Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Garsoniera decomandata la 3 minute de metrou Aparatorii Patriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 44000 €
Garsoniera decomandata la 3 minute de metrou Aparatorii Patriei Aparatorii Patriei, Bucuresti

Va propunem la vanzare o garsoniera in blo nou in cel mai nou ansamblu residential din zona de Sud a capitalei. Anasamblu residential este format din 4 blocuri exclusiviste situate la Aparatorii Patriei la doar 3 minute de mers pe jos fata de metrou si de facultatea Spiru Haret. Apartamentul se vinde cu finisaje de lux la alegere ,bransat la toate utilitatile orasului si contorizat individual. Se pot achizitiona locuri de parcare supraterane cat si subterane. La parterul blucurilor vor fi spatii comerciale,gradinite si magazine. Ansamblu residential beneficieaza de spatii cu zone verzi,supraveghere video permanenta si paza. BIROU VANZARI DIRECT DEZVOLTATOR MIHAI TEODOR 0731341341

44000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere la doar 3 minute de metrou Aparatorii Patriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 51400 €
Apartament 2 camere la doar 3 minute de metrou Aparatorii Patriei Aparatorii Patriei, Bucuresti

Birou Vanzari – Direct Dezvoltator- 0% Comision Construim pentru tine! CITY LIFE RESIDENCE City Life Residence este situat in cartierul Berceni la doar 250 mMetrou Aparatorii Patriei City Life Residenceeste noul standard locativ, daca iti caut o locuinta in cel mai accesibil cartier al orasului intr-o zona curata si linistita aproape de cele mai bune scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila, intr-un imobil construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu, beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor. Fiecare apartament este o demonstratie a rigorii finisajelor si a calitatii materialelor, de la izolatii si instalatii pana la plinta si corpuri de iluminat. Ansamblul este compus din studiouri , apartamente de 2 si 3 camere cu un design studiat si ergonomie de top, cu preturi incepand de la 44.000 euro pentru 37 mp utili. Finisaje Premium Sistem de incalzire cu centrala in condensatie premium Fatade ventilate cu vata minerala si termosistem premium Bai cu design contemporan premium, cu aspect elegantde la –Grohe/ Ideal Standard/ Marazzi Placari premium podele dormitoare si living, cu parchet de inalta calitate cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura Usi intrare si interioare premium - Dierre Tamplarie exterioara PVC cu sticla low-e termoizolanta Lifturi silentioase premium de la Schindler pentru siguranta completa Contoare individuale pentru utilitati pentru un control si eficienta Parcaresubterana si supraterana Facilitati si avantaje: Amplasament la doar 250 de metri de Metrou Aparatorii Patriei 400 de metri pana in Grand Arena Mall Gradinite si scoli de prestigiu in imediata apropiere Calitate sporita a calitatii vietii Proximitatea uneizone dinamice si efervescente Distanta mica fata de principalele institutii, zone de servicii si zone de interes public OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în limita stocului disponibil) * TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative. PERSOANA DE CONTACT MIHAI TEODOR 0731341341

51400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(