Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Brasov, Comana de Sus  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Comana de Sus - 25000 EURO Comana de Sus, Comana de Sus , jud. Brasov

Casa contine 4 camere +2 camere la demisol +camara+baie. Incalzirea se face cu lemne in sobe teracota. Imobilul contine sura,grajdi,gradina mare+gradina mica,garaj,cuptor de piine in curte si loc de parcare in fata casei. Are o suprafata totala de 1000m patrati. A fost construita in anul 1950 si se afla intr-o stare buna,datorita multiplelor imbunatatiri aduse.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Brasov, Comana de Sus  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa 5 camere Brasov, Comana de Sus - 38000 EURO Comana de Sus, Comana de Sus , jud. Brasov

Casa in Comana de Sus Jud. Brasov str. Principala Vand casa in Comana de Sus Jud. Brasov str. Principala nr.126 linga Caminul Cultural . Casa are 6 camere la parter plus etajul care nu este terminat. Casa este bransata la curent si are instalatie electrica in toate camerele plus apa din retea in casa si in curte si fantana. Toata propietatea are 800 mp care include curtea si gradina . In spatele gradinii este o apa curgatoare . Zona turistica cu posibilitatea dezvoltarii unei afaceri in turism.

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Brasov, Comana de Sus  - 182827 EURO Proprietar 182827 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Comana de Sus - 182827 EURO Comana de Sus, Comana de Sus , jud. Brasov

Vind casa in Comana de Sus , jud.Brasov Se vinde casa in Comana de Sus, jud. Brasov, situata intr-o pozitie deosebita - la poalele dealului, cu un un rau in fata casei si intr-o zona foarte linistita. Casa a fost construita in anul 1950 si se afla intr-o stare buna, datorita multiplelor imbunatatiri aduse. Casa contine 4 camere, 2 camere la demisol, camara si baie. Incalzirea se face cu lemne in sobe teracota. Imobilul include sura, grajd, o gradina mare in spatele surii, cu pomi fructiferi, dar si o gradina mica pentru cultivat legume, garaj, cuptor de paine in curte si un alt loc de parcare in fata casei. Suprafata totala este de 1000 mp. Merita vazut! Pret - 25.000 EUR negociabil.

182827 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.