Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Brasov, Cata  - 17200 EURO Proprietar 17200 €
Vanzare casa 2 camere Brasov, Cata - 17200 EURO Cata, Cata , jud. Brasov

Vand Casa Saseasca in localitatea Cata .jud. Brasov, stare buna ,70 mp si 800 mp curte interioara ,sura foarte mare cu grajd pt animale, garaj. se vinde mobilata ,combina frigorifica Artic functionala ,aragaz , teracota si soba din fonta fabricata in Italia. Plus 2 beciuri. si gradina Pret Negociabil , Rog seriozitate !

17200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Brasov, Cata  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Cata - 55000 EURO Cata, Cata , jud. Brasov

Casa se afla in localitatea cata la 50 km de brasov are doua corpuri de casa ambele complect mobilate centrala pe curent +centrala pe lemne curte amenajata se vinde complet mobilat

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Brasov, Cata  - 26500 EURO Proprietar 26500 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Cata - 26500 EURO Cata, Cata , jud. Brasov

Constructie solida destul de noua. Este formata din 4camere, bucatarie, baie,hol destul de spatios si 2 beciuri. Camerele sunt mari si luminoase iar incalzirea se face cu lemne. Curte cu dependinte nu este foarte mare dar suficient pentru o familie. Pretul este negociabil.

26500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.