Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri agricol Brasov, Fundatica - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Brasov, Fundatica - 0 EURO Fundatica, Fundatica , jud. Brasov

Vand teren in zona Fundatica (Rudarita) cu utilitati in apropiere: Electricitate (se poate vedea stalpul in poza), apa (se poate monta un sistem de captare), drum de acces in fata terenului). UNIC Proprietar, toate actele in regula. 14euro/mp - 5000 mp Pretul este negociabil, nr. pers de contact: 744 - arata telefon - Va rugam nu deranjati inutil, nu se accepta schimburi.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Brasov, Fundatica - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Brasov, Fundatica - 0 EURO Fundatica, Fundatica , jud. Brasov

-Teren extravilan Situat langa resort CHEILE GRADISTEI -Utilitati : Curent , Apa, Drum pietruit recent -Suprafata : deschiderea front stradal 37.46m - lungime 115.23 -Situat in Fundatica- Bran Judetul Brasov

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Brasov, Fundatica - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Brasov, Fundatica - 0 EURO Fundatica, Fundatica , jud. Brasov

Teren de vanzare intravilan in Fundatica, cu front stradal de 100m, este inscris in cartea funciara, cumpararea se face direct de la proprietar si beneficiaza de utilitati (curent electric si apa). Proprietatea se afla intr-o zona de munte spectaculoasa cu pensiuni in apropiere.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Fundatica Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Fundatica Fundatica, Fundatica , jud. Brasov

Ofer spre inchiriere cabana in zona Fundatica jud Brasov formata din 4 dormitoare living baie bucatarie utilata internet wi_fi spatiu de gratar si ceaun parcare spatioasa.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Brasov, Fundatica - 41000 EURO Proprietar 41000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Fundatica - 41000 EURO Fundatica, Fundatica , jud. Brasov

Vand teren intravilan in satul Fundatica, comuna Fundata judetul Brasov. Suprafata este de 2000mp cu o constructie veche ce poata fi folosita ca si "punct de plecare" in vederea unei constructii noi. Utilitatile sunt peste drum. Este acces cu masina pe drum asfaltat pana aproape de proprietate, apoi o scurta bucata de drum pietruit/de tara, dar cu proiectul aprobat pentru asfaltare. Ideal pentru constructia unei locuinte de vacanta sau pensiune, cu vedere la muntele Piatra Craiului, fiind situat in inima naturii, intr-o oaza de liniste si avand brazi si padurice in imprejurimi si chiar pe proprietate. Rog si ofer seriozitate.

41000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 9000 mp Brasov, Fundatica - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare terenuri constructii 9000 mp Brasov, Fundatica - 90000 EURO Fundatica, Fundatica , jud. Brasov

Vand teren Fundatica BV Teren 9000 mp in Fundatica, intravilan, apa, electricitate, in zona pensiunilor Poienita Ursului, Dracula si Riana. pret 10 euro/mp negociabil. Radu Tel 722 - arata telefon -

90000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.