Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Bistrita Nasaud, Brateni  - 5000 EURO Proprietar 5000 €
Vanzare terenuri constructii Bistrita Nasaud, Brateni - 5000 EURO Brateni, Brateni , jud. Bistrita Nasaud

Teren intravilan Localitatea Brateni ideal pt o cabana sau casa .Utilitati curent si drum asfaltat .

5000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  30 ha Bistrita Nasaud, Brateni  - 5200 EURO Proprietar 5200 €
Vanzare terenuri agricol 30 ha Bistrita Nasaud, Brateni - 5200 EURO Brateni, Brateni , jud. Bistrita Nasaud

- urgent toata suprafata- se poate si construi ! cel mai mic pret. Zona de campie ! - suprafata 10305 mp (1, 03 hectare) teren aproape plat in preajma lacului de pescuit din Brateni , lac cu casute de vacanta si restaurant- terasa, baza de agrement recunoscuta in zona ! - Terenul se afla in zona de campie, cea mai fertila zona ! - localitatea Brateni apartine de Sanmihaiu de Campie. - Pretul este cel mai mic posibil . - Se poate construi si casa pe el fara nicio problema , cu autorizatie de constructive care se poate elibera dupa noua lege ! - TERENUL ESTE EXCELENT SI PENTRU AGRICULTURA sau cresterea animalelor, avand in vedere ca are si lacul in imediata apropiere ! Lacul se vede in linie dreapta la cca 200 metri de la teren. Vizionati pozitia exacta a terenului pe harta de mai jos. Vecinatati : localitatea Sanmihaiul de Campie, Viile Tecii, Teaca, lacurile de la Budurleni, etc - cum se poate ajunge cu masina: Bistrita - Lechinta - Sangeorzu Nou - Brateni - lac. cca in 25 minute - Se poate ajunge si din: Teaca - Archiud - Brateni - lac , daca se vine dinspre Targu Mures. ( cca 30 min ). Soseaua este NOU asfaltata pana la Lac. De la lac este drum de acces pana la teren, cca 200 metri cum se vede si in poze. Exista toate actele originale, inclusiv Titlu de proprietate. Neintabulat. In acest pret cumparatorul umbla sa rezolve toate actele de intabulare, eu ca vanzator doar semnez si acord procura pentru rezolvarea intabularii. Terenurile invecinate nu sunt intabulate deasemenea. - Nota noua: Intabularile gratis facute de statul roman au inceput sa se faca deja ! Prin primavera se va ajunge si la Brateni la acest teren ! - Dupa intabulare, preturile terenurilor vor creste semnificativ, astfel incat si pretul acestui teren se va dubla fara discutie ! NU fac schimburi NU mai sunati pt negocieri, si asa pretul e prea mic ! - cel mai mic pret din zona raportat la dimensiunea terenului ! peste 1 hectar ! - Pentru mai multe informatii despre lac, dati cautare pe google cu subiectul - Lac Brateni -

5200 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.