Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Proiect case individuale, la pret de apartament, Brasov. Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Proiect case individuale, la pret de apartament, Brasov. Bartolomeu, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central va propune spre vanzare un complex de case noi, denumit Scala Village, in Brasov, foarte aproape de Centrul Istoric si de zonele de interes public. Proiectul este conceput pentru o optimizare maxima a spatiului, dar in acelasi timp ofera intimitate fiecarui proprietar. Casele sunt amplasate pe o suprafata de teren de 200 mp si cu o suprafata utila de 103 mp, dispuse pe parter si etaj si alcatuite din living, bucatarie, trei dormitoare si doua grupuri sanitare. Casele vor avea toate utilitatile: curent, gaz, canalizare, apa, vor fi dotate cu centrala proprie, tamplarie pvc cu geamuri termopan, izolate exterior cu polistiren de 10 cm. Casele vor fi predate la cheie, sunt construite din caramida si acoperite cu tigla, materialele folosite in amenajarile interioare fiind de calitate superioara si putand fi alese de potentialii cumparatori dintr-o gama pusa la dispozitie de dezvoltator. Garantia lucrarilor este oferita de faptul ca dezvoltatorul are un istoric bogat in piata, cu lucrari de caliate si seriozitate.

79900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila Moderna Piata Unirii Agentie - 0 comision - exclusivitate 450000 €
Vila Moderna Piata Unirii Brasovul Vechi, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central oferă spre vânzare în exclusivitate, o proprietate rară pe piata imobiliara din Brasov, situata la un minut de Piata Unirii, pe strada Piatra Mare. Finisajele moderne și materiale de calitate înaltă, oferă viitorilor proprietari o satisfacție extraordinară, placerea de a locui într-un spațiu nou, amenajat cu mult bun gust, într-o zonă foarte liniștită și ferită de zgomotul și traficul arterelor principale din oraș. Casa este pe cât de frumoasă, pe atât de funcțională, cu un regin de inaltime de Parter+Etaj1+Etaj2+Mansarda. La Parter se afla un dormitor cu baie prorie, dressing, garaj pentru 2 mașini, chicineta, spalatorie, camera tehnica si o anexa. Etajul intai te intalneste cu un living spatios, dining, o bucatarie, baie, si o terasa foarte generoasa unde va puteti relaxa si bucura de o priveliste unica. Etajul al doi'lea este cel care vă atrage spre odihnă - cu 2 dormitoare, dressing si o baie amenajata foarte frumos. La mansarda gasim o incapere care poate fi folosita ca dormitor sau birou,cu iesire spre o terasa unde ai priveliște minunată, practic ai "o lume la picioarele tale", deoarece se vede orașul la un nivel inferior. Fiecare detaliu din această locuință este bine selectat, candelabre , tablouri care își au fiecare locul lui, scarile de acces, formează un tot unitar deosebit si unic. Despre calitatea construcției amintim: pereti din cărămida, cu izolatie exterioara, parchet din lemn masiv, centrala termica de calitate foarte bună și mobilierul, care se poate observa si din poze. Casa este dotată inclusiv cu un sistem de dedurizare a apei, cu un sistem de aer conditionat si rulouri exterioare actionate electric. Vila este dotata cu videointerfon, poarta de acces automata, usi garaj automate, sistem de alarma cu supraveghere video, sistem audio. Totodată, zona este una intimă și sigură, cu vecinătăți minunate. Daca Dumneavoastra sunteti in cautarea unei case care sa va diferentieze major si va incadrati in acest buget, credem cu tarie ca veti aprecia ceea ce veti vedea vizitand aceasta minunata locuinta!

450000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 44000 €
Garsoniera Calea Bucuresti, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central va propune spre vanzare o garsoniera spatioasa, situata pe strada Barbu Lautaru, intr-o casa cu regim de inaltime Demisol+Parter+Etaj. Imobilul se afla parter, se desfasoara pe o suprafata de 33 mp utili, dispune de o boxa si curte comuna. Este o oportunitate foarte buna de investitie in vederea inchirierii rapide. Apartamentul este renovat in totalitate si beneficiaza de toate utilitatile.

44000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera in casa  Barbu Lautaru Agentie - 0 comision - exclusivitate 33000 €
Garsoniera in casa Barbu Lautaru Astra, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central va propune spre vanzare o garsoniera spatioasa, situata pe strada Barbu Lautaru, intr-o casa cu regim de inaltime Demisol + Parter + Etaj. Imobilul se afla demisol, se desfasoara pe o suprafata de 32 mp utili, dispune de o boxa si curte comuna. Este o oportunitate foarte buna de investitie in vederea inchirierii rapide. Apartamentul este renovat in totalitate si beneficiaza de toate utilitatile.

33000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațiu comercial 5 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 159000 €
Spațiu comercial 5 camere Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Spațiu comercial în Piața Sfatului, în Centrul Istoric al Brașovului. Proprietatea este situată la primul nivel și dispune de 5 camere în 2 unități locative: una cu 3 camere și baie, alta cu 2 camere și 2 băi, legate printr-un hol comun. Spațiul a fost utilizat anterior în scop comercial și are aprobările necesare. Zona de acces în spațiu este intens circulată, atât de localnici, cât și de turiști, în toate zilele săptămânii și pe întreg parcursul unui an calendaristic. Proprietatea este disponibilă imediat.

159000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Compex sportiv, tenis de camp, Brasov Agentie - 0 comision - exclusivitate 368000 €
Compex sportiv, tenis de camp, Brasov Stupini, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central propune la vanzare o proprietate speciala, un complex sportiv pentru practicarea tenisului de camp, amplasat in Nordul Brasovului in cartierul Stupini. Zona in care se afla proprietatea este una foarte linistita, inconjurata de multe spatii verzi si case cu destinatie rezidentiala, cu legatura directa, prin Soseaua Ocolitoare a orasului catre toate cartierele importante ale Brasovului. Centrul sportiv este format din 5 terenuri de tenis, doua indoor, acoperite si incalzite intr-un balon, iar celelalte trei sunt exterioare, in aer liber. In partea din fata exista o cladire administrativa structurata pe parter si etaj, compartimentata in mai mute incaperi cu functiuni specifice activitatii desfasurate in cadrul complexului: vestiare, grupuri sanitare, dusuri, receptie, birouri, sala pentru materiale si echipamente, sala de forta, bucatarie, salon masaj, incapere punct medical etc. Campul de joc este de zgura, de foarte buna calitate, atat terenurile interioare cat si cele exterioare. Complexul sportiv a fost deschis publicului larg la sfarsitul anului 2008. Terenurile si corpul administrativ se afla intr-o stare foarte buna de exploatare iar noul proprietar va putea continua si eventual imbunatatii activitatea centrului imediat de la preluare. Pentru mai multe informatii si eventuale vizionari ne puteti contacta la numerele de telefon si adresele de e-mail afisate.

368000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spațiu industrial de 770mp de vânzare în zona Bartolomeu Agentie - 0 comision - exclusivitate 420000 €
Spațiu industrial de 770mp de vânzare în zona Bartolomeu Bartolomeu, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central ofera spre vanzare o hala amplasata pe un teren cu suprafata de 6700 mp, in zona Bartolomeu - Soseaua Cristianului. Hala se desfasoara pe suprafata de 770 mp, din care: zona administrativa cu suprafata de 40 mp, unde avem spatii birouri, grup sanitar. Constructia este realizata din structura metalica cu panouri sandwich, podea elicopterizata, geamuri din termopan, usa industriala. Imobilul dispune de o platforma pentru locuri de parcare, manevra TIR-uri si se afla aproximativ 100 m de Eliana Mall Hala este incalzita cu centrala pe lemne, iar birourile cu panouri radiante. Imbunatatiri: sistem alarma, toate utilitatile, inclusiv curent trifazic.

420000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Casă / Vilă cu 3 camere de vânzare în zona Bartolomeu Agentie - 0 comision - exclusivitate 69900 €
Casă / Vilă cu 3 camere de vânzare în zona Bartolomeu Bartolomeu, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central va propune spre vanzare un proiect cochet, de opt case, situat in Brasov, in zona Bartolomeu Nord, pe strada Laurian Somesan, nr. 8. Compexul rezidential, KRON HOUSE Residence, este amplasat foarte aproape de puncete de interes, intr-o zona linistita ferita de zgomotul traficului intens si cu o panorama deosebita. Spatiul este perfect pentru o familie tanara, dinamica, cu un ritm de viata alert, dar nu numai. Proiectul este gandit in asa fel incat, sa satisfaca nevoile clientilor, oferind relaxarea si confortul de care aveti nevoie dupa o zi cotidiana. Va propunem spre vanzare casa- insiruita,Tipul 2, cu o suprafata utila de 106 mp plus terasa , teren aferent de 130 mp iar regimul de inaltime este P+M, structurati astfel: Parter: 38 mp utili format din living open space cu bucataria si grup sanitar; Mansarda: 49.50 mp utili formata din doua dormitoare, grup sanitar si dressing; Pod: 22.5 mp utili. Fiecare casa va fi racordata la toate utilitatile: gaz, curent, apa si canalizare, iar terenul aferent va fi imprejmuit cu gard. Casa se vor preda la cheie, avand structura din caramida, placa de beton intre parter si mansarda, acoperis cu tigla Bramac, avand ca dotari centrala termica proprie prin condensare, tamplarie PVC cu geamuri termopan, geamuri Velux la mansarda, grupurile sanitare dotate cu obiecte sanitare si parcare amenajata. La izolatia exterioara se foloseste polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa. Beneficiati de un buget pentru alegerea finisajelor de interior, avand posibilitatea sa va alegeti cea mai buna solutie! Pentru detalii suplimentare, ne puteti vizita la sediul nostru din Brasov str. Branduselor, nr. 74, Green Center, etajul opt! Nu ezita sa primesti informatii suplimentare pentru o proprietate bine structurata, la pret de apartament!

69900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proiect de case înșiruite, zona Bartolomeu Agentie - 0 comision - exclusivitate 69900 €
Proiect de case înșiruite, zona Bartolomeu Bartolomeu, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central va propune spre vanzare un proiect cochet, de opt case, situat in Brasov, in zona Bartolomeu Nord, pe strada Laurian Somesan, nr. 8. Compexul rezidential, KRON HOUSE Residence, este amplasat foarte aproape de puncete de interes, intr-o zona linistita ferita de zgomotul traficului intens si cu o panorama deosebita. Spatiul este perfect pentru o familie tanara, dinamica, cu un ritm de viata alert, dar nu numai. Proiectul este gandit in asa fel incat, sa satisfaca nevoile clientilor, oferind relaxarea si confortul de care aveti nevoie dupa o zi cotidiana. Va propunem spre vanzare casa- insiruita,Tipul 1, cu o suprafata utila de 110 mp plus terasa , teren aferent de 130 mp iar regimul de inaltime este P+M, structurati astfel: Parter: 38 mp utili format din living open space cu bucataria si grup sanitar; Mansarda: 49.50 mp utili formata din doua dormitoare, grup sanitar si dressing; Pod: 22.5 mp utili. Fiecare casa va fi racordata la toate utilitatile: gaz, curent, apa si canalizare, iar terenul aferent va fi imprejmuit cu gard. Casa se vor preda la cheie, avand structura din caramida, placa de beton intre parter si mansarda, acoperis cu tigla Bramac, avand ca dotari centrala termica proprie prin condensare, tamplarie PVC cu geamuri termopan, geamuri Velux la mansarda, grupurile sanitare dotate cu obiecte sanitare si parcare amenajata. La izolatia exterioara se foloseste polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa. Beneficiati de un buget pentru alegerea finisajelor de interior, avand posibilitatea sa va alegeti cea mai buna solutie! Pentru detalii suplimentare, ne puteti vizita la sediul nostru din Brasov str. Branduselor, nr. 74, Green Center, etajul opt! Nu ezita sa primesti informatii suplimentare pentru o proprietate bine structurata, la pret de apartament!

69900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren 390mp Brasov / Calea Bucuresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 34710 €
Teren 390mp Brasov / Calea Bucuresti Calea Bucuresti, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central propune spre vanzare teren intravilan situat pe Calea Bucuresti,zona comerciala,in suprafata de 390 mp si cu o deschidere la drumul principal de 13m. Proprietatea se afla intr-o zona mixta cu constructii comerciale si rezidentiale,are acces facil spre zonele de interes public,toate utilitatile(apa,gaz,curent) sunt la limita de proprietate. Terenul are ca destinatie atat comerciala cat si rezidentiala,iar coeficientii urbanistici sunt POT 40% SI CUT 1.2.

34710 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren zona Schei 700 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 47600 €
Teren zona Schei 700 mp Schei, Brasov , jud. Brasov

Oportunitate investitie!!! RE/MAX Central propune spre vanzare un teren excelent, situat in zona Scheii Brasovului, cu o panorama deosebita asupra zonei vechi a Brasovului. Terenul are o suprafata de 700 mp si un front generos de 24 m cu acces foarte usor din strada principala si este pozitionat pe partea insorita. Toate utilitatile: gaz, curent, apa, sunt la limita de proprietate. Terenul are un potential imens, putand fi utilizat pentru constructii civile, adica bloc de locuinte, hotel sau pensiune ori casa privata care asigura o intimitate maxima. Terenul nu este grevat de nici o sarcina si beneficiaza de un Cerificat de Urbanism cu POT=50%,regim de inaltime P+2E iar CUT=1.5. Inclinatia lui este undeva la 25 grade, nefiind necesara o terasare foarte mare.

47600 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Casă cu curte proprie zona Schei Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Casă cu curte proprie zona Schei Brasovul Vechi, Brasov , jud. Brasov

Daca sunteti din Brasov sau sunteti doar turisti in cautarea unei proprietati de vacanta, poate ati auzit de Vestita Scoala Romaneasca,de Troite,si de vestita locatie "Pietrele lui Solomon" unde, an de an se organizeaza Parada Junilor ,o sarbatoare spun eu, unica in tara si de unde scheienii imbracati in porturile poulare traditionale coboara calare pana in Piata Sfatului din Brasov loc in care fac o arta in aruncarea buzduganelor. Pe aceasta strada care duce la Pietrele lui Solomon, o casa cu o panorama frumoasa isi asteapta noii proprietari ,care se vor putea bucura de liniste si de aerul curat din zona Scheii Brasovului. Casa este renovata in anul 2000 , are o curte proprie, este drept nu foarte mare dar suficienta sa va puteti savura cafeaua de dimineata si va puteti petrece serile de vara cu familia si prietenii si sa aveti intimitatea dorita . Aceasta proprietate este compusa din demisol plus parter , are pod si configurarea ei actuala este foarte utila unei familii sau oaspetilor care vor sa admire natura si sa faca o plimbare pe Drumul Vechi pana in Poiana Brasov. La demisol avem o camera care acum functioneaza ca si birou,avem WC de serviciu,iar la parter hol, bucatarie open space cu un mic salon ,2 dormitoare, plus o baie cu cada. Daca vreti sa savurati linistea,pe o scara retractabila se poate ajunge in podul casei,si daca se doreste se poate inalta inca un etaj. Pentru detalii si vizionari va rog sa ma sunati telefonic.

87000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren intravilan Craiter Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Teren intravilan Craiter Craiter, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central imobiliare va propune spre vanzare un teren in suprafata de 630mp, front 18m, cartier Craiter. Pe teren este construita o casa locuibila construita in anii ''60-''80. CUT 1,2; POT-40% conform certificatului de urbanism. Pe teren sunt toate utilitatile.

120000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament zona Iuliu Maniu rezidential sau birouri Agentie - 0 comision - exclusivitate 78100 €
Apartament zona Iuliu Maniu rezidential sau birouri Parcul Central, Brasov , jud. Brasov

Va propunem spre vanzare in zona centrala a Brasovului,un apartament situat pe strada Iuliu Maniu, aproape de Parcul Central,de Teatru Dramatic,de Magazinul Star , Facultati. Apartamentul poate fi utilizat ca si rezidenta,ca si birouri sau se poate usor amenaja pentru regim hotelier ,avand avantajul pozitionarii intr-o zona centrala . Este compus din 2 camere mari luminoase,bucatarie spatioasa,baie mare cu cada si cu geam de aerisire,hol generos si are in dotare o pivnita de 14 mp,care poate fi folosita ca spatiu de depozitare. Apartamentul este renovat ,fiind dotat cu centrala proprie . Baia este renovata total si are geam de aerisire. Curtea este comuna cu toti locatarii , acest apartament avand cota parte . Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati telefonic.

78100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casă / Vilă cu 4 camere in Stupini Agentie - 0 comision - exclusivitate 84900 €
Casă / Vilă cu 4 camere in Stupini Stupini, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central propune spre achizitie case tip duplex, situate in cartierul Stupini, intr-o zona in plina dezvoltare cu acces facil la strada Barsei. Corpurile de case sunt construite pe parcele de 250 mp cu o deschidere la strada de 14 ml fiecare si o amprenta la sol de 70 mp avand o structura de P+1 compartimentata astfel : - la parter avem : o camera de zi cu o bucatarie deschisa ( 40 mp ), hol, grup sanitar si camera tehnica - la etaj avem : o camera cu grup sanitar propriu si balcon, doua camere cu iesire in cate un balcon fiecare , hol si un grup sanitar Fiecare proprietate are o suprafata utila de 120 mp si dispune de balcoane la fiecare dormitor, acestea avand suprafeta de 4mp, 5mp si respectiv 6 mp, iar podul are o suprafata utila de 45 mp cu o inaltime de 1,44 m la cornisa si poate fi accesat printr-o scara rabatabila. Structura de rezistenta a acestor case este foarte bine consolidata avand planseul, grinzile si stalpii formati din beton foarte bine armat, iar fundatia acestora incepe de la 1,60 m adancime si este formata din beton armat avand la baza un sistem inovator, numit ''Cupolex'', care creaza cavitati aerate sub placa, avand urmatoarele caracteristici: - un grad ridicat de rezistenta la fisurarea placii datorita scaunelelor modulare cu 5 picioare, din care este format sistemul Cupolex - impermeabilitate - dispersia gazelor nocive - pasaj sub planseu pentru tevi si conducte. Unitatile locative sunt construite din caramida Siceram de 30 cm cu o izolatie din polistiren de 10 cm, iar peretii interiori sunt formati din caramida Siceram de 15 cm ceea ce ajuta la o izolatie fonica foarte buna. Corpul de casa se preda la cheie cu urmatoarele dotari : - termopane cu 6 camere si 2 foi de la Salamander - centrala termica proprie - poarta metalica - tigla metalica tip Bilka - gardul este format din scanduri lacuite cu o fundatie de beton - curtea se preda nivelata si gazonata - hidrofor propriu pentru fiecare corp de casa - interfon full-duplex cu deschidere atat din interior cat si din exterior pe tag-uri ( cartele magnetice) - yala electromagnetica - supraveghere video cu 3 camere avand vizualizare si pe timp de noapte pe o raza de 80 m. DVR-ul are 4 canale ceea ce da posibilitatea clientului de a mai adauga inca o camera; spatiul de stocare pentru cele 3 camere este de 14 zile iar vizionarea se poate face si de pe internet ( inclusiv de pe telefonul mobil ) Utilitatile pentru aceasta proprietatea sunt : electricitate, fosa septica, put forat, iar pentru aducerea gazului pana in fata proprietatii, s-au achitat toate costurile de catre dezvoltator si in 1-2 luni vor fi bransate toate proprietatile. Duplex-urile sunt ridicare si se predau la cheie in maxim o luna de la alegerea finisajelor interioare de catre viitorul proprietar. Pretul afisat este pentru plata cash!

84900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa tip Duplex cu 4 camere - Stupini Agentie - 0 comision - exclusivitate 84900 €
Casa tip Duplex cu 4 camere - Stupini Stupini, Brasov , jud. Brasov

Va propunem spre vanzare case, tip duplex, singur in curte, situate in Stupini intr-o zona in plina dezvoltare cu acces facil la strada Barsei. Corpurile de case sunt construite pe parcele de 250 mp cu o deschidere la strada de 14 ml fiecare si o amprenta la sol de 70 mp avand o structura de P+1 compartimentata astfel : - la parter avem : o camera de zi cu o bucatarie deschisa ( 40 mp ), hol, grup sanitar si camera centralei. - La etaj avem : o camera cu grup sanitar propriu si balcon, doua camere cu iesire la cate un balcon fiecare , hol si un grup sanitar cu intrare din hol. Fiecare proprietatea are o suprafata utila de 120 mp si dispune de balcoane, la fiecare dormitor, avand suprafete de 4mp, 5mp si respectiv 6 mp, iar podul acestui duplex are o suprafata utila de 45 mp cu o inaltime de 1,44 m la cornisa. Structura de rezistenta a acestor case este foarte bine consolidata avand planseul, grinzile si stalpii formati din beton foarte bine armat, iar fundatia acestor duplex-uri incepe de la 1,60 m adancime si este formata din beton armat avand la baza un sistem inovator, numit ''Cupolex'', care creaza cavitati aerate sub placa si este adecvat pentru: - un grad ridicat de rezistenta la fisurarea placii datorita scaunelelor modulare cu 5 picioare, din care este format sistemul Cupolex; - impermeabil contra umiditatii; - dispersia de gaze nocive; - pasaj sub planseu pentru tevi si conducte. Duplexul este construit din caramida Siceram de 30 cm cu o izolatie din polistiren de 10 cm, iar peretii interiori sunt formati din caramida Siceram de 15 cm ceea ce ajuta la o izolatie fonica foarte buna. Corpul de casa se preda la cheie cu urmatoarele dotari : - termopane cu 6 camere si 2 foi de la Salamander; - bugete alocate pentru personalizarea finisajelor interioare cum ar fi: gresie, faianta, parchet si usile interioare. - centrala termica proprie; - poarta metalica; - tigla metalica tip Bilka; - gardul este format din scanduri lacuite cu o fundatie de beton; - curtea se preda nivelata si gazonata; - hidrofor propriu pentru fiecare corp de casa; - interfon full-duplex cu deschidere atat din interior cat si din exterior pe tag-uri ( cartele magnetice). - yala electromagnetica; - supraveghere video cu 3 camere avand vizualizare si pe timp de noapte pe o raza de 80 m. DVR-ul are 4 canale ceea ce da posibilitatea clientului de a mai adauga inca o camera. Spatiul de stocare pentru cele 3 camere este de 14 zile iar vizionarea se poate face si de pe internet ( inclusiv de pe telefonul mobil ). Utilitatile pentru aceasta proprietatea sunt : electricitate, fosa septica, put forat, iar pentru gaz nu depindem de primarie pentru aducerea lui pana in fata proprietatii deoarece s-au achitat toate costurile de catre dezvoltator si in 1-2 luni vor fi bransate la gaz toate proprietatile. Duplex-urile sunt ridicare si se predau la cheie in maxim o luna de la alegerea finisajelor interioare. Pretul afisat este la plata cash!

84900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, 87 mp utili+4 mp terasa, Optim Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 79000 €
Apartament 3 camere, 87 mp utili+4 mp terasa, Optim Residence Astra, Brasov , jud. Brasov

Bun venit! Va prezentam in cele ce urmeaza, proiectul nostru, Optim Residence, situat in Brasov, Str. Carpatilor nr. 91 In constructia proiectului nostru, am avut ca pilon principal intimitatea viitorilor proprietari, iar pentru a obtine acest lucru, in primul rand, am impartit constructia noastra in trei scari, scara A, B, C, pentru a avea cat mai putine apartamente pe fiecare nivel si in al doilea rand am izolat fonic peretii despartitori dintre apartamente, astfel viitori proprietari se pot bucura de linistea si intimitatea oferita de proiectul nostru. Am incercat sa identificam varianta cea mai optima dintre comfort,bugetul alocat pentru apartament si suprafata acestuia, astfel toate apartamentele noastre au loc de parcare concesionat de la Primaria Brasov si boxa la subsol incluse in pret. Apartamentul “nr.18“, despre care discutam in acest anunt, se desfasoara pe o suprafata utila de 87 mp si 4mp terasa si este dispus pe o structura decomandata dupa cum urmeaza: Hol intrare: 4,23 mp Depozit:2,28 mp Dormitor jos:13,72 mp Baie jos:5,52 mp Living+bucatarie: 41,85 mp Dormitor+baie sus-gol scara:18,95 mp Balcon: 4,40 mp Am ales cu grija locatia proiectului nostru, am avut in vedere proximitatea fata de cele mai importante puncte de interes, astfel in imediata apropiere se afla:
-Hypermarket-urile: Carrefour, Kaufland, Metro, Segros
-Supermarket Lidl
-Statii de autobuz catre toate punctele de interes ale orasului
-Unitati de invatamant: Gradinita Boboceii, Gradinita nr. 19 A, Scoala Gimnaziala nr.1, Liceul cu Program sportiv
-Centre medicale: Clinica Sante Vie, Clinica medicala Kinectic Plus, Dispensarul Policlinic Astra, Centrul Medical Profimed, Clinica Veterniara.
-Cabinete stomatologice: Es Dent, Michelangelo Medical Concept
-Spatii de agrement: Sali de fitness, squash, terenuri de fotbal.

79000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament in casa parter zona Aurel Vlaicu Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Apartament in casa parter zona Aurel Vlaicu Aurel Vlaicu, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX Central va propune spre vanzare o reprezentare exclusiva, materializata printr-un apartament la parter in casa, intr-o zona deosebita a Brasovului, mai exact zona Aurel Vlaicu - Strada Codrul Cosminului. Situat la 5 minute de mers cu masina de centrul Brasovului , aproape de zonele comerciale ale B-dului Grivitei,scoli, gradinite, centre medicale, avand deschidere la doua strazi, apartamentul dispune de o configuratie compusa din 3 camere , bucatarie , hol spatios la intrare, baie cu cada si baie de servici , cota parte din beci ,cota parte din pod si cota parte din curte plus garaj. Casa in care se afla apartamentul, este izolata exterior, construita din caramida cu fundatii de beton iar proprietatea propusa spre vanzare dispune de geamuri termopane, centrala termica, placa de beton intre etaje,si o configurare decomandata, cu hol spatios la intrare, camere mari si luminoase, fiind insorita pe tot parcursul zilei datorita pozitionarii est sud vest. Intrarea in curte cu masina este posibila printr-o poarta cu actionare automata si apartamentul dispune de videointerfon . Proprietatea poate fi achizitionata ca si spatiu comercial(cabinet medical,cabinet de avocatura,salon de infrumusetare,etc), avand avantajul de a fi situate la intersectia strazilor Tudor Vladimirescu cu Codrul Cosminului. Se ofera conditii avantajoase,un apartament in casa intr-o zona linistita si flexibilitate la tranzactionare . Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati si va asteptam la vizionare."

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa cu teren plus proiect zona Schei din Brasov Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
Casa cu teren plus proiect zona Schei din Brasov Schei, Brasov , jud. Brasov

Va propunem spre vanzare o casa compusa din 3 camere, bucatarie, antreu și baie plus teren de 478 mp in zona Schei a Brasovului! O zona frumoasa cu mult aer curat, avand posibilitatea de achiziționare a terenul din vecinatate cu o suprafața de aproximativ 1200 mp, in caz ca doriti curte mai mare. Proprietarii va pun la dispozitie autorizatie de construire cu extindere, mansardare, garaj, certificat de urbanism si un proiect ce propune extinderea cladirii existente plus solutiile de proiectare. • La subsol se prevede o camera cu bucatarie si un grup sanitar cu cada de baie. • La parter se prevad doua dormitoare, living, bucatarie si un grup sanitar cu cada si baie. • La mansarda se prevad 3 dormitoare, un grup sanitar cu lavoar, wc si cada de baie si încă un grup sanitar simplu doar cu lavoar si wc. Pentru mai multe detalii si schite ale propiectului va rugam sa ne contactati telefonic.

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Hala 460 mp de închiriat în zona Triaj Agentie - 0 comision - exclusivitate 1472 €
Hala 460 mp de închiriat în zona Triaj Triaj, Brasov , jud. Brasov

REPREZENTARE EXLUSIVA ! Comision 0% la inchiriere! RE/MAX Central va propune spre inchiriere un modul de hala cu suprafata de 460 mp, situat in zona industriala a Triajului. Avand in vedere ca hala are si un spatiu pentru birou, vestiar, dus, 2 grupuri sanitare, aceasta permite desfasurarea activitatii fara a necesita modificari/investitii. Spatiul este renovat integral si dispune de urmatoarele imbunatatiri: geamuri din termopan, luminatoare, centrala termica pe lemne, camere video, alarma, curet trifazic (putere instalata 15 KWA). Hala este luminata natural cat si artificial, iar pardoseala este elicoptata. Pozitia langa centura permite accesul facil atat transportului greu cat si clientilor/colaboratorilor. De remarcat suplimentar este spatiul exterior generos (aproximativ 1000 mp platforma betonata), in foarte multe incinte fiind o problema reala zona de parcare si manevra. Spatiu se preteaza pentru activitati de productie usoara/ depozitare. Proprietarul prefera semnarea unui contract pe termen lung.

1472 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere in Izvor Agentie - 0 comision - exclusivitate 74000 €
Vanzare casa 4 camere in Izvor Piata Sfatului, Brasov , jud. Brasov

REPREZENTARE EXLUSIVA ! Comision 0% la cumparare! Va propunem spre vanzare o casa individuala situata in cartierul Izvor la aproximativ 3 km de Brasov., mai exaxt in zona Izvor, intr-o zona in plina dezvoltare si care dispune de acces facil oras. Imobilul este construit pe o parcela cu suprafata de 420 mp cu o deschidere la strada de 14 ml si o amprenta la sol de 85 mp, cu regim de inaltime P+M, compartimentata astfel : - parter: living de 32mp, bucatatarie inchisa, baie, hol de acces si terasa exterioara de 16 mp; - etajul este compus din : trei dormitoare spatioase prevazute cu balcon fiecare; hol si un grup sanitar. Casa este construita din caramida Soceram de 30 cm cu o izolatie exterioara de 10 cm, iar peretii interiori sunt tot din caramida Soceram ceea ce ajuta la o izolatie fonica foarte buna. Constructia are o suprafata de 112 mp utili si se preda la cheie cu urmatoarele dotari : - imprejmuire perimetrala cu gard, acoperis cu tigla Terran, gresie, faianta, parchet, usi interioare, baile utilate, centrala termica, usa PVC la intrare, tamplarie pvc Salamander. Utilitatile pentru aceasta proprietate sunt : gaz mentan, electricitate, apa si fosa septica. Termen de predare Iunie 2018. Variantele de plata pentru aceste imobile sunt urmatoarele: - pentru plata cash pretul este de 74000 euro cu TVA de 5% inclus, - pentru plata prin credit bancar pretul este de 79000 euro cu TVA de 5% inclus. * Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

74000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament cu panorama frumoasa Centrul Civic Agentie - 0 comision - exclusivitate 86500 €
Apartament cu panorama frumoasa Centrul Civic Centrul Civic, Brasov , jud. Brasov

Va propunem spre vanzare un apartament compus din 3 camere , situat in zona Centrului Civic aproape de aproape de viitorul Mall Afi,Tribunal Bv, Spitalul Sf. Constantin, Maternitatea Regina Maria, Aula si Colina Universitatii Transilvania, Unitati de invatamant gimnazial si liceal, Spitalul CFR, Politie, Centru Civic, Sedii de banci. . Atuul acestui apartament este livingul deschis si foarte spatios,in care te poti simti ca "acasa"cu toata familia,si unul din dormitoare din balconul caruia avem o panorama unica asupra orasului Brasov, lucru destul de rar intilnit in zona Centrului Civic. De la intrare te intimpina un living spatios cu o bucatarie deschisa,apoi avem un hol care departajeaza cele doua dormitoare,asa cum am scris unul din dormitoare fiind cu balcon. Apartamentul este deservit de o baie cu cada si de un WC de serviciu. Este mobilat si utilat complet,daca se doreste se vinde ca atare. Se poate folosi ca locuinta rezidentiala sau ca investitie pentru regim hotelier si de ce nu ca si birouri . Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic.

86500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Racadau Agentie - 0 comision - exclusivitate 62500 €
Apartament 2 camere Racadau Racadau, Brasov , jud. Brasov

Va propun spre vanzare apartament situat in cea mai verde zona a Brasovului ,in Cartierul Racadau. Apartamentul este situat la nivelul 4 al unui imobil cu 6 etaje,fiind pozitionat foarte aproape de mijloacele de transport ,magazine,scoala,banci,clinici medicale. La intrarea in apartament avem un hol spatios din care putem intra in living,in bucatarie,in dormitor si in baie,fiind decomandat. Dormitorul apartamentului are un balcon spatios de 5,4 m care care este inchis in termopan. Apartamentul este mobilat si utilat si se poate vinde in aceasta stare daca se doreste acest lucru. La momentul actual acest apartament deoarece a fost inchiriat,necesita cateva investitii in functie de nevoile viitorului proprietar.

62500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere în zona Centrul Civic Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
Apartament cu 2 camere în zona Centrul Civic Centrul Civic, Brasov , jud. Brasov

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere , situat in zona Centrului Civic aproape de aproape de viitorul Mall Afi,Tribunal Bv, Spitalul Sf. Constantin, Maternitatea Regina Maria, Aula si Colina Universitatii Transilvania, Unitati de invatamant gimnazial si liceal, Spitalul CFR, Politie, Centru Civic, Sedii de banci, Opera . Apartamentul este amplasat intr-un bloc mai retras si din acest motiv este ferit de zgomotul strazii dar in acelasi timp foarte aproape de mijloacele de transport si de strada principala . Este un mic coltisor cochet ,compus din hol, bucatarie, living, dormitor si baie cu cada. Balconul apartamentului nu este inchis ,privelistea din acest balcon fiind spre o zona verde unde va puteti relaxa dimineata cu o cafea fierbinte . Bucataria este mobilata si utilata avand culori care va pot face diminetile mai frumoase ,culoare rosie fiind bine proportionata in designul mobilierului. Apartamentul are imbunatatiri care sunt necesare pentru confortul viitorului proprietar : centrala termica, gresie, faianta . Se preteaza foarte bine pentru regim hotelier sau pentru rezidential. In acest moment este inchiriat si se poate prelua cu chiriasi daca se doreste ca investitie. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa pasiva, 4 camere+teren 400 mp, Stupini Agentie - 0 comision - exclusivitate 100000 €
Casa pasiva, 4 camere+teren 400 mp, Stupini Stupini, Brasov , jud. Brasov

Bun venit! Astazi va prezint un concept nou de locuinta, de fapt daca stau sa ma gandesc mai bine in acest anunt este vorba mai degraba despre prezentarea unui stil de viata. Proiectul nostru, pe care il dezvoltam in cartierul Stupini, pe Strada Nicovalei, va ofera 100% libertate in construirea casei din visul dumneavoastra. Impreuna cu arhitectul proiectului, cu care veti avea intalniri in mod regulat, o sa decideti toate amanuntele de la cele mai mici la cele mari, in ceea ce inseamna constructia casei pe care o doriti. Incepand de la modul compartimentarii interioare pana la cele mai mici detalii legate de finisajele interioare. Totusi,nu vrem sa ne oprim aici, ce ati spune daca v-as prezenta o casa construita cu simt de raspundere, din materiale de calitate, la un standard certificat la nivel international? Ati vazut bine, toate casele noastre sunt construite la standardul Pasive House, certificat in anul 1990 in Germania. In anul 1996 a fost infiintat si Institutul Pasive House, care imbunatateste in mod constant modul in care sunt gandite si construite aceste case. Asta nu este tot, casele noastre vin cu un sistem performat de incalzire, ceea ce se traduce in costuri minime pentru incalzirea casei dumneavoastra. Cat de minime? O casa pasiva inseamna cheltuieli in cuantum de 80 Euro/an. DA, am scris bine, cheltuielile dumneavoastra pentru incalzirea casei vor fi de 80 Euro/an. Pare greu de crezut? Fiti fara grija, nu ne place vorba multa, asa ca in primii 10 ani, suportam noi cheltuielile de incalzire ale casei. Am reusit sa va conving? Daca raspunsul este Da, nu are rost sa citesti mai departe, nu voi face decat sa prezint alte avantaje ale proiectului, pentru cei care inca nu sunt convinsi ca aici este “ACASA”.Ne poti contacta la numarul din anunt si pana in luna aprilie a anului 2018 veti fi locatari in noul camin. Ok, putem continua, daca nu v-am convis pana acum sper sa avem succes in partea ce urmeaza. Casele noastre, prin sistemul de ventilare si filtrare, vor prelua aerul de afara, il vor filtra si introduce in casa. Acest lucru inseamna ca in interiorul casei va fi mereu aer curat si de calitate, ca si cum ati fi undeva intre munti, in mijlocul padurii. Acest sistem de ventilatie are grija sa pastreze la temperatura optima temperatura din casa atat pe timp de iarna cat si pe parcursul verii. Astfel sistemul nostru va pastra aerul cald in casa in perioada de iarna si vara va avea grija ca locuinta sa nu se supraincalzeasca. Aerul fiind filtrat si ventilat in mod constant nu mai este necesara aerisiriea prin sistemul clasic, respectiv prin deschiderea geamurilor, evitand astfel praful enervant care se depune mereu pe mobila si electrocasnice. Daca sunteti alergici la praf, acesta este inca un motiv pentru care aceasta este CASA dumneavoastra. Sa stiti ca mai avem multe de povestit, dar prefer sa facem acest lucru in cadrul biroului nostru situat in Brasov pe Str. Branduselor nr. 74.

100000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa pasiva, 100 mp utili, teren 400 mp, Stupini Agentie - 0 comision - exclusivitate 90000 €
Casa pasiva, 100 mp utili, teren 400 mp, Stupini Stupini, Brasov , jud. Brasov

Bun venit! Astazi va prezint un concept nou de locuinta, de fapt daca stau sa ma gandesc mai bine in acest anunt este vorba mai degraba despre prezentarea unui stil de viata. Proiectul nostru, pe care il dezvoltam in cartierul Stupini, pe Strada Nicovalei, va ofera 100% libertate in construirea casei din visul dumneavoastra. Impreuna cu arhitectul proiectului, cu care veti avea intalniri in mod regulat, o sa decideti toate amanuntele de la cele mai mici la cele mari, in ceea ce inseamna constructia casei pe care o doriti. Incepand de la modul compartimentarii interioare pana la cele mai mici detalii legate de finisajele interioare. Totusi,nu vrem sa ne oprim aici, ce ati spune daca v-as prezenta o casa construita cu simt de raspundere, din materiale de calitate, la un standard certificat la nivel international? Ati vazut bine, toate casele noastre sunt construite la standardul Pasive House, certificat in anul 1990 in Germania. In anul 1996 a fost infiintat si Institutul Pasive House, care imbunatateste in mod constant modul in care sunt gandite si construite aceste case. Asta nu este tot, casele noastre vin cu un sistem performat de incalzire, ceea ce se traduce in costuri minime pentru incalzirea casei dumneavoastra. Cat de minime? O casa pasiva inseamna cheltuieli in cuantum de 80 Euro/an. DA, am scris bine, cheltuielile dumneavoastra pentru incalzirea casei vor fi de 80 Euro/an. Pare greu de crezut? Fiti fara grija, nu ne place vorba multa, asa ca in primii 10 ani, suportam noi cheltuielile de incalzire ale casei. Am reusit sa va conving? Daca raspunsul este Da, nu are rost sa citesti mai departe, nu voi face decat sa prezint alte avantaje ale proiectului, pentru cei care inca nu sunt convinsi ca aici este “ACASA”.Ne poti contacta la numarul din anunt si pana in luna aprilie a anului 2018 veti fi locatari in noul camin. Ok, putem continua, daca nu v-am convis pana acum sper sa avem succes in partea ce urmeaza. Casele noastre, prin sistemul de ventilare si filtrare, vor prelua aerul de afara, il vor filtra si introduce in casa. Acest lucru inseamna ca in interiorul casei va fi mereu aer curat si de calitate, ca si cum ati fi undeva intre munti, in mijlocul padurii. Acest sistem de ventilatie are grija sa pastreze la temperatura optima temperatura din casa atat pe timp de iarna cat si pe parcursul verii. Astfel sistemul nostru va pastra aerul cald in casa in perioada de iarna si vara va avea grija ca locuinta sa nu se supraincalzeasca. Aerul fiind filtrat si ventilat in mod constant nu mai este necesara aerisiriea prin sistemul clasic, respectiv prin deschiderea geamurilor, evitand astfel praful enervant care se depune mereu pe mobila si electrocasnice. Daca sunteti alergici la praf, acesta este inca un motiv pentru care aceasta este CASA dumneavoastra. Sa stiti ca mai avem multe de povestit, dar prefer sa facem acest lucru in cadrul biroului nostru situat in Brasov pe Str. Branduselor nr. 74.

90000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament de vânzare 3 camere  cu gradina 130 mp,Ansamblul Got Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 110300 €
Apartament de vânzare 3 camere cu gradina 130 mp,Ansamblul Got Residence Astra, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX CENTRAL va propune spre vanzare un proiect nou de locuinte, situat in zona Calea Bucuresti. Imobilul este bloc tip vila, cu o arhitectura deosebita, cuprinde 10 apartamente si este situat intr-o zona linistita de case, cu acces foarte facil spre zonele de interes public, zone comerciale, gradinite, scoli, spitale si statii pentru mijloacele de transport in comun, mai exact Str. Sfintii Arhangheli. Blocul va fi construit din caramida si acoperit cu tabla faltuita de culoare gri, izolat pe exterior cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa iar casa scarii va fi placata cu granit. Apartamentul pe care il propunem spre vanzare are o structura decomandata, este compus din trei camere, baie, bucatarie, cu o suprafata utila de 78.43 mp, este situat la parter/3 , pretul pentru locul de parcare si boxa de la subsol sunt suplimentare si sunt in valoare de 3700 euro,plus o gradina de aproximativ 129 mp. Finisajele si obiectele sanitare ale apartamentului vor fi de caliatate superioara, centrala proprie prin condensare, tamplarie PVC de culoare gri, cu 5 camere si geam termopan cu trei foi de sticla. Constructia va fi finalizata si predata pana la sfarsitul anului 2018.

110300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere, 78.43 mp, Ansamblul Got Residence. Agentie - 0 comision - exclusivitate 90600 €
Vanzare apartament cu 3 camere, 78.43 mp, Ansamblul Got Residence. Astra, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX CENTRAL va propune spre vanzare un proiect nou de locuinte, situat in zona Calea Bucuresti. Imobilul este bloc tip vila, cu o arhitectura deosebita, cuprinde 10 apartamente si este situat intr-o zona linistita de case, cu acces foarte facil spre zonele de interes public, zone comerciale, gradinite, scoli, spitale si statii pentru mijloacele de transport in comun, mai exact Str. Sfintii Arhangheli. Blocul va fi construit din caramida si acoperit cu tabla faltuita de culoare gri, izolat pe exterior cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa iar casa scarii va fi placata cu granit. Apartamentul pe care il propunem spre vanzare are o structura decomandata, este compus din trei camere, baie, bucatarie, cu o suprafata utila de 78.43 mp, este situat la etajul 1/3 , locul de parcare si boxa la subsol au un cost suplimentar in valoare de 3700 euro. Finisajele si obiectele sanitare ale apartamentului vor fi de caliatate superioara, centrala proprie prin condensare, tamplarie PVC de culoare gri, cu 5 camere si geam termopan cu trei foi de sticla. Constructia va fi finalizata si predata pana la sfarsitul anului 2018.

90600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere, 78.43 mp, Ansamblul Got Residence. Agentie - 0 comision - exclusivitate 90600 €
Vanzare apartament cu 3 camere, 78.43 mp, Ansamblul Got Residence. Astra, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX CENTRAL va propune spre vanzare un proiect nou de locuinte, situat in zona Calea Bucuresti. Imobilul este bloc tip vila, cu o arhitectura deosebita, cuprinde 10 apartamente si este situat intr-o zona linistita de case, cu acces foarte facil spre zonele de interes public, zone comerciale, gradinite, scoli, spitale si statii pentru mijloacele de transport in comun, mai exact Str. Sfintii Arhangheli. Blocul va fi construit din caramida si acoperit cu tabla faltuita de culoare gri, izolat pe exterior cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa iar casa scarii va fi placata cu granit. Apartamentul pe care il propunem spre vanzare are o structura decomandata, este compus din trei camere, baie, bucatarie, cu o suprafata utila de 78.43 mp, este situat la etajul 1/3 , locul de parcare si boxa la subsol au un cost suplimentar in valoare de 3700 euro. Finisajele si obiectele sanitare ale apartamentului vor fi de caliatate superioara, centrala proprie prin condensare, tamplarie PVC de culoare gri, cu 5 camere si geam termopan cu trei foi de sticla. Constructia va fi finalizata si predata pana la sfarsitul anului 2018.

90600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere cu gradina de 37mp, Ansamblul GOT Residence. Agentie - 0 comision - exclusivitate 71300 €
Vanzare apartament cu 2 camere cu gradina de 37mp, Ansamblul GOT Residence. Astra, Brasov , jud. Brasov

RE/MAX CENTRAL va propune spre vanzare un proiect nou de locuinte, situat in zona Calea Bucuresti. Imobilul este bloc tip vila, cu o arhitectura deosebita, cuprinde 10 apartamente si este situat intr-o zona linistita de case, cu acces foarte facil spre zonele de interes public, zone comerciale, gradinite, scoli, spitale si statii pentru mijloacele de transport in comun, mai exact Str. Sfintii Arhangheli. Blocul va fi construit din caramida si acoperit cu tabla faltuita de culoare gri, izolat pe exterior cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa iar casa scarii va fi placata cu granit. Apartamentul pe care il propunem spre vanzare este compus din doua camere, baie, bucatarie, cu o suprafata utila de 56 mp, este situat la parter, beneficiaza de o terasa de 6.34 mp, gradina de aproximativ 37 mp, locul de parcare si o boxa la subsol au un cost suplimentar in valoare de 3700 euro. Finisajele si obiectele sanitare ale apartamentului vor fi de caliatate superioara, centrala proprie prin condensare, tamplarie PVC de culoare gri, cu 5 camere si geam termopan cu trei foi de sticla. Constructia va fi finalizata si predata pana la sfarsitul anului 2018.

71300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(