Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament 3 camere Mosilor, Bucuresti Proprietar 115000 €
Vanzare apartament 3 camere Mosilor, Bucuresti Mosilor, Bucuresti

Apartament cu farmec, foarte luminos, in zona Mosilor-Carol. Etajul 2/3, bloc vechi fara risc seismic. Traversant, decomandat, parchet masiv, gresie, faianta, finisaje noi, 2 grupuri sanitare, balcon, terasa acoperita. Centrala noua (2017).

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa/vila 19 camere 1 Decembrie, Bucuresti Proprietar 2700 €
Inchiriere casa/vila 19 camere 1 Decembrie, Bucuresti Mosilor, Bucuresti

Direct proprietar, fara intermediere agentii imobiliare, bd.Dacia 139, casa a functionat ca restaurant, terasa, toate utilitatile, inclusiv cele pentru functionarea bucatariei restaurantului. Are aviz ISU. Contract de inchiriere cu urmatoarele conditii minime: - garantii de functionare pentru minim 2 ani, - garantii pentru utilitati, - garantii pentru echipamente si dotari, - incheierea unei polite de asigurare pentru perioada de functionare, - incheierea unui contract de monitorizare cu o firma de paza autorizata. Toate avizele necesare functionarii cad in raspunderea chiriasului. Chirie lunara 3600 euro Suprafata utila 400 mp

2700 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(