Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

BANU MANTA - COMPLEX 2018 ICON RESIDENCE, APARTAMENT ELEGANT, PRIMA INCHIRIERE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 900 €
BANU MANTA - COMPLEX 2018 ICON RESIDENCE, APARTAMENT ELEGANT, PRIMA INCHIRIERE! Banu Manta, Bucuresti

BANU MANTA - COMPLEX 2018 ICON RESIDENCE, APARTAMENT ELEGANT, PRIMA INCHIRIERE! Pozitie privilegiata langa Primaria sectorului 1, foarte aproape de metrou, Piata Victoriei, Ion Mihalache, Parcul Kiseleff si Gara de Nord. Apartament nou, situat la etajul 5, intr -un complex rezidential 2018, cu vedere spre case, ferit de zgomotul strazii, perfect pentru cei ce doresc sa locuiasca central, dar in liniste. Interior cu finisaje premium, mobila noua, living cu dinning, 2 bai, 2 terase mari, bucatarie utilata complet, centrala proprie si 1 loc de parcare subteran. Telefon: 0756.880.880

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Icon Residence, 3 camere, 70 mp utili si terasa 22 mp, 150.000 EUR+TVA Agentie - 0 comision - exclusivitate 150000 €
Icon Residence, 3 camere, 70 mp utili si terasa 22 mp, 150.000 EUR+TVA Banu Manta, Bucuresti

CGA HOME CONSULTING va propune spre vanzare un apartament de 3 camere intr-un bloc finalizat 2018, vandut integral si dat in folosinta de 6 luni de zile. La numai 5 minute de Piata Victoriei si 10 minute de parcul Kiseleff, ansamblul ofera accesibilitate catre orice zona a Bucurestiului si catre toate facilitatile orasului. Totodata, calitatea constructiei si finisajele apartamentelor te vor face sa-ti imaginezi casa mult visata. Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential de lux cu parter, 8 etaje superioare, demisol si 2 nivele de parcare subterana, proiect a carei investitie depaseste 9 milioane de euro. Prezentul apartament are o suprafata utila de 70 mp si terasa de 22 mp, cu urmatoarea compartimentare : living de 25.36 mp si bucatarie inchisa cu perete de sticla de 5.55 mp, un dormitor de 13.03 mp, baie de 4.53 mp si hol de 2.98 mp, al doilea dormitor de 12.42 mp, baie de 3.01 mp si hol de 3.20 mp, terasa de 22.45 mp. Imobilul se individualizeaza prin finisaje premium de foarte buna calitate, suprafete vitralii mari, aer conditionat Toshiba in fiecare camera, tamplarie Schuco, usi interioare de lemn Delta, usa metalica Pinum, centrala proprie Viessmann, mobilier baie si obiecte sanitare de la Mobexpert. Contorizarea la apa, gaz, curent este separata, iar in complex exista infractructura de internet/TV oferita de RDS. Aflandu-se in zona Banu Manta, foarte aproape de Piata Victoriei, ansamblul va ofera deschidere si acces rapid catre metrou Basarab (9 min de mers pe jos), Parcul Kiseleff (la 8-10 min de mers pe jos), Piata Victoriei (4 min de mers cu auto), diverse supermarketuri (Mega Image, KJ Center), diverse cafenele si restaurante (Starbucks, Springtime, Subway la cateva min de mers pe jos), scoli si licee (Scoala Gimnaziala Geo Bogza, Nicolae Titulescu, Colegiul National Ion Neculce), Primaria Sectorului 1, World Class Fitness Center America House, Spitalul Clinic Sf. Maria si muzee (Istorie Naturală ,,Dr. Grigore Antipa", Taranului Roman). Pentru mai multe detalii si vizionari va invitam sa ne contactati!

150000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Icon Residence, 3 camere, 78 mp utili si terasa 11 mp, 150.000 EUR+TVA Agentie - 0 comision - exclusivitate 150000 €
Icon Residence, 3 camere, 78 mp utili si terasa 11 mp, 150.000 EUR+TVA Banu Manta, Bucuresti

CGA HOME CONSULTING va propune spre vanzare un apartament de 3 camere intr-un bloc finalizat 2018, vandut integral si dat in folosinta de 6 luni de zile. La numai 5 minute de Piata Victoriei si 10 minute de parcul Kiseleff, ansamblul ofera accesibilitate catre orice zona a Bucurestiului si catre toate facilitatile orasului. Totodata, calitatea constructiei si finisajele apartamentelor te vor face sa-ti imaginezi casa mult visata. Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential de lux cu parter, 8 etaje superioare, demisol si 2 nivele de parcare subterana, proiect a carei investitie depaseste 9 milioane de euro. Prezentul apartament are o suprafata utila de 78 mp si terasa de 11 mp, cu urmatoarea compartimentare : living de 26.69 mp si bucatarie inchisa cu perete de sticla de 7.60 mp, un dormitor de 14.76 mp, baie de 4.68 mp si hol de 6.19 mp, al doilea dormitor de 14.55 mp, baie de 3.30 mp si terasa de 10.73 mp. Imobilul se individualizeaza prin finisaje premium de foarte buna calitate, suprafete vitralii mari, aer conditionat Toshiba in fiecare camera, tamplarie Schuco, usi interioare de lemn Delta, usa metalica Pinum, centrala proprie Viessmann, mobilier baie si obiecte sanitare de la Mobexpert. Contorizarea la apa, gaz, curent este separata, iar in complex exista infractructura de internet/TV oferita de RDS. Aflandu-se in zona Banu Manta, foarte aproape de Piata Victoriei, ansamblul va ofera deschidere si acces rapid catre metrou Basarab (9 min de mers pe jos), Parcul Kiseleff (la 8-10 min de mers pe jos), Piata Victoriei (4 min de mers cu auto), diverse supermarketuri (Mega Image, KJ Center), diverse cafenele si restaurante (Starbucks, Springtime, Subway la cateva min de mers pe jos), scoli si licee (Scoala Gimnaziala Geo Bogza, Nicolae Titulescu, Colegiul National Ion Neculce), Primaria Sectorului 1, World Class Fitness Center America House, Spitalul Clinic Sf. Maria si muzee (Istorie Naturală ,,Dr. Grigore Antipa", Taranului Roman). Pentru mai multe detalii si vizionari va invitam sa ne contactati!

150000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(