Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Prima Casa 5% - Garsoniere Decomandate Berceni - Grand Arena Agentie - 0 comision - exclusivitate 31500 €
Prima Casa 5% - Garsoniere Decomandate Berceni - Grand Arena Metalurgiei, Bucuresti

- Comision 0% - Direct dezvoltator - Rezervari disponibile - Preturi de la 31.500 EUR Amplasament: - Berceni, sector 4, in spatele complexului Grand Arena - str. Aurel Persu - 5-7 min mers pe jos pana la statie RATB, Lidl si Carrefour Grand Arena - Complexul rezidential cuprinde 3 blocuri + parcari + spatiu verde - Zona numai de blocuri noi, strazi + trotuare asfaltate si iluminate - Utilitati complete (curent, gaze, apa curenta, canalizare, internet+tv) Informatii Tehnice: - Garsoniere Decomandate, cu Bucatarie inchisa si Balcon - Imobil de locuinte P+3E, Structura de rezistenta in cadre si diafragme din beton armat - Pereti int+ext din caramida Porotherm, izolatie exterioara din polistiren EPS 80, de 10cm - Centrala termica individuala 24 kw - Tamplarie PVC Rehau Low-E cu 5 camere de izolare - Finisaje la alegere !!! * Pozele sunt ale unor apartamente construite de acelasi dezvoltator

31500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Prima Casa 5% - 2 Camere Decomandate Berceni - Grand Arena Agentie - 0 comision - exclusivitate 43500 €
Prima Casa 5% - 2 Camere Decomandate Berceni - Grand Arena Metalurgiei, Bucuresti

- Comision 0% - Direct dezvoltator - Rezervari disponibile - Preturi de la 43.500 EUR Amplasament: - Berceni, sector 4, in spatele complexului Grand Arena - str. Aurel Persu - 5-7 min mers pe jos pana la statie RATB, Lidl si Carrefour Grand Arena - Complexul rezidential cuprinde 3 blocuri + parcari + spatiu verde - Zona numai de blocuri noi, strazi + trotuare asfaltate si iluminate - Utilitati complete (curent, gaze, apa curenta, canalizare, internet+tv) Informatii Tehnice: - Apartamente cu 2 camere Decomandate, cu Bucatarie inchisa si Balcon - Imobil de locuinte P+3E, Structura de rezistenta in cadre si diafragme din beton armat - Pereti int+ext din caramida Porotherm, izolatie exterioara din polistiren EPS 80, de 10cm - Centrala termica individuala 24 kw - Tamplarie PVC Rehau Low-E cu 5 camere de izolare - Finisaje la alegere !!! * Pozele sunt ale unor apartamente construite de acelasi dezvoltator

43500 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 camere decomandate cu 3 balcoane Berceni/Grand Arena - Dezvoltator Agentie - 0 comision - exclusivitate 63000 €
2 camere decomandate cu 3 balcoane Berceni/Grand Arena - Dezvoltator Metalurgiei, Bucuresti

2 camere decomandate cu 3 balcoane in suprafata de 61 mp. se va vinde complet finisat (finisaje la alegere) si bransat la toate utilitatile orasului. se accepta orice tip de credit. DIRECT PROPRIETAR FARA COMISION !Apartamentul compus din 2 camere, dispunand de 3 balcoane și bucatarie inchisa, este aplasat in imobil nou P+3, situat in apropiere de Centrul Comercial Grand Arena. Imobilul este construit pe cadre de beton armat cu structura de caramida, tencuit si gletuit. Imobilul este izolat la exterior cu polistiren expandat de 10cm. Apartamentul dispune de centrala termica de 24kw, calorifere otel, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, si finisaje (gresie, parchet,faianta,usi celulare) la alegere dintr-o paleta variata, Obiecte sanitare moderne;Pereti despartitori caramida;Pereti interiori caramida;Usa metalica antiefractie;Usi interioare;Vopsea Lavabila.DETALII : retea de alimentare cu apa curenta; retea de alimentare si distributie gaz; retea de alimentare si distributie curent electric;iluminat stradal. Apartamentul poate fi achizitionat prin credit ipotecar si prima casa. reducere pentru plata cash. posibilitate parcare. Pozele sunt din alte blocuri construite tot de noi.

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Berceni, Grand Arena, garsoniera DUBLA decomandata direct dezvoltator comision 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 33500 €
Berceni, Grand Arena, garsoniera DUBLA decomandata direct dezvoltator comision 0 Metalurgiei, Bucuresti

DIRECT PROPRIETAR FARA COMISION ! Garsoniera dubla aplasat in imobil nou P+3,situat in apropiere de Centrul Comercial Grand Arena. Imobilul este construit pe cadre de beton armat cu structura de caramida, tencuit si gletuit. Imobilul este izolat la exterior cu polistiren expandat de 10cm. Apartamentul dispune de centrala termica de 24kw, calorifere otel, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, si finisaje (gresie, parchet,faianta,usi celulare) la alegere dintr-o paleta variata, Obiecte sanitare moderne;Pereti despartitori caramida;Pereti interiori caramida;Usa metalica antiefractie;Usi interioare;Vopsea Lavabila.DETALII : retea de alimentare cu apa curenta; retea de alimentare si distributie gaz; retea de alimentare si distributie curent electric;iluminat stradal. Apartamentul poate fi achizitionat prin credit ipotecar si prima casa. reducere pentru plata cash. posibilitate parcare. Pozele sunt din alte blocuri construite tot de noi.

33500 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 camere Brancovenu - Grand Arena Agentie - 0 comision - exclusivitate 47500 €
2 camere Brancovenu - Grand Arena Metalurgiei, Bucuresti

DIRECT PROPRIETAR FARA COMISION !Apartamentul compus din 2 camere, dispunand de 3 balcoane și bucatarie inchisa, este aplasat in imobil nou P+3, situat in apropiere de Centrul Comercial Grand Arena. Imobilul este construit pe cadre de beton armat cu structura de caramida, tencuit si gletuit. Imobilul este izolat la exterior cu polistiren expandat de 10cm. Apartamentul dispune de centrala termica de 24kw, calorifere otel, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica la intrare, si finisaje (gresie, parchet,faianta,usi celulare) la alegere dintr-o paleta variata, Obiecte sanitare moderne;Pereti despartitori caramida;Pereti interiori caramida;Usa metalica antiefractie;Usi interioare;Vopsea Lavabila.DETALII : retea de alimentare cu apa curenta; retea de alimentare si distributie gaz; retea de alimentare si distributie curent electric;iluminat stradal. Apartamentul poate fi achizitionat prin credit ipotecar si prima casa. reducere pentru plata cash. posibilitate parcare. Pozele sunt din alte blocuri construite tot de noi.

47500 €

   Apartament

Vezi Detalii
berceni grand arena comision 0% loc parcare inclus Agentie - 0 comision - exclusivitate 43400 €
berceni grand arena comision 0% loc parcare inclus Metalurgiei, Bucuresti

Comision 0% - Direct dezvoltator ! preturi pentru plata cash!!! * Pozele sunt cu titlu de prezentare din proiecte asemanatoare!! Rezervari disponibile !!! Ideal investitie!! Amplasament: - in cartierul Berceni, in spatele complexului Grand Arena - Complexul rezidential ce va fi finalizat la sfarsitul anului 2018 cuprinde 3 blocuri Informatii Tehnice: - Imobil de locuinte P+3 etaje - Utilitati complete (curent, gaze, apa, canalizare, internet+tv) - Structura de rezistenta in cadre si diafragme din beton armat - Pereti int+ext din caramida Porotherm, izolatie exterioara din polistiren EPS 80, de 10cm - Centrala termica individuala 24 kw - Tamplarie PVC Rehau Low-E cu 5 camere de izolare - Usa metalica intrare - Finisaje la alegere !!! Garsoniera Decomandata Berceni Grand Arena, LOC PARCARE GRATUIT !!!

43400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Metalurgiei - Apartament 3 camere 72mp - PRIMA CASA Agentie - 0 comision - exclusivitate 67500 €
Metalurgiei - Apartament 3 camere 72mp - PRIMA CASA Metalurgiei, Bucuresti

Apartament de 3 camere, situat la etajul 3 construit in anul 2018 in zona Metalurgiei. Imobilul, in suprafata utila de 72 mp are 3 camere, bai: 2. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

67500 €

   Apartament

Vezi Detalii
berceni grand arena comision 0% Agentie - 0 comision 29750 €
berceni grand arena comision 0% Metalurgiei, Bucuresti

OFERTA- LOC DE PARCARE INCLUS Garsoniera, total decomandata la 5 min de Mall Grand Arena si la 5min de statia de RATB. Zona rezidentiala noua, acces rapid din Strada Turnu Magurele, 7min de mers pe jos si 1min cu masina. In apropiere avem centre comerciale pana la care facem 5min pe jos: Mall Grand Arena, Carrefour, Lidl, Mega Image. Blocul are regim de inaltime mic P+3E Finisajele sunt incluse in pret si sunt la alegerea dumneavoastra: gresie, faianta, parchet, usi. Geamuri termopan 7 camere. BAIE PREVAZUTA CU GEAM. Centrala proprie+ calorifere incluse in pret. Pozele sunt de prezentare. Blocul este in constructie.

29750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(