Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Brasov, Paraul Rece - 19500 EURO Proprietar 19500 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Paraul Rece - 19500 EURO Paraul Rece, Paraul Rece , jud. Brasov

Loc de casa-275 mp-deschidere 18,5 m, Parcelarea Regina Maria Paraul Rece, in spatele Hotelului Portile Regatului. Toate utilitatile. Vedere spre Tampa. Cadastru si intabulare. Pret 70€/mp. Acceptam variante , suprafata totala: 275, Front stradal: 18, Accept schimburi

19500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Brasov, Paraul Rece - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Paraul Rece - 150000 EURO Paraul Rece, Paraul Rece , jud. Brasov

DE VANZARE TEREN cu utilitati langa cabana STEAUA-FORBAN, Paraul Rece. Suprafata 3000 mp, deschidere 40 ml ( se poate parcela in loturi de 1000,1500 sau 2000 pm). Terenul este la altitudinea de 1200 m, intr-un peisaj autentic de munte, cu vedere frontala catre masivele Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul, Piatra Mare si Baiului. Retelele de electricitate si gaze se afla la hotarul terenului. Distanta de la postul de control situat la intrarea in Predeal pana la teren este de 3 Km. Accesul se face din DN 73 A, in dreptul localitatii Paraul Rece se intra pe drumul forestier ce duce catre cabana Diham. Lungimea traseului pe drumul forestier este de 1.5 km. In timpul iernii, drumul forestier este deszapezit de unitatea militara din apropierea cabanei Steaua. Terenul beneficiaza de Certificat de Urbanism care atesta ca pentru construire se va intocmi PUZ (documentatia este in lucru pentru aprobare). Locatia se remarca prin: farmec natural, vecinatati impadurite, calitatea aerului, apropierea de partiile se schi din Paraul Rece, Predeal, Azuga si Busteni, acces usor catre Bran, Rasnov si Poiana Brasov. Locatia este pretabila constructiei unei cabane de vacanta sau pensiuni, terenul are o inclinatie mica, zona fiind impadurita, nu exista riscul de aglomerare prin constructii ulterioare, Pret 50 Euro/ mp Telefon: 751 - arata telefon -

150000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Brasov, Paraul Rece - 258000 EURO Proprietar 258000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Paraul Rece - 258000 EURO Paraul Rece, Paraul Rece , jud. Brasov

TERENUL SE POATE TRECE IN INTRAVILAN. Descrierea terenului din Paraul Rece: -23.020 de mp -Cadastrul, C.F., liber de sarcini -3 drumuri de acces (drumul principal are o deschidere de cca. 30m). -utilitatii: electricitate, apa in izvoare proprii si posibilitati gaze -inconjurat de brazi, parauri si stanci, intr-un peisaj superb -inclinatia variata intre 0 si 10 grade -partia Clabucet se afla la 10 min de mers cu masina (aprox. 6 km). -centrul orasului Predeal se afla la 12 min de mers (aprox. 8.5 km) -centrul de sarituri cu schiuriile Rasnov se afla la 20 de min de mers cu masina (aprox. 15 km) -centrul orasului Rasnov se afla la 25 de min de mers cu masina (aprox. 15 km) -castelul Bran se afla la cca. 30 min. de mers cu masina (aprox. 35 km) -centrul orasului Brasov se afla la 40-50 de min de mers cu masina (35-40 km). Pentru a ajunge in Brasov sunt doua posibilitati: una prin DN73A (Paraul Rece, Rasnov, Cristian, Brasov) si ce-a de a doua prin DN1 Predeal-Brasov. -ideal pentru un complex turistic, avand in vedere, pozitia, peisajul, cat si stanca de la marginea acestuia. -viitoarea autostrada Bucuresti-Brasov va fi situata la aproximativ 5 km, intrarea\iesirea de pe autostrada se va putea face din DN1, Predeal-Azuga sau de la Rasnov. Rog seriozitate. Pret 25 Eur/mp.

258000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 22.5 ha Brasov, Paraul Rece - 275400 EURO Proprietar 275400 €
Vanzare terenuri constructii 22.5 ha Brasov, Paraul Rece - 275400 EURO Paraul Rece, Paraul Rece , jud. Brasov

OFERTA UNICA! Acum numai 12 euro mp Teren aflat pe DN73A, priveliste deosebila, numeroase vile in zona de cativa ani, toate utilitatiile la cativa metri. Intabularea este facuta in sase parcele cu suprafete diferite plus drum de servitute. Rezidential sau constructii turistice. Defrisat partial cu aprobarea fondului forestier pt o investitie la Jocurile Olimpice pt tineret, proiect neinceput de partenerul canadian (era prea tarziu). Sant primul proprietar dupa intabularea intregii suprafete intr-un singur act de proprietate. Certificat de urbanism de informare recent, cu informatiile juridice, economice si tehnice curente. Extrase de carte funciara de informare recente. Va rog contactati-ma prin e mail sau telefon mobil.

275400 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 30 ha Brasov, Paraul Rece - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 30 ha Brasov, Paraul Rece - 0 EURO Paraul Rece, Paraul Rece , jud. Brasov

Vand teren Parul Rece - Rasnov, 30.000 mp..extravilan.....zona deosebita, curent electric pe teren, pensiuni si alte locuinte in vecinatate....10 euro mp...Negociabil...tel.contact nr 0745230940, suprafata totala: 30000

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Brasov, Paraul Rece - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare casa 2 camere Brasov, Paraul Rece - 68000 EURO Paraul Rece, Paraul Rece , jud. Brasov

Locuinta de vacanta situata in mijlocul padurii, parte a unui ansamblu rezidential situat pe un platou inalt, cu locuri de parcare vizitatori si acces imediat din DN (locuinte de tip insiruit, cu receptie comuna). Locuinta se desfasoara pe 2 nivele si este compusa din dormitor matrimonial (cu baie proprie), living si dining, chicineta, baie, crama si zona depozitare. Este complet utilata si mobilata modern. Curte individuala de 200 mp, complet amenajata, cu barbecue, alei pavate, sistem iluminare, leagan, loc de joaca. Proprietatea este inconjurata de padure, priveliste superba, situata la numai 10 min de partia de ski Clabucet (Predeal). Vecinatati - Hotel-restaurant Bucegi, Vila Allegria, Hotel-restaurant Piatra Craiului, partia de ski Paraul Rece, teren tenis si fotbal. Proprietatea este administrata si prevazuta cu sistem de supraveghere video.

68000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.