Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  12 camere Brasov, Timisu de Sus  - 470000 EURO Proprietar 470000 €
Vanzare casa 12 camere Brasov, Timisu de Sus - 470000 EURO Timisu de Sus, Timisu de Sus , jud. Brasov

Proprietar vand Vila S+P+2 ET+M din caramida cu 12 camere avand fiecare propria baie. Locatie: Vila se afla la 4 km de Predeal in Timisul de Sus, spre Valea lui Manole vis-a-vis de Manastirea Catolica. Casa are doua garaje. Mansarda este spatioasa si se pot face alte camere cu baie.Terenul fiind in panta, subsolul e mai degraba demisol. Suprafata construita la sol: 214 m2. Parterul detine o sufragerie si o bucatarie mare, o toaleta si 2 saloane. Detine si o spalatorie foarte mare. Totalul suprafetelor S+P+2ET+M este de 600 m2. Terenul in jurul casei - 4500 m2. Acces la apa, gaz, energie electrica. Proprietar direct, are cadastru, intabulare.

470000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1166 mp Brasov, Timisu de Sus  - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare terenuri constructii 1166 mp Brasov, Timisu de Sus - 48000 EURO Timisu de Sus, Timisu de Sus , jud. Brasov

Suprafata 1166mp, front stradal 32,22m Utilitati langa teren: curent electric si retea de apa

48000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  560 ha Brasov, Timisu de Sus  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 560 ha Brasov, Timisu de Sus - 0 EURO Timisu de Sus, Timisu de Sus , jud. Brasov

Un teren deosebit amplasat la Drumul National, la stanga taberei internationale de la Timisu de Sus, in intravilanul municipiului Sacelel! Oportunitate maxima pentru investitii! Teren de vanzare in Timisu de Sus in suprafata de 45000 mp, categoria CURTI-CONSTRUCTII, cu vizibilitate la DN! BONUS 2 case trainice (pot fi folosite pentru cazare sau organizare santier!) si un izvor cu apa limpede, captat pentru aceste imobile!!! Atat localizarea intr-o zona verde, in mijlocul naturii, aproape de mijloacele de transport in comun, cat si deschiderea la DN, creeaza oportunitati variate de construire! Distanta de 14 km de Brasov claseaza acest teren in randul investitiilor imobiliare foarte profitabile. Pretul este de 35 euro mp! Pe teren sunt 95 loturi a cate 493 mp fiecare, categorie curti-constructii, plus drumurile de acces, dar NU se parceleaza!NU INSISTAȚI pt. vanzarea individuala a loturilor!

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.