Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  3110 mp Brasov, Pojorta  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare terenuri constructii 3110 mp Brasov, Pojorta - 12000 EURO Pojorta, Pojorta , jud. Brasov

Message in English below Teren intravilan la tara, 3858 mp, in satul Pojorta, comuna Lisa, judetul Brasov, intabulat astfel: - 748 mp loc de casa / curti / constructii - 3110 mp gradina / livada Terenul este potrivit pentru casa de vacanta, agricultura ecologica sau turism. In sat se poate ajunge din E68 (pe drum asfaltat), satul fiind la 10 km de manastirea si statiunea montana Sambata-de-Sus si la o ora cu masina de casa de oaspeti din Viscri a printului Charles. Cel mai apropiat oras este Fagaras, la 18 km, iar cel mai apropiat aeroport international este la Sibiu, 83 km. De la Bucuresti sunt 266 km, pe Valea Prahovei. Terenul a fost folosit pana in prezent exclusiv ca gradina si livada (nuci, meri, fructe de padure). Pentru casa, necesita racordare de la poarta la utilitatile existente in sat (apa, curent, gaz). Pret: 3 EUR/mp. 3858 sqm land in the countryside, in the village of Pojorta, Lisa commune, Brasov county, within: - 748 sqm for yard / house building - 3110 sqm garden / orchard The land is ideal for building a vacation home, doing bio-agriculture or tourism. The village can be reached from E68, being at 10 km from the mountain resort Monastery Sambata-de-Sus and about one hour drive from Charles Prince of Wales guesthouse in Viscri. The nearest town is Fagaras, at 18 km, the nearest airport is Sibiu (83 km), and Bucharest is located at 266 km, throughout Prahova Valley. The land has been exclusively employed as a garden and orchard so far (walnuts, apple trees, forest fruits). Hence, for building a home, the branching to the village utilities (water, electricity) is needed. Price: 3 EUR / sqm. https://www.youtube.com/watch?v=e_omqiZM5hY

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Brasov, Pojorta Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Pojorta Pojorta, Pojorta , jud. Brasov

Inchiriez cabana in zona turistica Lisa, judetul Brasov. Este situata la 2km de Manastirea Brancoveanu Sambata de Sus. Pensiunea se inchiriaza integral la pretul de 2500 de lei, avand inclus un protap cu animal la alegere porc/miel + 4 pui cu sosuri incluse si garnitura de cartofi. Acest pret este pentru 3 zile si 2 nopti. Pensiunea are 8 camere, fiecare avand baie proprie. 21 de locuri de cazare(la cerere se pot suplimenta locurile) Organizam evenimente de maxim 80 de persoane (capacitatea complexului) Pentru Revelion este ocupat! Pentru deplasare cu protapul pentru diferite evenimente contactati-ma telefonic pentru detalii! Pe langa protap se poate prepara: **Bulz cu branza de burduf la gratar **Costita de porc afumata la gratar sau rotisata **Steack black angus la gratar sau rotisor **Mititei **Pastrama se berbecut **Carnaciori **Platouri traditionale Tel. 744 - arata telefon -

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  4560 mp Brasov, Pojorta  - 20520 EURO Proprietar 20520 €
Vanzare terenuri constructii 4560 mp Brasov, Pojorta - 20520 EURO Pojorta, Pojorta , jud. Brasov

Vanzare teren intravilan, situat la sosea, in satul Pojorta, comuna Lisa, judetul Brasov. Terenul se afla la doar 9 km departare de Manastirea Sambata de Sus si 18km de orasul Fagaras, intr-o zona pitoreasca, chiar la poalele muntilor, avand o priveliste superba. Este pozitionat chiar la marginea satului intr-o zona linistita si este pretabil pentru casa de vacanta cu gradina generoasa, sera si gospodarie sau pensiune turistica si camping. Suprafata totala a terenului este de 4560 mp, o deschidere la drumul judetean Voila-Breaza de 30km, are toate actele la zi (unic proprietar cadastru si carte funciara), apa si electricitate. In actele de proprietate, figureaza deja o constructie.

20520 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.