Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Bistrita Nasaud, Muresenii Bargaului Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Bistrita Nasaud, Muresenii Bargaului Muresenii Bargaului, Muresenii Bargaului , jud. Bistrita Nasaud

Cabana este situata in Muresenii Bargaului pe drumul spre Colibita,foarte aproape de Valea Strajii si la o distanta de 3 km de Lacul Colibita. Cabana are 5 dormitoare, baie, debara,living,bucatarie complet utilata (plita electrica, cuptor electric, frigider, etc),incalzire centrala, o curte spatioasa cu gratar si balansoar, parcare, etc.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  10000 mp Bistrita Nasaud, Muresenii Bargaului  - 5000 EURO Proprietar 5000 €
Vanzare terenuri agricol 10000 mp Bistrita Nasaud, Muresenii Bargaului - 5000 EURO Muresenii Bargaului, Muresenii Bargaului , jud. Bistrita Nasaud

Vand 1 ha teren impadurit cu padure de fag regenerata natural in totalitate, de aprox.35-40 ani, la pretul de 5000 euro. Terenul este situat in extravilanul loc.Muresenii-Bargaului, com.Tiha-Bargaului, cu acces direct din drumul forestier. Pentru teren beneficiez de titlu de proprietate. Persoana de contact la telefon nr.0745/111843.

5000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bistrita Nasaud, Muresenii Bargaului  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa Bistrita Nasaud, Muresenii Bargaului - 39000 EURO Muresenii Bargaului, Muresenii Bargaului , jud. Bistrita Nasaud

Casa pretabila pensiune in loc. Muresenii Birgaului, imprejmuita de o panaorama minunata, ferita de priviri indiscrete de peste drum, doar padurea de brazi si drumul care duce la Colibita in partea dreapta si Vatra Dornei in partea stanga. Imobil nou, nelocuit. Compartimentare: parter 92mp + etaj 92mp. Constructia este din caramdida, acoperita cu lindab, inca in rosu Imobilul este racordat la curent electric, dispune de fosa ecologica, boiler pe lemne. La parter sunt definitivate din luna mai doua camere cu usi si geamuri termopan si baia cu chiuveta, wc, cabina dus cu hidromasaj, calorifere. Aveti la dispozitie 230mp constructie si spatiu verde 1250mp ingradit cu gard din beton o parte, iar o alta cu gard rustic. Pentru cine are intentia deschiderii unei activiati comerciale, imobilul are o amplasare perfecta, direct la DN17. Imobilul este intabulat. Casa batraneasca din fata (v. foto) se poate darama.

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.