Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 380 EURO lunar Proprietar 380 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 380 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Apartament 2 camere Bd. Cantemir, renovat recent, mobilat complet. Pret negociabil.

380 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Cantemir - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Cantemir - 850 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Ofer spre inchiriere (doar pe termen lung) spatiu comercial situat stradal pe Bulevardul Dimitrie Cantemir Nr. 16, Bl.6, Sc.3, Parter. - Spatiul este avantajat de: 1) o vizibiliate excelenta de pe B-dul. Dimitrie Canrtemir (Se poate amplasa caseta Luminoasa si / sau colanta geamurile - suprafata vitrata mare.) 2) acces facil (fiind situat la: aproximativ 80-100 metri de intersectia cu Bulevardul Marasesti / cofetaria Nedelya, 30-40 metri de statia de autobuz "Bd Marasesti" (autobuze: 73,74,76,116,313,381, N106, N112) precum si aproximativ 700-800 metrii de gurile de metrou "Unirii" si "Tineretului"). - Spatiul este in totalite amenajat cu finisaje de lux si dotat cu obiecte premium si se preteaza cam oricarui tip de activitate, fara prea multe costuri de reamenajare (functie de specificul fiecarei activitati). Amenajari recent executate: - Gresie moderna (60*60 cm) - trafic intens antialunecare - Tamplarie din aluminiu (Gama Premium) cu bariera termica si geamuri duble termoizolante. - Obiecte sanitare noi - Tavan fals cu sporturi led (foarte economice) - Sistem de alarma Paradox nou cu senzori de fum - Posibilitatea montarii de spoturi mobile. (pe sina - priza si comutatoare de tavan) - Calorivere PURMO ventil compact noi. - Instalatie electrica noua cu prize modulare multiple GEWISS. - Incalzire de la sisemul comunitar Radet. (insa cu posibilitatea de conectare la centrala pe gaz - instalatia deja facuta) Posibile activitati ce ar putea fi desfasurate in zona: - Centru recoltare analize medicale - Unitate Farmaceutica (Farmacie) - Unitate tip "Plafar" - Service GSM si / sau vanzari de accesorii pentru telefoane mobile. (Shop & Service GSM) - Birou de avocat / notar / executor judecatoresc etc. - Agentie imobiliara sau de turism. - Showroom-uri pentru societati ce au nevoie de expunere stradala si acces facil. - Salon infrumusetare (coafor) - Tevi de alimentare cu apa calda si rece plus scurgeri incastrate deja in pereti si pardoseala. - Barber shop (frizerie) - Tevi de alimentare cu apa calda si rece plus scurgeri incastrate deja in pereti si pardoseala. - Pariuri sportive si / sau jocuri de noroc, Bine inteles ca puteti propune propriul dvs. proiect si domeniu de activitate. Momentan functioneaza un Service GSM / Spatiul v-a fi eliberat incepand cu 1 septembrie 2019. Mai multe detalii va pot oferi telefonic. Mutumesc!

850 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 500 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Garsoniera 52mp, parter vila, curte aferenta, mobilata si utilata complet, libera de la 15 august. Garsoniera poate fi vizionata oricand. Zona Cantemir-Tineretului, 2 minute de statia de metrou Tineretului, zona linistita si civilizata. Se accepta animale de companie. Confort: 1 , Numar nivele: p+1 , Locuri parcare: -1 , Suprafata utila: 52,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Compartimentare: semidecomandat , Incalzire: centrala proprie ,

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 68000 EURO Cantemir, Bucuresti

Va ofer spre vanzare un apartament la etajul 1 din 5 intr-un bloc foarte solid construit in anii 50. Este situat in zona Tineretului, amplasat stradal la intersectia dintre Dimitrie Cantemir si strada Poterasi. Apartamentul este de 3 camere cu o baie, o bucatarie si un balcon. Apartamentul are in acest moment pe tavane decoratiunile originale si daca se renoveaza se poate pastra stilul arhitectural splendid. Intrarea in scara blocului se face printr-o gradina interioara din spatele blocului. Avantajul acestei scari a blocului este ca se afla un singur apartament pe etaj. Are o suprafata utila de 62 mp (60 locuibili si 2 mp balconul) Are imbunatatiri, cu termopane in toata casa, balconul inchis, centrala proprie, aer conditionat, parchet masiv si gresie si faianta. Pe pereti se afla tapet si are niste decoratiuni superbe pe tavan, pentru iubitorii de frumos. El are o configuratie circulara cu usi largi si un tavan inalt, semidecomandat, dar se poate la fel de bine sa se faca decomandat, daca se blocheaza usa care face legatura intre cele doua camere. Afara, este si un loc de parcare platit la primarie, care se va da odata cu vanzarea apartamentului. Acesta este un lucru foarte important, tinand cont ca se afla intr-o zona extra centrala. In concluzie va pot spune ca este un bloc solid si o proprietate care merita vazuta, mai ales pentru locatia centrala in care se afla. Totodata este si o buna oportunitate de investitie, deoarece dupa o investitie minima se poate inchiria foarte usor. Pentru alte detalii si vizionari va stau la dispozitie la telefon.

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 90000 EURO Cantemir, Bucuresti

Vand apartament 2 camere in zona centrala Dimitrie Cantemir(Budapesta), situat la 5 minute de mers pe jos de Unirii/Centrul vechi si la 5 minute de parcurile Tineretului si Carol. Apartamentul este situat la etajul 6 din 7 intr-un bloc reabilitat. Blocul este situat stradal apartamentul avand vedere pe partea din spate. Apartamentul este renovat, este complet mobilat si utilat. Apartamentul are alocat si loc de parcare.

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 78000 EURO Cantemir, Bucuresti

PARTICULAR, vand apartament 3 camere, confort 1, semidecomandat, etaj 5/7, suprafata 61,50 m.p., zona Dimitrie Cantemir-Sincai, vedere spre fata. Bloc reabilitat termic, contorizare apa/caldura, detector gaz metan, interfon. Dotari: usa metalica, parchet stejar, tamplarie PVC cu geam termopan, balcon inchis tot cu termopan. Cadastru/ intabulare/certificat energetic clasa A. Apartamentul este luminos, baia are fereastra. Pretabil firma. Vecinatati: Parcul Tineretului-120 m, Parcul Carol-500 m, Piata Unirii-10 minute, RATB-30m, metrou-50m. Pret: 78000 euro. Accept plata prin credit bancar. Rog fara intermediari! Telefon: 722 - arata telefon -

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Cantemir - 71000 EURO Proprietar 71000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Cantemir - 71000 EURO Cantemir, Bucuresti

Cabinet stomatologic, apartament 2 camere, Unirii Apartament cu 2 camere transformat in cabinet stomatologic, situat semi-central, in zona Unirii Budapesta. Apartamentul este tip confort 1, varianta decomandat, avand o suprafata totala de 46 mp, amenajat si compartimentat special pentru acest segment de activitate, fiind prevazut cu: doua cabinete functionale, o sala de asteptare, 1 grup sanitar, 2 spatii depozitare si 1 spatiu de sterilizare. Situat la parterul unui imobil de 7 etaje, extrem de curat, reabilitat in anul 2015, cabinetul dispune de toate amenajarile si dotarile necesare si are o vechime de functionare in zona de peste 10 ani. Cabinetul se ofera spre vanzare imobil + toata aparatura din dotare. Mentiuni: Documentatia pentru vanzare (cadastru, intabulare, fiscal, energetic) este pregatita, pretul este negociabil si se accepta orice fel de creditare.

71000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Cantemir - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Cantemir - 80000 EURO Cantemir, Bucuresti

Vand apartament 2 camere+1 camera la demisol . Termopan, centrala proprie, parchet, 2 balcoane (unul inchis cu termopan) aer conditionat, gresie, faianta. Apartamentul se afla intr-o vila unde mai locuiesc 2 familii. Este situat la etajul 1. Zona Dimitrie Cantemir, Liceul Șincai.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 300 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Ap 2 cam. pe b-dul dimitrie cantemir, sector 4, mobilat complet, utilat, centrala proprie. Exclus agentii

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 350 EURO lunar Proprietar 63000 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 350 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Apartamentul este situat in bloc reabilitat termic, constructie 1963, in pozitie retrasa, linistita cu vedere spre est. In vecinatate se afla: scoala 79, sectia politie 14, 4 gradinite, posta 53, statii autobuz, troleibuz, metrou, Mega Image, parcurile Carol, Tineretului si locuri de joaca intre blocuri. Parcare gratuita in spatele blocului unde sunt si garaje de inchiriat sau platibila in fata blocului.

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 66400 EURO Proprietar 66400 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 66400 EURO Cantemir, Bucuresti

Vand apartament 3camere ,demisol inalt,83 m,intrare separata prin curte comuna ,bloc 3etaje din anul 1938,zona centrala Blv Dimitrie Cantemir,800euro/m patrat. De inchiriat pe termen lung 440 euro/luna...negociabil.... Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

66400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Bucuresti, Cantemir Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Bucuresti, Cantemir Cantemir, Bucuresti

Apartamente si garsoniere in regim hotelier de lux toate zonele Bucurestiului conditii de 5stele vedere stradala fara paza program non stop

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 80000 EURO Cantemir, Bucuresti

Vand ap decomandat, structura beton si caramida, f.bine compartimentat, cu living de 18 m, fara risc seismic, f.calduros, lift nou, bloc anvelopat, balcon inchis, astfel incat este cu vedere stradala, dar nu se aude zgomot. Acte la zi. Statia de metrou Tineretului la 1 min.Din balcon se vede Piata Unirii, precum si Parcul Tineretului

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 450 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Propietar, inchiriez apartament cu 2 camere, decomandat, modern, complet utilat, zona Cantemir, la 1/minut de tineretului Metrou, Unirii. Living si dormitor spatios, aer conditionat in fiecare camera, Led Tv, masina de spalat.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Cantemir - 70 EURO Proprietar 70 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Cantemir - 70 EURO Cantemir, Bucuresti

Vand apartament 2cam. Ap. este cu vedere la bulevard cu imbunatatiri cu centrala proprie bloc reabilitat, Etaj: Etaj 8, Confort: 1, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 9, numar camere: 2, numar bai: 1, anul constructiei: 1964

70 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Cantemir - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Cantemir - 300 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Inchiriez garsoniera pe B-dul Dimitrie Cantemir ,vis-a-vis de Dristor Kebab Budapesta , recent renovata,prima inchiriere, cu toate utilitatile, A C, masina de spalat , Tv + Internet ,frigider , termopane ,etc .

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 500 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

inchiriez apartament cu 3 camere, parter, semidecomandat, nemobilat, gresie, faianta, termopan, usa metalica, parchet, gratii geamuri, acces usor la mijloace de transport, zona fostului restaurant Budapesta (intersectia Bd. Dimitrie Cantemir cu Bd. Marasesti)

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 91000 EURO Proprietar 91000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 91000 EURO Cantemir, Bucuresti

Vand apartament 2 camere pe Blv Dimitrie Cantemir,stradal,langa noua statie de metrou Tineretului si Restaurantul Dristor steakhouse,la 10 min de mers pe jos de Pta Unirii,7 min de parcul Carol si 5 min de Parcul Tineretului,et 5/7,2 camere,suprafata utila 47 mp+balcon,construiti 63mp decomandat,complet utilat si mobilat!

91000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 360 EURO lunar Proprietar 360 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 360 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere decomandat Dimitrie Cantemir etaj 1 stradal. Facilitati: mobilier camera zi si dormitor nou, aragaz, TV, frigider, aspirator, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, aer conditionat. Incalzire prin termoficare fara repartitoare calorifere si bloc nou placat cu polistiren rezultand un confort privind caldura si necostisitor in perioada de iarna. Apometre apa calda si rece. Transport in comun: foarte aproape de statia de metrou Tineretului si Unirii, autobuze intersectia Budapesta. Confort: 1 , Suprafata utila: 65,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 1 , Compartimentare: decomandat ,

360 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Cantemir - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Cantemir - 48000 EURO Cantemir, Bucuresti

Vand Garsoniera confort 1, decomandat, situata la etajul 4 al unui imobil P+4+POD construit in anul 1943 - fara Bulina sau orice alt grad de risc seismic (bulevardul Dimitrie Cantemir 12-14) Scara de acces catre garsoniera este tip spirala. 450m Metrou Tineretului - 750m Metrou Piata Unirii - 30m statie RATB Garsoniera este renovata total in luna Mai 2019 - nu a fost locuita dupa renovare - totul este absolut nou! Centrala noua, in garantie - cu bransament de la sursa si contorizare individuala. Parchet Gresie Faianta Balcon inchis Usa metalica Cabina de dus Instalatie sanitara Instalatie electrica Spoturi LED Etc... Garsoniera are toate actele pregatite pentru vanzare - fara legea 112 sau alte probleme similare. Accept credit ipotecar!

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 470 EURO lunar Proprietar 470 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 470 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Inchiriez apartament cu doua camere nemobilat pe B dul Dimitrie Cantemir.

470 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 500 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Apartament 2 camere, in vila, parter din P+2, complet renovat, mobilat si utilat lux, AC, centrala proprie, termopan, parchet, baie cu cada, gresie, faianta, masina de spalat, LCD, cuptor cu microunde, aspirator. Confort: Lux Tip imobil: Casa/Vila

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 300 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Cantemir,apartament 2 cam , decomandat, et 7/7, nemobilat,masina de spalat rufe, bucatarie mobilata si utilata. pret 300 E negociabil.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 450 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

2 cam, decomandat, 6/10 ,2 lifturi, luminos, mobilat complet,saltea noua, utilat electrocasnice, prima inchiriere dupa renovare, g+f+t, parchet, stradal,metrou,mijl.transport,scoala, parc.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 400 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Proprietar inchiriez apartament zona Budapesta(Dimitrie Cantemir) cu toate dotarile ( acx2, tv, cablu, wi fi, masina de spalat , frigider)

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 500 EURO lunar Proprietar 64500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 500 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

Proprietar, ofer spre inchiriere apartament cu 2 camere in zona Tineretului, pe Bdul Dimitrie Cantemir, nr 25. Apartamentul este complet mobilat si utilat, incalzire centralizata, et. 7, vedere pe spate.

64500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 340 EURO lunar Proprietar 340 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Cantemir - 340 EURO lunar Cantemir, Bucuresti

URGENT Proprietar dau in chirie apartament 60m2 Bd. Cantemir in spatele fostul restaurant Budapesta, zona linistita, balcon 11m.lungime, spatios inchis cu termopan, etaj 2 din 8 reabilitat recent, mobilat si complet utilat (aproape de metrou Unirii sau Tineretului).Loc de parcare rezervat in fata blocului. pret 340 euro/luna (1+1) usor negociabil. se elibereaza pe 17 ianuarie rel. tel. 731 - arata telefon -

340 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Cantemir - 70000 EURO Cantemir, Bucuresti

Blocul este situat stradal pe bulevardul Dimitrie Cantemir, la 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou sau a parcul Tineretului sau Parcul Carol .In directia opusa aflandu-se Piata Unirii la max 10 min mers pe jos.    Imobilul este reabilitat termic, are un regim de inaltime P+7, structura din beton armat, compartimentare cu caramida si a fost finalizat in 1970. Actele sunt la zi si este nemobilat. Apartamentul este curat si finisat.

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.