Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Lipscani - 65000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Lipscani - 65000 EURO Lipscani, Bucuresti

Va prezentam spre achizitie un deosebit apartament de 2 camere in zona Centrul Vechi- Unirii- Calea Victoriei. Apartamentul este amplasat intr-o vila interbelica si dispune de o suprafata generoasa de 70 mp. Amplasamentul este unul de exceptie, Centrul Istoric al Bucurestiului, ultracentral dar in acelasi timp linistit si ferit de zgomotul urban. IDEAL PENRU INVESTITIE!

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Lipscani - 65900 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 65900 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Lipscani - 65900 EURO Lipscani, Bucuresti

Va prezentam spre achizitie un deosebit apartament de 2 camere in zona Centrul Vechi- Unirii- Calea Victoriei. Apartamentul este amplasat intr-o vila interbelica, fara risc seismic si dispune de o suprafata generoasa de 70 mp. Amplasamentul este unul de exceptie, Centrul Istoric al Bucurestiului, ultracentral dar in acelasi timp linistit si ferit de zgomotul urban. IDEAL PENRU INVESTITIE!

65900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Lipscani - 7500 EURO lunar Proprietar 7500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Lipscani - 7500 EURO lunar Lipscani, Bucuresti

Centru Istoric - str. Lipscani Imobil consolidat, Subsol+Parter+Etaj, 500 mp utili, autorizatie ISU, curte interioara mica. Suprafata totala: 668 m² An finalizare constructie: 2018 Vitrina: 4 m Stadiu constructie: Finalizat Tip imobil: Alte tipuri

7500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Lipscani - 3200 EURO lunar Proprietar 3200 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Lipscani - 3200 EURO lunar Lipscani, Bucuresti

Proprietar, inchiriez spatiu comercial in Centru vechi, cu vitrina principala in Lipscani 54 si cu iesire in Gabroveni. Cladirea este situata vis-a-vis de Teatrul de pe Lipscani/ Libraria Carturesti. Amprenta la sol este de 70mp (2.8m latime in Lipscani si lungimea de 25m - pana in Gabroveni). Cladirea este complet consolidată si renovată. Cladirea are parter, etaj si mansarda. Mansarda dispune de ferestre Velux mari, care confera multa lumina. Accesul la etaj se face pe o scara interioara generoasa, cu balustrade de fier forjat. Dotari si finisaje: instalatie electrica noua, instalatie sanitara (2 WC-uri la mansarda), usi exterioare noi, ferestre termopan Veka, pardoseala de granit (parter, etaje si scari), peretii – lavabila alba, tavan casetat. Preferabil inchiriere pe termen lung. Nu se inchiriaza pentru bar de noapte. Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: parter, etaj si mansarda , Suprafata terenului: 70,0 m2, Suprafata utila: 180,0 m2, Suprafata construita: 210,0 m2, Numar camere: 6 ,

3200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Lipscani - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Lipscani - 500 EURO lunar Lipscani, Bucuresti

For rent apartment 2 bedrooms, living, 1 bathrooms, Gabroveni 61 street , vis a vis Cocor center, entrance lipscani. Minimum rent 1 year.

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.