Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  500 mp Bacau, Siretu (Saucesti)  - 500 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 500 €
Vanzare terenuri constructii 500 mp Bacau, Siretu (Saucesti) - 500 EURO Siretu (Saucesti), Siretu (Saucesti) , jud. Bacau

Teren situat in centrul comunei Saucesti .o parcela cu 500 mp si una cu 3000mp se poate diviza functie de client . In calitate de constructor sunt capabil sa realizez o locuinta dupa proiectul clientului .

500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  650 mp Bacau, Siretu (Saucesti)  - 24000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 24000 €
Vanzare terenuri constructii 650 mp Bacau, Siretu (Saucesti) - 24000 EURO Siretu (Saucesti), Siretu (Saucesti) , jud. Bacau

vand teren situat in satul Saucesti, comuna Saucesti. - pretul este de 4 euro /mp negociabil (24000 euro), -terenul este compus din intravilan ( 650 mp) si extravilan ( 5400 mp), se vinde la pachet, in suprafata totala de 6000 mp. - are deschidere la strada 15 m, adincime 400 m. - conform pozelor, ce e delimitat cu negru, este suprafata terenului. - ce e delimitat cu rosu, este suprafata lasata libera pentru constructie imobil. - ce e delimitat cu alb, sunt constructii anexe, care sunt incluse in pret.Anexele sunt: cotețe și țarcuri pentru găini, magazie grâne/ scule, cabane și țarcuri struti. - terenul este împrejmuit cu plasa de gard, cât tine terenul din fata și anexele. - este tras cablul de curent in pământ de la stâlp la magazie, doar trebuie racordat. Pretul este negociabil.

24000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(