Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare Pensiune in Poiana Brasov, 11 camere, teren 750 mp. Agentie - 0 comision - exclusivitate 450000 €
Vanzare Pensiune in Poiana Brasov, 11 camere, teren 750 mp. Poiana Brasov, Poiana Brasov , jud. Brasov

Situata in Poiana Brasov, intr-o zona retrasa de la aglomeratia din centrul statiunii dar totusi aproape de toate punctele interes, imobilul propus spre vanzare se desfasoara pe o suprafata utila de 480 mp si dispus pe D+P+2E+M, dupa cum urmeaza: -Restaurant cu capacitate de 60 persoane, bucatarie, grup sanitar, spatii auxiliare; -Lobby open-space cu o suprafata de 70 mp+iesire spre terasa de 70 mp; -10 dormitoare cu terasa si grup sanitar propriu; -1 garsoniera cu grup sanitar propriu; Proprietatea dispune de teren de 750 mp si 10 locuri de parcare. Se ofera spre vanzare complet mobilata si utilata.

450000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Oportunitate invesitie in Poiana Brasov! Agentie - 0 comision - exclusivitate 500000 €
Oportunitate invesitie in Poiana Brasov! Poiana Brasov, Poiana Brasov , jud. Brasov

Agentia RE/MAX Central va propune spre vanzare o pensiune complet utilata si mobilata conform clasificarii 4*, situata in Poiana Brasov, amplasata in zona rezidentiala linistita, ferita de aglomeratia specifica statiunii dar la doar 5 minute de partiile de schi, restaurante, magazine. Imobilul se desfasoara pe o suprafa totala de 500 mp compartimentati astfel: Lobby/zona de zi -open space (70mp) cu iesire la terasa de 70 mp; 10 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 20-25 mp cu terasa si gupuri sanitare proprii; 2 garsoniere cu grupuri sanitare proprii; Restaurant cu o capacitate de 60 de locuri; Bucatarie; Grup sanitar de serviciu; Spatii de depozitate. Proprietatea dispune de teren de 750 mp si 12 locuri de parcare. Se ofera spre vanzare complet MOBILATA si UTILATA cu toate AVIZELE de functionare (restaurant + pensiune turistica) OBTINUTE.

500000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(