Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vila ideal pensiune, Predeal. Venituri, spatiu si aer curat Agentie - 0 comision - exclusivitate 350000 €
Vila ideal pensiune, Predeal. Venituri, spatiu si aer curat Predeal, Predeal , jud. Brasov

Aceasta frumoasa proprietate, aflata in reprezentare exclusiva si promovata cu comision 0% pentru comparator reprezinta o oportunitate deosebita. Localizata in Predeal, pe o strada linistita, proprietatea dispune de un teren inconjurator generos, cu terase, foisor, garaj, beci, tot ce trebuie. Daca va ganditi sa va mutati la pensie intr-o zona montana si cu aer curat si in acelasi timp sa puteti genera venituri, aceasta e locatia ideala. Cele 8 dormitoare cu bai proprii, living-urile de pe fiecare ivel, toate celelalte facilitati pot genera venituri probabil intre 15 si 30.000 euro anual si in acelasi timp sa va asigure o existenta foarte relaxata. Daca aveti o familie mare sau oaspeti des, nu va faceti griji, incap toti, isi pot aduce si prietenii, petrecerile cu cca 15-30 persoane vor avea un mediu excelent de desfasurare. Iar pretul la care aceasta proprietate poate deveni a dumneavoastra este semnificativ sub valoarea de inlocuire, incrucat imobilul este la vanzare pentru a-si gasi un proprietar care sa o puna mai bine in valoare, sa o utilizeze mai mult, mai eficient. Daca o gasiti interesanta, dati-ne un semn ! :-) Avem deschidere la colaborare cu orce alta agentie imobiliara, recompensand financiar tranzactionarea acestei proprietati extrem de interesanta si de versatila, ofertanta !

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Predeal-Brasov, Pensiune de vanzare Agentie - 0 comision - exclusivitate 785000 €
Predeal-Brasov, Pensiune de vanzare Predeal, Predeal , jud. Brasov

Oferta vanzare pensiune cu 32 cam, d+p+et1+m, suprafata utila 2000 mp, teren 2100 mp, amenajat cu foisor si gradina, restaurant 50 locuri, predare afacere la cheie, comision 0 Predare Pensiune in Predeal la cheie, toate camerele sunt mobilate si utilate, restaurant total echipat, numeroase spatii de depozitare ce pot fi transformate in spa, spatii de recreere, posibilitate recompartimentare pentru diverse afaceri.

785000 €

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Predeal-Brasov, Pensiune de vanzare Agentie - 0 comision - exclusivitate 790000 €
Predeal-Brasov, Pensiune de vanzare Predeal, Predeal , jud. Brasov

Oferta vanzare pensiune cu 32 cam, d+p+et1+m, suprafata utila 2000 mp, teren 2100 mp, amenajat cu foisor si gradina, restaurant 50 locuri, predare afacere la cheie, comision 0 Predare Pensiune in Predeal la cheie, toate camerele sunt mobilate si utilate, restaurant total echipat, numeroase spatii de depozitare ce pot fi transformate in spa, spatii de recreere, posibilitate recompartimentare pentru diverse afaceri.

790000 €

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 417 mp Brasov, Predeal - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii 417 mp Brasov, Predeal - 50000 EURO Cioplea, Predeal , jud. Brasov

Teren 417 mp, acces auto, zona vile, foarte linistit., suprafata totala: 417, Front stradal: 12

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Brasov, Predeal - 44900 EURO Proprietar 44900 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Brasov, Predeal - 44900 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

Vand apartament 2 camere, situat in apropiere de centru, pe strada Mihai Viteazu, decomandat, suprafata utila 55 mp, etaj 3/4, complet mobilat si utilat, centrala proprie de apartament, balcon inchis cu termopan, bloc curat si civilizat

44900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Brasov, Predeal - 500000 EURO Proprietar 500000 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Predeal - 500000 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

Casa de vis , de vacanta si de relaxare pentru sufletul tau! La doar 5 minute de partie ,pe drumul bine cunoscut de catre turisti Susai si Office Lounge Casa a fost construita special pentru acele momente in care simti ca nu mai ai putere , ca nu mai poti face fata zilelor pline de agitatie , haos si oboseala de zi cu zi! Prin aceasta proprietate trece paraul care dimineata te relaxeaza cu sunetul lui linistit si iti da putere pentru o noua zi ! Este o casa superba , intr-o zona minunata , plina de verdeata, padure ,liniste . Este complet mobilata si utilata. Dispune de ; 4 centrale (3 pe gaz si 1 pe motorina 2 tancuri a cate 1000 l buc 1 crama 1 apartament 1 garsoniera 4 dormitoare 1 sauna 5 bai 1 living 1 camera de joaca pentru copii cu casute si masa de biliard in miniatura pentru cei mici Terase exterioare inchise si deschise 3 bucatarii 1 partie Locuri de parcare 1 garaj 1 casuta in copac ( pentru cei mici) (Apa curenta, canalizare,gaze,camere de supraveghere online,alarma ,bariera) Despre mine nu va pot spune decat ca sunt de la 200 km distanta de acest vis si nu ma pot bucura din cauza timpului insuficient . Vizionarile se pot face in fiecare weekend sau daca doriti atat de mult sa faceti parte din aceasta poveste , ma pot deplasa si seara. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati!

500000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Brasov, Predeal - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Brasov, Predeal - 60000 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

Apartament 2 camere, situat foarte aproape de Partia Clabucet (5 minute de mers pe jos). Constructie 1994, geam termopan, centrala Vaillant, gresie, parchet. Balcon 8 m2 cu iesire la o terasa mica.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

Studio 16 Predeal va pune la dispozitie in regim hotelier, intr-o zona deosebita - Cioplea - un apartament mobilat si utilat de lux unde va puteti petrece timpul cu prietenii sau familia. Intelegem dorintele fiecarui client asa ca ne-am pregatit sa va oferim o experienta care sa va faca sa va reveniti la noi. Apartamentul se inchiriaza pe minim 2 zile. Checkin-ul se face la 16:00 si checkout-ul dupa ora 12:00. Avantaje zona: - La 5 minute de gara din Predeal. - Zona de blocuri. - Acces facil la drumul principal. - La 5 min de supermarket. - La 5 min de partia Clabucet.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

If you want to rent one of the most luxurious and cosy apartment in the most desired spot in Predeal look no further!! You are in the right place! You can put your ski shoes on or your your snowboard boots and just hop directly on the ski slope Clabucet. The apartment is situated at level 1 and has the view directly to the slope. The very big outside terrace ( 18 m2), private parking, pool area, jacuzzi and sauna adds to the magic that cannot be equalized by any other apartment and even hotel. Cel mai luxos si confortabil apartament in cea mai dorita locatie din Predeal. Sariti direct in clapari si urcati-va pe partia Clabucet. Apartamentul este situat la etajul 1 si are vedere directa catre partia Clabucet. Terasa exterioara foarte mare ( 18 m2), parcare privata pentru doua masini chiar in fata partiei, piscina, jacuzziul si sauna compementeaza magia care nu poate fi egalata de niciun alt apartament. Pretul este pe zi . Minimum 2 nopti. Numar locuri 4 . O canapea, un fotoliu extensibil si un pat dublu.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Brasov, Predeal - 800000 EURO Proprietar 800000 €
Vanzare casa 5 camere Brasov, Predeal - 800000 EURO Cioplea, Predeal , jud. Brasov

Vila de vacanta - Predeal Cioplea 0768400800 Casa este complet mobilată și utilată , dispune de : 1 apartament 1 garsoniera 4 dormitoare 5 bai 1 living 1 camera de joaca pentru copii 2 terase exterioare închise și deschise 3 bucătării 1 camera tehnica cu centrală ( gaz; motorina ) mașina de spălat ,uscător de rufe 1 pârtie locuri de parcare 1 garaj 1 casuta in copac (apa curentă, canalizare,gaze,camere de supraveghere online,alarma ,bariera) La cerere se poate vedea și dosarul cu toate materialele folosite la construirea imobilului. Vizionările se pot face in fiecare weekend dar ma pot deplasa și in cursul săptămânii .

800000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal - 0 EURO Proprietar
Vanzare hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal - 0 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

Construita in 2004 in Predeal, Pensiunea Crescent are 3 stele, este o pensiune de familie si a fost deschisa cu pasiune pentru oameni, evenimente speciale si recreere. Familia a pus mult suflet in administrarea ei si dorim sa gasim un cumparator care sa construiasca in continuare bunul ei renume. Arhitectura include pereti rotunzi si culori calde, pastelate care inspira caldura si energie. Gazduieste 12 camere spatioase de 3 stele cu parchet si mocheta, baie proprie, televizor si balcon. Restaurantul este autorizat cu bucatarie internationala. Are terase afara pentru servitul mesei sau relaxare. Sala de evenimente este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, sunet, wifi, flipchart. Pensiunea isi primeste oaspetii din 2004 si are o clientela fidela care ii calca pragul anual. Este echipata pentru a putea organiza cursuri, intalniri de afaceri si alte evenimente ocazionale. La Parter aveti: • Receptie • Restaurant cu bar incorporat • O sala de evenimente complet dotata si utilata • 2 bai pentru sala de evenimente si restaurant • Sala centralelor • Bucatarie complet dotata si utilata • Depozit bucatarie • 2 Terase in aer liber • Gratar din caramida La Etajul I gasiti: • 5 camere cu parchet si mocheta, baie, televizor din care 4 foarte spatioase si cu balcon. La Etajul II: • 5 camere cu parchet si mocheta, baie, televizor din care 4 foarte spatioase si cu balcon. La Mansarda: • Un Oficiu birou cu baie proprie. • 2 camere cu parchet si mocheta, baie, televizor Acces: • Direct din parcare • Parcare la nivel cu Soseaua Nationala Partie schi noua in proximitate: • 200 de metri peste Soseaua Nationala, va iesi una din noile partii de schi pe care primaria a inceput-o deja si planuieste amenajarea ei cu instalatii din 2019. [EN] Family Hotel with restaurant and events facilities Built in 2004 in Predeal, Crescent Hotel is rated 3 stars, it is a family hotel and it was opened out of passion for people, special events and recreation. The family put their heart into its administration and we wish to find a buyer who will continue building its good reputation. The architecture includes round walls and warm colours, which inspire energy and warmth. It hosts 12 broad rooms, rated 3 stars, having hardwood flooring and carpets, own bathroom, TV and balcony. The restaurant is authorised for international cuisine. Outside it has terrace for meals or relaxation. The events venue is equipped with projector, screen, sound system, wifi, flipchart. The hotel received its guests since 2004 and it has constant and faithful guests who come here on an annual basis. It is equipped to organise courses, business meetings and other occasional events. Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: P+2E+M , Suprafata terenului: 1000,0 m2, Suprafata utila: 520,0 m2, Suprafata construita: 561,0 m2, Numar camere: 12 , Anul constructiei: 2004 ,

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

Camere de inchiriat de 3 si 4 locuri(paturi duble+paturi suplimentare).Fiecare camera este dotata cu baie proprie,mini-frigider,tv-cablu,internet wi-fi.Clientii nostri beneficiaza de reducere la echipamentul de ski si snowboard. Spatiul de cazare se afla la 10 metri de partia Clabucet si 50 metri de telescaun. Pretul la cazare variaza in functie de perioada solicitata. Se inchiriaza pe minim 2 zile!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

Inchiriez apartament pentru maxim 6 persoane, avand 2 bai, 2 dormitoare, living si bucatarie complet utilata. Apartamentul se afla intr-un imobil nou construit, care se bucura de o zona linistita si acces facil catre partiile de ski si centrul statiunii. La locatie parcarea este gratuita. Apartamentul dispune de: -internet cu wi-fi gratuit; -uscator de par; -televizoare lcd (canale digitale) -bucatarie complet utilata(cuptor electric, plita electrica, cuptor microunde, cafetiera, fierbator electric, ustensile bucatarie, etc.) -incalzire in pardoseala si calorifere -Petrecerile nu sunt acceptate -Fumatul in apartament este interzis Animalele de companie nu sunt acceptate Pretul este de 300 ron /zi(luni-joi)si 400ron/zi in weekend(vineri-duminica) sejurul fiind de minim 2 zile. Ora check-in 15:00-21:00 Ora check-out 07:00-12:00 Telefon contact 799 - arata telefon - Adresa locatiei este https://maps.app.goo.gl/4SUhg Va asteptam cu drag!!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 6 camere Brasov, Predeal - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa 6 camere Brasov, Predeal - 125000 EURO Cioplea, Predeal , jud. Brasov

La pret se adauga cumparatorului costurile cu vanzarea-cumpararea (impozit, notar). Imobil P+2+M situat in intravilan, zona Cioplea, in imediata apropiere a padurii. Parte dintr-un duplex. 6 camere + living spatios + 4 bai + 1 bucatarie. Vedere superba catre Masivul Postavaru. Dispune de curte cu loc de parcare si toate utilitatile (gaze, apa, incalzire centrala, cablu TV). Mobilier inclus si bucatarie complet utilata.

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Brasov, Predeal - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Predeal - 38000 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

Vand teren intravilan, situat pe partea dreapta, la iesirea din Predeal spre Azuga. Toate utilitatile incluse.

38000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

Cabana Wolf este situata in statiunea Predeal la baza muntelui, la aproximativ 600 m de partii. Amenajata rustic, cu acces la internet prin wi-fi, la parter are un living generos cu TV, sistem audio, canapele si fotolii extensibile, zona de masa si bucatarie utilata cu strictul necesar. La etaje se afla 6 camere duble twin cu bai proprii si TV. Dispune de curte, terasa, gratar si parcare in curte. Mentiuni Cabana se inchiriaza doar integral. Pretul afisat este valabil pentru o noapte de cazare doar la sejururi de cel putin 3 nopti. Pentru sejururile mai mici de 3 nopti, pretul pentru o noapte de cazare va fi mai mare. Check- in: 14:00-18:00 Check- out: 11:00 Fumatul este interzis in interior. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Pentru efectuarea rezervarilor, oaspetii vor achita in ziua rezervarii un avans de 50% din valoarea totala a serviciilor turistice solicitate. Aceasta conditie nu este valabila si in perioada sarbatorilor. Avansul este nereturnabil, reprezentand daune interese aduse prestatorului. Rezervarea se considera finalizata numai dupa incasarea de catre administrator a costului serviciilor. In cazul persoanelor care nu au rezervare in prealabil, asigurata cu plata in avans a serviciilor, administratorul nu garanteaza disponibilitatea cabanei la momentul cazarii. Oaspetelui i se va incasa 50% din pretul total daca anuleaza dupa rezervare si pretul total daca anuleaza cu 60 de zile inainte de inceperea sejurului, dupa inceperea sejurului sau pentru neprezentare. Va multumim pentru timpul acordat si va asteptam cu drag la Cabana Wolf din Predeal!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Brasov, Predeal - 600000 EURO Proprietar 600000 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Predeal - 600000 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

Vand casa in Predeal (DN1) formata din doua corpuri de cladire:1. S+P+1 - cuprinde: doua spatii comerciale (cca 100mp ambele) un apartament doua camere (cca 50mp) la parter, 4 camere cu grup sanitar individual (cca 25mp fiecare) la etajul 1.Acest corp de cladire este construit in 1924 si este renovat in anul 2012. 2. D+P+2+M - cuprinde : la demisol este un apartament doua camere (cca 80mp), un spatiu comercial (cca 150mp) la parter, etajul 1 este open space (cca 180mp), la etajul 2 sunt trei apartamente de doua camere (cca 70mp fiecare) iar la mansarda doua apartamente de doua camere (cca 70mp fiecare) si o incapere open space (cca 75mp) cu grup sanitar.Acest corp de cladire a fost construit in 2008. Teren 500 mp.

600000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 685 mp Brasov, Predeal - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare terenuri constructii 685 mp Brasov, Predeal - 75000 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

De vanzare teren intraviran,toate utilitatile situat in Predeal strada Alexandru Ioan Cuza nr 3 in suprafata de 685 mp,deschidere la strada 50m. Pret 75.000 euro negociabil.Telefon contact 0742474066 Front stradal: 50 , Suprafata terenului: 685,0 m2,

75000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 1 camere Brasov, Predeal - 228000 EURO Proprietar 228000 €
Vanzare casa 1 camere Brasov, Predeal - 228000 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

De vanzare casa situata in Predeal, strada Alexandru Ioan Cuza nr3 compusa din P+1+M, 409,64 mp utili ( 136,54mp/nivel). Locatia se preteaza atat pentru pensiune cat si pentru uz familial. Toate utilitatile trase si functionale. Suprafata curte: fata710mp;spate 685mp.Pret 228.000 euro negociabil.Telefon contact 0742474066 Numar nivele: 2 , Suprafata terenului: 1395,0 m2, Suprafata utila: 1259,0 m2, Suprafata construita: 410,0 m2, Numar camere: 13 , Numar bai: 3 , Anul constructiei: 1995 , Incalzire: gaz ,

228000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

Vila Anelise se afla situata in zona Cioplea din statiunea Predeal, aproape de Club Office si Hotel Belvedere, la o distanta de aproximativ 1 km de partii si gara. Camerele sunt spatioase, au amenajari moderne, balcon privat cu vedere panoramica. Toate camerele sunt dotate cu TV, internet, minibar si articole cosmetice de baie. Patru camere au baie cu dus in interior si se afla situate pe etaje, iar a cincea camera este deservita de baia de serviciu de la parter. Printre dotarile unitatii se numara un spatiu de joaca pentru copii si adolescenti, living cu TV si sistem audio-video home cinema, bucatarie utilata cu aragaz, frigider, cuptor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cana electrica, filtru de cafea, vesela pentru 12 persoane, gratar, terasa, parcare. Capacitatea de cazare este de 10 locuri, distribuite in 5 camere duble. Tarife 2019 900 lei / noapte /integral /01 martie- 25 aprilie 1000 lei / noapte /integral /26 aprilie-04 mai 700 lei / noapte / integral / 05 mai- 30 septembrie 1000 lei / noapte / integral/ 01 octombrie-20 decembrie Va asteptam cu drag la Vila Anelise din Predeal! Mentiuni: Check- in: 14:00-18:00 Check- out: 11:00 Fumatul este interzis in interior, dar se poate fuma pe terasa si in balcoane. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Cazarea in vila se face prezentand actele de identitate pentru completarea fiselor de cazare si pentru eliberarea cheilor. Vila se inchiriaza doar integral. Pentru un sejur de mai putin de 3 nopti, pretul este mai mare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile oricand. Tarifele difera in functie de disponibilitate, perioada si numarul de persoane din vila. Modificarea tarifelor nu va afecta rezervarile deja facute. Pentru efectuarea rezervarilor, clientii vor achita in ziua rezervarii un avans de cel putin 50% din valoarea totala a serviciilor turistice solicitate. Avansul este nereturnabil, reprezentand daune interese aduse prestatorului. Clientului i se va incasa 50% din pretul total daca anuleaza dupa rezervare si pretul total daca anuleaza cu 60 de zile inainte de inceperea sejurului, dupa inceperea sejurului sau pentru neprezentare. Rezervarea se considera finalizata numai dupa incasarea de catre unitate a costuuil total al serviciilor. In cazul persoanelor care nu au rezervare in prealabil, asigurata cu plata serviciilor, proprietatea nu garanteaza disponibilitatea vilei la momentul cazarii. Va multumim pentru intelegere!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Brasov, Predeal - 260000 EURO Proprietar 260000 €
Vanzare casa 2 camere Brasov, Predeal - 260000 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

Predeal, vila p+1+mansarda. 110 mp/nivel. Teren 780 mp, ultracentral, in spatele bisericii. Parter: 2 camere cu baie, hol, sufragerie, bucatarie, camara, centrala termica. Et.1 4 camere cu baie proprie, hol. Mansarda: 5 camere pe hol, 2 cabine dus, 3 wc, spalator cu 3 chiuvete, turn. Incalzire centrala, geamuri termopan, finisajd parchet, gresie, faianta. Pret 260 000 euro.

260000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

Ofer cazare, apartament cu 2 camere, situat in complexul rezidential Clabucet Apartament Resort & SPA Predeal, avand o terasa de 25 de mp cu vedere spre partia clabucet. Apartamentul este mobilat si utilat modern, avand si living open space cu mini-bucatarie! La subsol puteti beneficia gratuit de acces la Centrul SPA care este dotat cu piscina incalzita, jacuzzi, 3 saune (umeda si uscata), loc de joaca pentru copii, sala fitness! De asemenea, complexul beneficiaza si de foisoare dotate cu gratare! PENTRU REVELION NU ESTE DISPONIBIL Pretul poate diferi in functie de perioada solicitata! Pentru mai multe detalii legate de disponibilitate, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0748/605117.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Brasov, Predeal - 58000 EURO Proprietar 58000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Brasov, Predeal - 58000 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

Vand apartament doua camere in Predeal, pe strada George Cosbuc. Apartamentul este nou, nu a fost locuit anterior, achizitionat recent direct de la dezvoltator.Bucataria si baia sunt mobilate si utilate. Finisaje premium, gresie, faianta, parchet, incalzire centrala proprie . Apartamentul mai beneficiaza de o boxa la demisol si de o camera de relaxare ce poate fi utilata dupa preferinte, pentru diverse activitati. Balconul se desfasoara pe toata suprafata exterioara a apartamentului, privelistea fiind deosebita. Curtea imobilului ofera acces la un foisor si gratar.

58000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

Vila compusa din: - 3 camere duble 150 RON/ Noapte * - 1 camera tripla 180 Ron/Noapte * - 1 apartament cu doua camere 250* Ron/Noapte * Preturile nu sunt valabile si pentru Revelion/Craciun. De sarbatori se inchiriaza doar toata locatia. - living room cu bucatarie open space - curte cu gratar Toate camerele au baie proprie, TV, internet. Locuri de parcare in fata vilei, priveliste deosebita, padurea este chiar in spatele vilei. Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Brasov, Predeal - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Brasov, Predeal - 57000 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

Apartament cu 2 camere suprafata totala de 50,46 m2, situat in centrul statiunii, Predeal, strada Vulturului, nr.1. Este situat la etajul 1 al blocului renovat recent, mobilat si utilat modern. Beneficiaza de centrala termica proprie, usa  metalica, tamplarie PVC cu geam termopan (6 camere), jaluzele aluminiu, parcare proprie cat si gratar. Pardoselile sunt acoperite cu gresie si marmura. Instalatia electrica si sanitara este schimbata complet aproximativ acum un an de zile. Blocul este din caramida. Ca pozitionare se afla in apropierea Primariei Predeal, a complexului Cioplea, gara Predeal.

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

Garsoniera este situata intr-un imobil construit in anul 2017 si dispune de toate dotarile aferente. Dispune de pat matrimonial si de un fotoliu extensibil si poate gazdui maxim 2 adulti si 1-2 copii cu varste de pana la 10 ani. La cerere se poate asigura pat suplimentar contra cost - 20 lei/noapte Se permite accesul cu animale de companie Dispune de asemenea de internet wi-fi, televiziune prin cablu, frigider, filtru de cafea, cuptor cu microunde, plita cu gaz si centrala termica proprie.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

Vila 3 camere cu 3 bai,living si bucatarie utilata,gratar in curte. VILA GIULIA PREDEAL..10min de partie 5..6 min de Loft( The Office). Camera de 2 pers este 150,lei/noapte. Camera de 4 pers este 250lei/noapte. Vila se inchiriaza si la cheie,pt max 8-10 pers : -1 noapte 700 lei -2 nopti. 1200 lei -3 nopti 1600 lei RSVP: 737 - arata telefon - AVANS 50 %

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Predeal Predeal, Predeal , jud. Brasov

Pensiunea Zytto din Predeal ofera cazare si servicii personalizate si concepute pentru a raspunde si celor mai exigente cerinte si asteptari ale oaspetilor, romani sau straini, care calatoresc in Predeal pentru relaxare sau pentru afaceri. Amplasata chiar la intrarea in Predeal, intr-un cadru natural deosebit, pe DN1 la circa 1800m de partia de schi Clabucet, pensiunea va pune la dispozitie 8 camere duble cu pat matrimonial, living spatios 260mp, TV plasma in living, bucatarie complet mobilata si utilata. Toate camerele de la Pensiune Zytto dispun de bai proprii, tv/cablu, balcon, la un confort de 3 stele. Pensiunea dispune de parcare proprie si spatiu amenajat pentru gratar. Va asteptam cu drag pentru a va bucura de ambientul primitor al Pensiunii Zytto! ACTIVITATI DE RELAXARE Foisor ACTIVITATI SPORTIVE SI DE DIVERTISMENT Teren Fotbal DOTARI IN CAMERE Baie in camera Cablu TV Internet Balcon FACILITATI GENERALE Receptie Parcare Servicii de spalatorie Gratar Loc de joaca Centrala Nr tel 770 - arata telefon -

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Brasov, Predeal - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Predeal - 60000 EURO Predeal, Predeal , jud. Brasov

Vand 1000 mp in Predeal zona Vladet , in apropiere de pensiunea Foxy . Terenul are deschidere de 23 mp la strada principala care duce spre Trei Brazi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! Pretul este negociabil !

60000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.