Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Brasov, Gura Vaii - 44900 EURO Proprietar 44900 €
Vanzare casa 3 camere Brasov, Gura Vaii - 44900 EURO Gura Vaii, Gura Vaii , jud. Brasov

Vindem casa noua in satul Gura Vaii (10 km de Sambata de Sus), construita in 2008, decomandata si compartimentata modern: living 24 mp, doua dormitoare mari de 20, respectiv 15 mp, hol larg 8 mp, baie 5 mp cu geam de aerisire, bucatarie 10 mp cu iesire pe o terasa exterioara acoperita de 10 mp. Casa are fundatie din beton si piatra de rau (se poate adauga un etaj), stalpi de rezistenta din beton armat si este din caramida BCA. Noi am cumparat casa in 2012 si am renovat-o cu materiale de calitate (recompartimentare, izolatie pod, adaugare ziduri din BCA, sistem pluvial Bilka, obiecte sanitare noi, gresie + faianta noua, etc.). Bucataria este mobilata si utilata modern cu electrocasnice de marca (cuptor electric, plita mixta cu inductie si vitroceramica, combina frigorifica, hota decorativa) si se vinde cu toate acestea. Incalzirea se face cu un semineu modern placat cu piatra naturala de import, o soba noua, moderna pe lemn si panouri radiante Sunjoy. In pret sunt incluse: mobilierul de bucatarie executat la comanda precum si electrocasnicele (marca Electrolux si Ariston). Baia se vinde complet mobilata si utilata (boiler modern, masina de spalat si mobilier de teck). In curte se afla o casuta din lemn, izolata, de 16 mp (poate fi folosita ca magazie sau bucatarie de vara), precum si 4 anexe pentru pasari si iepuri. In prelungirea casei exista o magazie de lemne construita din caramida si acoperita cu tigla. Curtea este amenajata cu diferiti arbusti decorativi, un brad argintiu si flori, precum si vita de vie. Terenul este de 2200 mp (700 mp curte + 1500 mp livada si gradina). In livada sunt pe rod peri, visini, nuci, meri, ciresi, coacazi, afini, zmeuri, trandafiri de dulceata. Casa beneficiaza de electricitate, apa curenta, internet si TV, in sat neexistand gaz in acest moment. Alimentarea casei cu apa se face dintr-un put recent forat la 44 m (3 straturi de panza freatica), dar exista si o fantana de 16 m utila pentru gradinarit. Pamantul nu a fost tratat chimic niciodata, noi obtinem anul diverse produse bio. Casa se afla intr-o zona linistita si verde a satului, departe de zgomot. Din curte se vad piscurile Muntilor Fagaras. Zona este apreciata atat pentru manastirile aflate in imprejurimi (Sambata, Bucium, Dejani etc.), cat si pentru frumusetea locurilor. Toate actele sunt in regula (cadastru + intabulare). Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 8 , Suprafata terenului: 2200,0 m2, Suprafata utila: 90,0 m2, Suprafata construita: 110,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Anul constructiei: 2008 ,

44900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Brasov, Gura Vaii - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa 5 camere Brasov, Gura Vaii - 85000 EURO Gura Vaii, Gura Vaii , jud. Brasov

Casa la munte Gura Vaii, Brasov Casa la munte, curte mare, spațiu pt grădina, 2 garaje cu mansarda, apa curenta proprie, grădina cu pomi si vita de vie imensa, valea trece prin fundul grădini, teren agricol disponibil de circa 1 ha!!!!!!! Posibilitate de mansardare a casei! Preț fff bun! Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 1 Comision cumpărător: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Sistem irigaţie Încălzire Canalizare Apă Curent Subsol Demisol

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Brasov, Gura Vaii - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa 2 camere Brasov, Gura Vaii - 22000 EURO Gura Vaii, Gura Vaii , jud. Brasov

Casa la Gura -Vaii ,cu teren ,curte,gradini,sura,grajd,fantana, 2800 m2

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Brasov, Gura Vaii - 53000 EURO Proprietar 53000 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Gura Vaii - 53000 EURO Gura Vaii, Gura Vaii , jud. Brasov

Casa se afla in apropierea muntilor Fagaras, localitatea Gura Vaii aproximativ 15 km de Fagaras. Aceasta este amplasata intr-o comunitate primitoare, protejata de zgomotul si poluarea orasului. Drumul de acces este asfaltat. Exista acces la mijloacele de transport si magazine. Casa este din caramida  Suprafata totala casa si teren 2120 mp Imobilul este format din casa din caramida , compusa din 4 camera , bucatarie , baie  avand apa curenta functionala - suprafata totala utila a casei 120 mp. Beci de depozitare diverse aproximativ 50 mp, Curte 800 mp si anexe gospodaresti. Exista spatiu de depozitare faneata, precum si spatiu amenajat recolta si grajd animale. Casa se vinde cu parte din mobila aferenta. Incalzirea s-a realizat pe lemne, insa au fost achitate taxele in vederea bransarii la reteaua de gaz. Imobilul mai cuprinde o gradina avand aproximativ 1200 mp cu pomi fructiferi precum si gradina de plantat legume si vie.

53000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 7500 mp Brasov, Gura Vaii - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii 7500 mp Brasov, Gura Vaii - 15000 EURO Gura Vaii, Gura Vaii , jud. Brasov

Teren intravilan Gura Vaii/FAGARAS Terenul se afla in localitatea Gura-Vaii, comuna Recea la 17km de Fagaras, jud Brasov. Este teren construibil iar plata o accept la intelegere in 2 transe. 7500 m² Pretul este de 2eur m² negociabil.

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.