Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  6300 mp Brasov, Sinca  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 6300 mp Brasov, Sinca - 0 EURO Sinca, Sinca , jud. Brasov

Vand teren intravilan de 6300m², in comuna Sinca Noua, in Judetul Brasov. Terenul contine pomi fructiferi (in cea mai mare parte meri), dar exista teren si pentru a amenaja o gradina (de legume, etc.) si loc pentru a construi o casa. Gardul ce se vede in imagine a fost inlocuit. Terenul se afla intr-un loc calm, in spatele primariei; raul trece direct pe langa gradina. Strada este paralela cu soseaua Brasov-Sibiu. Este un cadru feeric, linistit, inconjurat de natura. 24euro/m², se vinde doar intreg terenul. Pentru a vizita locul, nu ezitati sa ne contactati.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  40 ha Brasov, Sinca  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare terenuri agricol 40 ha Brasov, Sinca - 100000 EURO Sinca, Sinca , jud. Brasov

teren extravilan zona superba situat pe raza localitatii sinca veche la 200m de asfalt 2 drumuri de acces teren izvor lac curent aproape posibil si schimb plus diferenta pret 1,5 euro m2 negociabil

100000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.