Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere terenuri constructii Bihor, Inand - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Bihor, Inand - 0 EURO lunar Inand, Inand , jud. Bihor

70000 m2 teren extravilan la iesirea din Inand cu front de 250 m la DN79 Oradea Salonta si posibilitate de trecere in intravilan

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bihor, Inand - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bihor, Inand - 20000 EURO Inand, Inand , jud. Bihor

Vand apartament cu doua camere situat la parter pe soare,canalizare schimbata cu racord la canalizarea comunei,geamuri termopan,parchetat,schimbat instalatia electrica,mobilat,incalzire pe lemne,izolat termic pe interior cu polistiren.In pretul apartamentului intra camara de lemne,1000m patrati teren arabil in apropierea apartamentului si loc de parcare langa acesta.Pentru cei interesati astept oferte.Accept si schimb cu garsoniera in Oradea.

20000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Bihor, Inand - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 2 camere Bihor, Inand - 45000 EURO Inand, Inand , jud. Bihor

Casa situata langa parcul de copii, nu tocmai la sosea, in zona linistita, ferita de trafic si zgomot. Casa prim-construita cuprinde 2 camere, ambele renovate, o camara pt alimente, hol mare, bucatarie mare, (faianta si gresie). Casa este placata cu polistiren de 10 cm. La aceasta casa incalzirea se face cu sobe de teracota (3 sobe). Casa nou-construita in 2014 are 3 camere, living, baie, dresing. Toata modernizata, geamuri si usi termopan Gealan de cea mai buna calitate. Casa este placata cu polistiren de 10 cm, cu densitatea cea mai mare. Incalzirea se face cu centrala pe lemne Viadrus (sau carbuni). Separat o constructie noua: camera de la incalzirea centrala+plus magazie de lemne. Cotet de porci, curte mare de pasari. APA de la retea+fantana in curte, fosa septica, posibilitatea de racordare la canalizare. Toata instalatia de curent este noua. Suprafata toatala este de 3845 m2 (gradina 3095 m2+ curte 750 mp). Casa este situata la 25 de minute de Oradea, si 15 de Salonta. Pentru mai multe detalii si poze, contactati la numarul de telefon afisat. Numar niveluri imobil: 1 Numar Bai: 1 Posibilitate parcare: Da Incalzire Apa Curent

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bihor, Inand - 44500 EURO Proprietar 44500 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bihor, Inand - 44500 EURO Inand, Inand , jud. Bihor

X mare iosia 2 camere gresie faianta noua termopane parchet etajul 3 langa liceul sinteza zona foarte linistita

44500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.