Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Ofertă de lansare | Ansamblu cu piscină și facilități Agentie - 0 comision 72000 €
Ofertă de lansare | Ansamblu cu piscină și facilități Nordului, Bucuresti

Apartamentul de 3 camere din ofertă, tip Laussane, este disponibil la etajele 1-M. Laussane este un apartament cu bucătărie spațioasă, semi-închisă, 2 dormitoare, 2 băi și 2 balcoane. Toate apartamentele din ansamblu se livrează finisate cu materiale de calitate bună (parchet, gresie, faianță), obiecte sanitare și centrale individuale. Swiss Lake Residence se dezvoltă pe un teren de 13.000 mp și cuprinde 110 apartamente, organizate în 5 imobile, cu lift, la care se adaugă numeroase locuri de parcare și boxe pentru depozitare. Doar 50% din aria totală a proiectului este destinată construcțiilor. Suprafețele locative interioare sunt completate de zone verzi și spații comune de recreere în aer liber pentru întreaga familie, inclusiv piscină pentru adulți și copii. Ansamblul Swiss Lake Residence se află în nord-estul Bucureştiului, integrat într-o zonă rezidențială modernă, dezvoltată, cu arhitectură unitară, chiar pe malul lacului. Programează o vizionare și descoperă cum poți locui într-o oază, la doar 10 km de centrul Bucureștiului. *Pentru cei care și-ar dori mai mult loc în aer liber, la parter sunt disponibile apartamente tip Laussane cu grădină (contactați-ne pentru oferta de preț).

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațios, cu terasă, vedere la lac - finalizare vara 2018 Agentie - 0 comision 63000 €
Spațios, cu terasă, vedere la lac - finalizare vara 2018 Nordului, Bucuresti

Apartamentul de 2 camere din ofertă, tip Meilen, este disponibil la etajele 1-M, cu vedere către lac - ferestre către vest, sud si est. Meilen este un apartament, cu bucătărie semi-închisă, 2 băi, dressing și terasă spațioasă. Toate apartamentele din ansamblu se livrează finisate cu materiale de calitate bună (parchet, gresie, faianță), obiecte sanitare și centrale individuale. Swiss Lake Residence se dezvoltă pe un teren de 13.000 mp și cuprinde 110 apartamente, organizate în 5 imobile, cu lift, la care se adaugă numeroase locuri de parcare și boxe pentru depozitare. Doar 50% din aria totală a proiectului este destinată construcțiilor. Suprafețele locative interioare sunt completate de zone verzi și spații comune de recreere în aer liber pentru întreaga familie, inclusiv piscină pentru adulți și copii. Ansamblul Swiss Lake Residence se află în nord-estul Bucureştiului, integrat într-o zonă rezidențială modernă, dezvoltată, cu arhitectură unitară, chiar pe malul lacului. Programează o vizionare și descoperă cum poți locui într-o oază, la doar 10 km de centrul Bucureștiului. *Pentru cei care și-ar dori mai mult loc în aer liber, la parter sunt disponibile apartamente tip Meilen cu grădină (contactați-ne pentru oferta de preț).

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(