Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Bistrita Nasaud, Mijlocenii Bargaului  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare casa Bistrita Nasaud, Mijlocenii Bargaului - 105000 EURO Mijlocenii Bargaului, Mijlocenii Bargaului , jud. Bistrita Nasaud

Vand casa cu etaj si teren de 85 de arii, cu pozitie centrala aproape de calea ferata si drumul principal.

105000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bistrita Nasaud, Mijlocenii Bargaului  - 200000 EURO Proprietar 200000 €
Vanzare casa Bistrita Nasaud, Mijlocenii Bargaului - 200000 EURO Mijlocenii Bargaului, Mijlocenii Bargaului , jud. Bistrita Nasaud

Vand doua case in com.Josenii Birgaului,la 17 km de Bistrita intr-o oaza de liniste si aer curat,una cu etaj,100mp pe nivel,parter locuibil,incalzire centrala,doua bai,bucatarie,living,camera de zi,semifinisata,iar cealalta casa aprox.80 mp,cu doua camere,bucatarie,baie,camara,teren aferent 5000mp,+anexe(doua garaje,lemnarie),utilitati-curent trifazic,apa retea, incalzire cu lemne,pretabil pentru doua familii cu mai multi membri.

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.