de contorizare inteligenta • Utilizarea iluminatului cu LED interior/exterior – duce la economisirea cu pana la 70% a energiei electrice pe luna in comparatie cu iluminatul standard • Izolarea termica superioara a cladirii previne pierderea caldurii, econimisindu-se pana la 15% din costurile de incalzire Loading docks-rampe de andocare Drive-in doors-usi industriale acces auto in hala 24-h Securitate cu supraveghere video Conditii comerciale • Depozit – 3,7 euro/mp/luna • Birouri – 7,5 euro/mp/luna • Taxa pentru Servicii – 0,7 euro/mp/luna

2400 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 53000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 53000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 53000 EURO Cornisa, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va prezinta spre inchiriere(390 EUR/LUNAR) ori VANZARE un apartament cu potential comercial 3 camere decomandat orientat est-vest la parterul stradal al unui bloc cu 4 nivele din 1985(2 intrari fata-spate) situat in zona de intersectie (treceri de pietoni multiple)cu trafic rutier ridicat , avand in fata balconului(optiune de amenajare acces direct in apartament) un spatiu verde de tip parc(se poate instala totem publicitar) recent amenajat .Asiguram suport la Asociatia de Proprietari inclusiv acord vecini pentru a fi utilizat in scop comercial(acum apartamentul este inchiriat ca birouri cu 390 eur/luna catre o firma italiana/se poate prelua eventual cu chirias) locurile de parcare disponibile non-stop pe intrarea din spatele blocului fiind un real avantaj.Recent modernizat, izolat exterior,avand finisaje de calitate peste medie,tamplarie PVC cu geam termopan inclusiv la balcon,usi interioare din tamplarie de aluminiu cu geam ornamental,jaluzele aluminiu pe fatada vest,cele 2 bai(una cu geam),usa metalica inalta siguranta,CT recent verificata,calorifere otel si aluminiu port prosop in bai precum si accesul in scara (interfon)direct din pietonal reprezinta avantaje de care se poate bucura noul beneficiar al imobilului. Oportunitate de investitie ! Se poate panota pentru o identitate vizuala proprie. Toate utilitatile contorizate independent,apa- contract separat. Oportunitate de investitie ! Toate utilitatile contorizate independent,apa- contract separat.

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 117000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 117000 €
Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 117000 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara- cu reducere de la 133750 eur- va prezinta o vila P+P+M structurata ca locuinta bifamiliala multigenerationala- varianta de RECONVERSIE IN PENSIUNE-,compusa din 2 tronsoane cu regim de inaltime P si respectiv P+M avand fiecare acces separat.Imobilul are curte proprie se preteaza foarte bine atat pentru locuit cat si pentru o utilizare mixta.Aproape de Piata Miorita de gradinita ,scoli si la 10 minute de Colegiul Ferdinand I reprezinta o adevarata oportunitate investitionala pentru o locuinta de familie cat si o varianta interesanta pentru utilizare comerciala/office/locuinta proprie &pensiune . Situat in zona Banca Nationala,imobilul are in total 10 camere din care 8 pot fi configurate ca dormitoare.Suprafata totala construita 324 mp, suprafata utila 253 mp si suprafata teren 528 mp. Deschiderea este de 17 ml. Imobilul are amprenta 214 mp, curtea individuala libera 314 mp. Este construit in anul 2004, renovat 2011, , avand 3 bai, 1 bucatarie si terasa. Dotari : acoperis: tigla; bucatarie: inchisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica gaz metan -2 unitati; izolatii termice: exterior; nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: lemn; podele: parchet, gresie; zidarie termoizolanta bca; ID intern: 3.

117000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 85000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 85000 EURO Cornisa, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va prezinta o locatie ideala pentru cabinete medicale ! Comision 0% la Cumparator ! Situat la etaj-complet amenajat si functional coafura ,frizerie,cosmetica,manichiura ,pedichiura- deasupra Farmaciei CATENA langa Oficiul Postal Piata Sud- cu vedere stradala-in cladire MODERNA(fatada vitrata din sticla securizata termoeficienta) construita pe teren proprietate privata si avand acces propriu direct din pietonal , acest spatiu comercial(contorizat independent pe toate utilitatile)are avantajul de a fi pozitionat in zona Laboratorului de MEDICINA LEGALA,a Dispensarului cu cabinetele medicilor de familie ,a Scolii Gimnaziale Nr.10 si a Gradinitei cu Program Prelungit 21(CRESA 3). Imediata apropiere de statia de autobuz PIATA SUD,prezenta CEC Bank-Agentia ORIZONT cat si a Raiffeisen Bank-Agentia ORIZONT fac din aceasta locatie o oportunitate investitionala cu o prezenta remarcabila data de amplitudinea expunerii stradale deosebit de generoasa . Va invitam la vizionare !

85000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 250000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 250000 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre vanzare-COMISION 0% LA CUMPARATOR- una din rarele oportunitati de afaceri(business & imobiliare) cu istoric financiar demonstrabil in baza bilanturilor puse la dispozitie de catre Proprietar. Pozitionat in zona depozitului PENNY la intrarea in Mun.Bacau dinspre Bucuresti si avand acces AUTORIZAT din DN2 la mica distanta INAINTE de intrarea pe noua Sosea de Centura ,aceasta locatie ofera o prezenta vizibila ce se poate semnaliza foarte eficient avand front stradal neobstructionat de imobilele invecinate. O afacere de familie CARE FUNCTIONEAZA in timp ce DVS. CITITI ACESTE RANDURI-DE 25 DE ANI (personal complet/utilaje active) cu un frumos si valoros portofoliu de clienti(contracte in curs de desfasurare/incasare) avand puncte de lucru (cu personal complet)in judetele invecinate .O afacere in care investitorul va beneficia de suportul ante/postvanzare prevazut prin contract al proprietarului pentru a intelege si deprinde functionalitatea acestui business deosebit de profitabil(cu toate avizele si autorizatiile valabile inclusiv pentru spitale). Toate utilitatile(GAZ debit industrial,CURENT putere instalata pana 100 kva,APA retea+ sursa autonoma,CANALIZARE) sunt disponibile in cladirea principala de 450 mp ,terenul avand in total 1703 mp.Toate cladirile,echipamentele,mijloacele de transport,utilajele si terenul sunt ale societatii !Anexele ce deservesc acest business sunt in suprafata de 350 mp. Exista desigur posibilitatea de a se vinde DOAR activul imobiliar (teren cu toate utilitatile tip platforma betonata imprejmuit complet cu acces autorizat in DN2;constructii cca.800 mpc; fara business)la 180000 eur. Practic se intra pe profit din MOMENTUL SEMNARII actului de vanzare-cumparare/cesiunea partilor sociale !!! Societatea se va tranzactiona(se ofera asistenta pentru auditare) libera de orice datorii cu toate platile curente catre furnizori si bugetul de stat achitate la zi ,iar conform legii ce reglementeaza activitatea societatilor comerciale, raspunderea administratorului pentru activitatea deja desfasurata ramane in sarcina acestuia si dupa transferul afacerii catre noul dobanditor.

250000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 178 mp Bacau, Bacau - 23140 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 23140 €
Vanzare terenuri constructii 178 mp Bacau, Bacau - 23140 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre vanzare -COMISION 0% la cumparator -Teren CONSTRUIBIL(parcelabil !!!) Certificat Urbanism pe Str.Stadionului, reper Posta 6, avand o suprafata de 178 mp cu deschiderea de 10 ml la strada asfaltata / iluminat public si toate utilitatile la limita de proprietate. Caracteristici teren POT 40 % , CUT 4.4 , amprenta maxima 71 mp.Terenul se poate utiliza pentru SERVICII;PARCAJE;GARAJE;ACTIVITATI COMPATIBILE CU FUNCTIUNEA DE LOCUIRE(atelier instalator sanitar/electric/cabinet veterinar/amplasare container tip birou;depozit) .Pretul 130 EUR/MP este negociabil . ID intern: 132.

23140 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Bacau, Bacau - 550000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 550000 €
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Bacau, Bacau - 550000 EURO Garii, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta cu 0% Comision si posibilitate de plata esalonata direct la proprietar,un teren(avand Certificat de Urbanism pentru construire Hala,Sediu administrativ si Imprejmuire teren) intravilan 10.000 mp(1 hectar cu deschidere la Strada Arcadie Septilici de 71 m liniari) curti constructii ( in PUG zona de unitati industriale ) cu toate utilitatile langa limita de proprietate.La cca. 200 m distanta se afla PT al E-ON ce poate alimenta confortabil investitia proiectata pe acest teren .Se poate parcela in 2 loturi de 1264 mp si respectiv 8461 mp ,drumul de servitute(dintre loturi) ce deserveste doar vecinul din spatele proprietatii putand constitui cale de acces pentru o dezmembrare ulterioara in vederea revanzarii,etc . Situat langa TNT Club Sport ,reper urban de majora notorietate,avand statii de autobuz ale S.C.Transport Public SA pe ambele sensuri chiar in fata terenului si acces imediat (fara semafoare...)din ultracentral prin pasajul subteran catre Centrul de Afaceri & Expozitii ,pozitionata la doar cateva sute de metri de intersectia cu sens giratoriu(la avion)aceasta proprietate poate oferi certitudinea implementarii cu maxime sanse de succes a unui proiect (aproape de orice tip)ce are deja din start avantajele unei maini de "chinta roiala " la un pret de 39 eur/mp (posibilitate vanzare cu taxare inversa). 55000 eur reprezinta pretul pentru terenul de 1264 mp plus cota indiviza din drum acces.

550000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Bacau, Bacau - 67000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
Vanzare casa 4 camere Bacau, Bacau - 67000 EURO 9 Mai, Bacau , jud. Bacau

Agentia Ava Imob vinde casa, regim de inaltime P+M, cu 3 dormitoare, living si bucatarie open space, 2 cu 2 bai. Este situata in Letea Veche, la cateva minute distanta de oras.Are o suprafata construita de 138 mp, iar suprafata utila de 120 mp. Este construita din caramida Porotherm, cu structura beton, din an 2009, invelita cu Lindab. Casa este mobilata, foarte bine intretinuta, geamuri termopan peste tot, usi interior de asemenea din termopan, parchet laminat de calitate in camere, gresie si faianta in bucatarie, hol si bai, incalzirea se face cu centrala pe peleti.In curte mai este o bucatarie de vara, cu beci dedesupt, fosa septica. Terenul din jurul casei este de 450 mp. Zona este linistita, vecini civilizati. Merita cumparata! ID intern: BI10922.PRet 67000 Euro negociabilTelefon: 0755635401

67000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii industrial Bacau, Bacau - 2400 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 2400 €
Inchiriere spatii industrial Bacau, Bacau - 2400 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie imobiliara va prezinta in exclusivitate -COMISION 0% pentru client - primul PARK LOGISTIC modern din Bacau langa DN2/E85 la intrarea dinspre Bucuresti in zona Com. Nicolae Balcescu !!! Oferind pana la sfarsitul anului 2019 o gamă variată de spaţii de închiriat , de la depozite şi hale de 597 mp până la spaţii cu suprafeţe de 13.000 mp, parcul logistic devine unul din cei mai importanţi furnizori de spaţii de depozitare şi industriale din Moldova. Cu o suprafata totala construita de aproximativ 33.000 metri patrati si o suprafata totala de teren de aproximativ 8 ha, parcul logistic ofera întreaga gama de solutii: de la spatii de depozitare, productie, spatii frigorifice pana la spatii de birouri. În incinta parcului logistic îşi vor desfăşura activitatea companii naţionale şi multinaţionale,partenere deja in alte proiecte din tara contracte de rezervare a suprafetelor fiind active si deschise . Dezvoltatorul proiectului ofera si posibilitatea de a construi personalizat - "build to suit" dupa planul beneficiarului-pe terenul liber/colorat in verde/ avand expunere directa la drumul european- fie ca este fabrica de confectii,incaltaminte sau orice alt profil existand putere electrica instalata suficienta pentru a deservi mari consumatori . In parcul logistic -251 locuri de parcare auto comercial;36 locuri parcare TIR; Posibilitate amenajare spatii Producție/Showroom. Echipă de management parc în incintă Birouri moderne configurate la cererea beneficiarului Parcare pentru autovehicule Parcare camioane Spațiu pentru manevre auto Acces transport public Restaurant incinta Proximitate Aeroport International Bacau. Suprafetele de hala disponibile incep de la 597 mp si sunt posibile extinderi in functie de cerinta beneficiarului, alte marimi standard oferite fiind 1200mp si 2400mp. 9.5 m inaltime liber interna • 12x24 m structura beton • Sistem sprinklere ESFR • 5 t/mp rezistenta podelei la greutate • Sistem de contorizare inteligenta • Utilizarea iluminatului cu LED interior/exterior – duce la economisirea cu pana la 70% a energiei electrice pe luna in comparatie cu iluminatul standard • Izolarea termica superioara a cladirii previne pierderea caldurii, econimisindu-se pana la 15% din costurile de incalzire Loading docks-rampe de andocare Drive-in doors-usi industriale acces auto in hala 24-h Securitate cu supraveghere video Conditii comerciale • Depozit – 3,7 euro/mp/luna • Birouri – 7,5 euro/mp/luna • Taxa pentru Servicii – 0,7 euro/mp/luna

2400 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 53000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 53000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 53000 EURO Cornisa, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va prezinta spre inchiriere(290 EUR/LUNAR) ori VANZARE un apartament cu potential comercial 3 camere decomandat orientat est-vest la parterul stradal al unui bloc cu 4 nivele din 1985(2 intrari fata-spate) situat in zona de intersectie (treceri de pietoni multiple)cu trafic rutier ridicat , avand in fata balconului(optiune de amenajare acces direct in apartament) un spatiu verde de tip parc(se poate instala totem publicitar) recent amenajat .Asiguram suport la Asociatia de Proprietari inclusiv acord vecini pentru a fi utilizat in scop comercial(acum apartamentul este inchiriat ca birouri cu 290 eur/luna catre o firma italiana/se poate prelua eventual cu chirias) locurile de parcare disponibile non-stop pe intrarea din spatele blocului fiind un real avantaj.Recent modernizat, izolat exterior,avand finisaje de calitate peste medie,tamplarie PVC cu geam termopan inclusiv la balcon,usi interioare din tamplarie de aluminiu cu geam ornamental,jaluzele aluminiu pe fatada vest,cele 2 bai(una cu geam),usa metalica inalta siguranta,CT recent verificata,calorifere otel si aluminiu port prosop in bai precum si accesul in scara (interfon)direct din pietonal reprezinta avantaje de care se poate bucura noul beneficiar al imobilului. Oportunitate de investitie ! Se poate panota pentru o identitate vizuala proprie. Toate utilitatile contorizate independent,apa- contract separat. Oportunitate de investitie ! Toate utilitatile contorizate independent,apa- contract separat.

53000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 117000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 117000 €
Vanzare vila cu 4 etaje Bacau, Bacau - 117000 EURO Nord, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara- cu reducere de la 133750 eur- va prezinta o vila P+P+M structurata ca locuinta bifamiliala multigenerationala- varianta de RECONVERSIE IN PENSIUNE-,compusa din 2 tronsoane cu regim de inaltime P si respectiv P+M avand fiecare acces separat.Imobilul are curte proprie se preteaza foarte bine atat pentru locuit cat si pentru o utilizare mixta.Aproape de Piata Miorita de gradinita ,scoli si la 10 minute de Colegiul Ferdinand I reprezinta o adevarata oportunitate investitionala pentru o locuinta de familie cat si o varianta interesanta pentru utilizare comerciala/office/locuinta proprie &pensiune . Situat in zona Banca Nationala,imobilul are in total 10 camere din care 8 pot fi configurate ca dormitoare.Suprafata totala construita 324 mp, suprafata utila 253 mp si suprafata teren 528 mp. Deschiderea este de 17 ml. Imobilul are amprenta 214 mp, curtea individuala libera 314 mp. Este construit in anul 2004, renovat 2011, , avand 3 bai, 1 bucatarie si terasa. Dotari : acoperis: tigla; bucatarie: inchisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica gaz metan -2 unitati; izolatii termice: exterior; nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: lemn; podele: parchet, gresie; zidarie termoizolanta bca; ID intern: 3.

117000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 85000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 85000 EURO Cornisa, Bacau , jud. Bacau

IXIMO Agentie Imobiliara va prezinta o locatie ideala pentru cabinete medicale ! Comision 0% la Cumparator ! Situat la etaj-complet amenajat si functional coafura ,frizerie,cosmetica,manichiura ,pedichiura- deasupra Farmaciei CATENA langa Oficiul Postal Piata Sud- cu vedere stradala-in cladire MODERNA(fatada vitrata din sticla securizata termoeficienta) construita pe teren proprietate privata si avand acces propriu direct din pietonal , acest spatiu comercial(contorizat independent pe toate utilitatile)are avantajul de a fi pozitionat in zona Laboratorului de MEDICINA LEGALA,a Dispensarului cu cabinetele medicilor de familie ,a Scolii Gimnaziale Nr.10 si a Gradinitei cu Program Prelungit 21(CRESA 3). Imediata apropiere de statia de autobuz PIATA SUD,prezenta CEC Bank-Agentia ORIZONT cat si a Raiffeisen Bank-Agentia ORIZONT fac din aceasta locatie o oportunitate investitionala cu o prezenta remarcabila data de amplitudinea expunerii stradale deosebit de generoasa . Va invitam la vizionare !

85000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Bacau, Bacau - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Bacau, Bacau - 0 EURO lunar , Bacau , jud. Bacau

Teren cu suprafata de 1679mp in Cartier Sebanesti cu deschidere la strada Dorului de 29.3 m. 15Euro/mp. Localizare : https://maps.app.goo.gl/K1GbdKv9qzWgVKpQA

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bacau, Bacau - 350 EURO lunar Proprietar 91000 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bacau, Bacau - 350 EURO lunar Nord, Bacau , jud. Bacau

Apartament 4 camere Digul Barnat - Podu cu lanturi Centrala terminca

91000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Bacau, Bacau - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Bacau, Bacau - 32000 EURO Milcov, Bacau , jud. Bacau

Vand apartament 2 camere + balcon, nedecomandate, etaj 3, geamuri termopan, usi interioare noi, bucatarie cu gresie si faianta pana in tavan, baie cu gresie si faianta, cada noua. Apartamentul se afla pe strada Lalelelor in spate la Cora. Pret negociabil.

32000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bacau, Bacau - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bacau, Bacau - 250 EURO lunar Stefan cel Mare, Bacau , jud. Bacau

Inchiriez apartament decomandat ,mobilat ,centrala proprie pe strada Ardealului la 10 minute de centrul orasului

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bacau, Bacau - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bacau, Bacau - 68000 EURO Stefan cel Mare, Bacau , jud. Bacau

Ofer spre vanzare apartament decomandat cu 2 camere, situat intr un bloc construit in 1990, vis a vis de McDonalds. Se vinde complet utilat si mobilat, cu incalzire pe centrala proprie.

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 270 EURO lunar Proprietar 270 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bacau, Bacau - 270 EURO lunar 9 Mai, Bacau , jud. Bacau

Proprietar inchiriez apartament cu 3 camere, zona ultracentrala. Imobilul este situat pe strada 9 Mai, vis a vis de Parcul Catedralei. Apartamentul este format din 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane. Locuinta este mobilata si utilata complet.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.