Anunturi imobiliare particulari

Rezultate cautare:
Agentie - 0 comision - exclusivitate 59000 €
Colentina- Doamna Ghica -teren liber de constructii de vanzare Doamna Ghica, Bucuresti

Colentina-D- na Ghica, teren liber de constructii, 200 mp, front stradal 10mp, strada larga, asfaltata, zona rezidentiala linistita, CUT 1.3, POT 45%, toate utilitatile, situatie juridica clara. In vecinatate se afla Parcul Lunca Florilor, scoala, supermarket, gradinita, mijloace de transport, etc.

59000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 94000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Doamna Ghica - 94000 EURO Doamna Ghica, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta va propune spre vanzare un apartament de 3 camere, deosebit, intr-un imobil dat in folosinta 1990. Apartamentul este finisat nou, valoare investitiei in finisaje fiind de peste 20000E. Apartamentul beneficiaza de parchet din lemn triplu stratificat, gresie, faianta de marca premium, usi noi, usa de intrare in apartament cu inchidere Mottura, trei aparate de aer conditionat noi, nefolosite. In bucatarie ramane frigiderul marca Indesit, nou, deasemenea nefolosit. Imobilul este foarte bine izolat, costurile de incalzire, pe timp de iarna, fiind extrem de mici.Imobilulse afla in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun. D-na Ghica Intersectia de la D-na Ghica este nodul de lagatura intre Lacul Tei , Bucur Obor si Colentina, traficul din zona fiind decongestionat odata cu deschiderea Arterei de circulatie D-na Ghica - Bulevardul Chisinau. Noua artera este o legatura intre doua zone mari ale orasului, Pantelimon si Colentina. Strada Doamna Ghica, asa cum a fost gandita ca parte din inelul de circulatie, delimiteaza zona de locuinte colective de arii de locuinte individuale, nedemolate si lacul Fundeni, unul dintre cele din salba de lacuri ale Colentinei. In zona locuintelor individuale si colective s-au facut investitii in infrastructura: rutiera, retele edilitare. In zona a fost amenajat parcul Lunca Florilor, iar peste artera s-au deschis si cateva terenuri de sport. D-na Ghica este o zona de blocuri de 10 si 4 etaje, la strada, construite intre anii 1990 - 2000, in spatele acestora regasindu-se si o zona de case vechi si noi. In zona s-au dezvoltat si Ansambluri de blocuri noi precum D-na Ghica Plaza si Ansamblul rezidential Ghica Residence. Despre Coldwell Banker: Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou. Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani. Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona. Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

94000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Doamna Ghica - 300 EURO lunar Doamna Ghica, Bucuresti

Renet va propune spre Inchiriere, garsoniera de lux in zona Doamna Ghica. Mobilata si utilata...avand finisaje de lux...garsoniera ofera o oaza de liniste. Dupa cum puteti observa in poze totul este nou...pentru detalii astept un telefon.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
Ocazie!Vanzare 3 Camere Lux Colentina/Doamna Ghica Doamna Ghica, Bucuresti

Ocazie! Vanzare un superb Apartament de 3 camere,situat pe Soseaua Colentina colt cu Doamna Ghica vis- a- vis de Parcul Plumbuita,stradal, decomandat situat la etajul 4 /9,construit in anul 1979 . Imobilul are o suprafata utila de 70 mp ,o bai ,2 balcoane si cel de la dormitor este deschis.Apartamentul se vinde mobilat si utilat exact cum se vede in poze si are un pret de 86000eur negociabil Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact 0734240602-Cristina Aktual imobiliar Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 59000 €
Colentina- Doamna Ghica -teren liber de constructii de vanzare Doamna Ghica, Bucuresti

Colentina-D- na Ghica, teren liber de constructii, 200 mp, front stradal 10mp, strada larga, asfaltata, zona rezidentiala linistita, CUT 1.3, POT 45%, toate utilitatile, situatie juridica clara. In vecinatate se afla Parcul Lunca Florilor, scoala, supermarket, gradinita, mijloace de transport, etc.

59000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 59000 €
Colentina- Doamna Ghica -teren liber de constructii de vanzare Doamna Ghica, Bucuresti

Colentina- D- na Ghica, teren liber de constructii, 200 mp, front stradal 10mp, strada larga, asfaltata, zona rezidentiala linistita, CUT 1.3, POT 45%, toate utilitatile, situatie juridica clara.

59000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Doamna Ghica - 87000 EURO Doamna Ghica, Bucuresti

Apartamentul cu 3 camere in care te vei simti ca acasa, este acum de vanzare!Finisajele ,de calitate superioara si alese cu mult bun gust contribuie la atmosfera placuta pe care o are aceasta locuinta si te fac sa te simti minunat , sa te relaxezi complet.Apartamentul este decomandat si dispune de doua grupuri sanitare si un balcon.A fost renovat integral : instalatii noi, ferestre cu geam termopan, usi interioare noi, parchet in camere,holuri si bucatarie, aer conditionat. Este contorizat atat pentru apa cat si pentru caldura.Apartamentul este situat la etajul 1,/8 al unui imobil construit in anul 1986 pe strada Maior Bacila - Colentina. Accesul catre mijloacele de transport in comun si catre punctele de interes din zona se face foarte usor.La doar cateva minute de mers pe jos este statia de RATB Itcani : 182,253,409,statia Ratb Fundeni:182,253, Institutul Clinic Fundeni,Institutul pentru boli Cardiovasculare,Institutul Oncologic,Scoala Gimnaziala nr 39,Scoala Gimnaziala 32, Parcul Motodrom,Stadionul Juventus Colentina,Parrcul Plumbuita.Din punct de vedere juridic dispune de toate actele necesare incheierii contractului de vanzare cumparare.

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 290000 €
Vila de vanzare zona Baicului stradal Doamna Ghica, Bucuresti

Va propunem spre vanzare o proprietate aflata in zona Baicului cu iesire la doua strazi respectiv Dumitru Slugeru si o strada adiacenta. Proprietatea este o constructie formata din parter plus doua etaje cu 127 mp. pe nivel astfel; la parter se afla un spatiu comercial in suprafata de 65 mp si o garsoniera in suprafata de 55 mp. etajul unu un apartament cu doua camere, baie si bucatarie iar la etajul doi un apartament identic. curtea este in suprafata de 60 mp. pavata cu iesire la strada adiacenta. Toate actele sunt in regula, pret de vanzare 290.000 euro discutabil.

290000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Garsoniera de inchiriat in zona Doamna Ghica - Rond Doamna Ghica, Bucuresti

Garsoniera de inchiriat in zona Doamna Ghica - Rond, etaj 1, semidecomandata, in imobil reabilitat, din 1978, mobilata si utilata, renovata, libera, cu imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, cabina de dus. Dotari: aragaz, frigider, masina de spalat. Mijloace de transport: tramvai 21, troleibuz 66, autobuz 143, 182, 243, 282. Vecinatati: Obor Metrou, Lacul Tei, Stefan cel Mare, Fundeni. OIA 104317

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament cu 2 camere zona Colentina, Bucuresti Doamna Ghica, Bucuresti

NSI REAL ESTATE & CREDIT PARTNER va propune spre achizitie acest apartament de 2 camere foarte cochet , luminos si amenajat cu gust . Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet , amanajarea acestuia facandu-se la sfarsitul anului 2016 , unde toate electrocasnicele si mobila fiind noi . Pozitia apartamentului este una foarte buna , cu acces rapid in Soseaua Fundeni . Apartamentul dispune de livind deschis cu bucataria, dar in situatia in care optati pentru varianta unei bucatarii inchise , aceasta se poate face fara probleme.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 32000 €
DOAMNA GHICA - Vasile Stolnicul, vanzare apartament 3 camere, etaj 3/4 Doamna Ghica, Bucuresti

DOAMNA GHICA – Vasile Stolnicul, vanzare apartament 3 camere confort 3 in suprafata totala utila de 35 mp. situat in bloc recent reabilitat termic, constructie 1972 la etajul 3/4 cu intrare stradala. Imobilul bloc, este situat in apropiere de: Zona Obor, Sos. Colentina si Sos. Pantelimon

32000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
Vanzare Casa Colentina / Sinaia Doamna Ghica, Bucuresti

Casa 4 camere, 90mp utili si teren 300 mp, din care curte libera 200 mp, in zona Doamna Ghica, str. Dobrici. Dispune de utilitati si necesita renovare. Potrivita pentru locuit. Pret negociabil. Plata cash sau credit. Comision 0!

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Vanzare Apartament Lacul Tei - Parc Tei Doamna Ghica, Bucuresti

Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, decomandat, situat la etajul 2 din 10 intr-un bloc din zona Doamna Ghica- Lacul Tei. Imobilul, in suprafata utila de 68 mp are 3 camere, o baie, 2 balcoane si dispune de curent electric, termoficare, aer conditionat, internet fibra optica, se poate vinde atat mobilat cat si nemobilat . Se afla in apropiere de transport public, parc, scoala, gradinita, supermarket,

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 56000 €
APARTAMENT 2 CAMERE, DOAMNA GHICA, CEL MAI BUN PRET, BLOC NOU, COMIS.0% Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

56000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 99500 €
Apartament spatios cu vedere panoramica | Doamna Ghica Plaza | Comision 0 Doamna Ghica, Bucuresti

Acest apartament spatios este o locuinta perfecta, la inaltime si la propriu si la figurat! Este organizat la etajul 23 intr-un imobil finalizat in anul 2009, din ansamblul rezidential modern Doamna Ghica Plaza. Proprietatea cu suprafata generoasa de 89 mp utili (inclusiv terasa) este ideal pentru o familie numeroasa. Intitial compartimentat in 3 camere, a fost reconfigurat in 4 camere pentru un plus de confort. In prezent, locuinta este organizata dupa cum urmeaza: la nivelul de acces este o zona deschisa formata din living si hol, doua dormitoare amenajate pentru copii, dormitorul matrimonial, o bucatarie inchisa si o baie cu cada. Pe terasa de aproximativ 14 mp se poate amenaja o mica zona pentru luat masa sau servit cafeaua. Vederea este placuta. Datorita localizarii, accesul catre centrul orasului si catre extremitati este facil si rapid, fara a pierde mult timp blocat in trafic. De asemenea, zona este foarte bine deservita din punct de vedere comercial, beneficiind in imediata apropiere de supermarketuri, gradinite, after school, scoli si parcuri. Optional se poate achizitiona cu linia de mobilier existenta. Pentru mai multe informatii sau vizionare, va recomand calduros sa ma contactati! * Nu se adauga comision, HABITAT Brokers oferind proprietarului servicii de reprezentare.

99500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 58500 €
APARTAMENT 2 CAMERE CU CURTE, DOAMNA GHICA, RATB LA 1 MIN, PROPRIETAR Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

58500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 68500 €
APARTAMENT 2 CAMERE SPATIOS, DOAMNA GHICA, STRADAL, RATB, BIROU VANZARI Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

68500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 68500 €
APARTAMENT 2 CAMERE SPATIOS, DOAMNA GHICA, STRADAL, RATB, BIROU VANZARI Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

68500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 43000 €
CEL MAI MIC PRET! APARTAMENT 2 CAMERE DOAMNA GHICA, STRADAL, RATB, COMIS 0% Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

43000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 45000 €
GARSONIERA DOAMNA GHICA, STRADAL, ACTE GATA, MUTARE IMEDIATA, COMIS. Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 48600 €
CADASTRU, INTABULARE! APARTAMENT 2 CAMERE NOU, COCHET, RATB, PARC Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisaje. Costurile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul'' sa devina ,,posibil'', indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

48600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 49900 €
MUTARE IMEDIATA! 2 camere, nou, finisat, cadastru, intabulare, RATB, parc Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul'' sa devina ,,posibil'', indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

49900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 61500 €
APARTAMENT 2 CAMERE, DOAMNA GHICA, CEL MAI BUN PRET, BLOC NOU, COMIS.0% Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

61500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 37000 €
GARSONIERA DOAMNA GHICA, STRADAL, ACTE GATA, BLOC NOU, BIROU VANZARI Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

37000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 56500 €
OFERTA! APRTAMENT 2 CAMERE, DOAMNA GHICA, STRADAL, BIROU VANZARI Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

56500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 64500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Doamna Ghica, Bucuresti

PROPRIETAR, vand apartament 2 camere in zona Doamna Ghica. Apartamentul este decomandat, foarte bine compartimentat si are suprafata utila 59 mp. Dispune de o camera de zi spatioasa, cu o suprafata de 20 mp, bucatarie, camara, debara, baie si dormitor, precum si de un hol cu un spatiu generos. Se afla la parterul unui bloc P+8, dat in folosinta in 1993, ce are ca structura beton armat. Tamplaria este: exterior din PVC cu geam termopan si grilaje metalice, la interior usi lemn, usa intrare este metalica. Finisajele se compun din parchet in camere, placaje gresie si faianta in baie si bucatarie, zugraveli lavabile interfon, cablu, internet. In imediata apropiere sunt Parcul Plumbuita si Tei, policlinica Regina Maria, Mall Veranda, Kaufland, magazine, farmacii, scoli, gradinite, RATB. Mijloace de transport in comun: tramvai 21, troleibuz, autobuz, la 3 statii pana Metrou Obor, piata Bucur Obor.

64500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 258 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Doamna Ghica, Bucuresti

Apartament cu 2 camere decomandat este mobilat si utilat modern cu balcon gresie faianta tapet usa metalica .Zona linistita.In zona Doamna Ghica .Aproape de parc plumbuita obor kaufland mall veranda etaj 5din10bloc reabilitat de curand, Scoala generala la doar 1min. Rog seriozitate. Contactati : 738 - arata telefon - . Sau 738 - arata telefon -

258 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 470 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Doamna Ghica, Bucuresti

3 camera apartment complete mobilat si iutilat Complex doamna ghica plaza 2 baie Balacony 14 M 2 Aer conditionat

470 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 48000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Doamna Ghica, Bucuresti

Colentina, Luntrei, et. 1/10,40 mp,1975,2 cam., cf. 2, gresie, faianta, par chet, termopan, usi interioare noi, bloc reabilitat, particular

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar Sugestie de Prezentare 370 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Doamna Ghica, Bucuresti

Apartament de inchiriat, Doamna Ghica, sector 2 Apartament de inchiriat, Doamna Ghica sector 2, str. Pancota Inchiriez apartament 3 camere, 1989, et 8/8, centrala termica, bloc reabilitat, geam termopan, bucatarie semiutilataIn apropiere: metrou (Obor), tramvai 21 Doamna Ghica, autobuz 143,243 in fata, Mall Verdanda, Parcul Plumbuita Optiuni interior:Apometre,Centrala,2 gr. sanitare,Aragaz,Frigider,Televizor,Balcon,Inst. electrice noi,Masina de spalat,Termopan,Alarma,Cablu,Renovat,Usa metalica

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(