Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

0% COMISION [DUPLEX] 4 Camere 198mp Complex Metrocity Academiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 219900 €
0% COMISION [DUPLEX] 4 Camere 198mp Complex Metrocity Academiei Panduri, Bucuresti

COMISION 0% Propunem spre vanzare un Apartament tip Duplex cu 4 camere Decomandat, situat in complexul rezidential MetroCity Academiei, finalizat in anul 2016 ce se desfasoara pe o suprafata de 198mp construiti si 148mp utili. Apartamentul este situat la etajul 11 si 12 si ofera o priveliste atragatoare asupra capitalei,. Acesta este format din: La ETAJUL 11: Living + WC Serviciu + bucatarie separata cu iesire pe terasa La ETAJUL 12: 1 dormitor matrimonial cu baie propie + 2 dormitoare + 1 Baie + 1 Spatiu Depozitare/zona de dressing Apartamentul se vinde finisat integral, cu centrală termică proprie, contorizare individuala pentru energie electrică şi gaz, restul cheltuielilor comune fiind platite direct către asociaţia de proprietari. Un plus al duplexului il reprezinta terasele ce au o vedere deschisa, ceea ce ne permita sa vedem peisajul din imprejurimi si frumusetea zonei. Merita vizionat ! Noul ansamblu MetroCity Academiei este situat la 300 m de noua statie de metrou Academia Militara, pe Str. Progresului, cu vedere spre Academia Militara si in apropierea Parcului Romniceanu. Zona a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani, prin reconversia unor cladiri industriale in centre comerciale moderne si spatii de birouri. Prin pozitionarea excelenta, proiectul beneficiaza de locatia ideala pentru dezvoltarea unor locuinte moderne. Parcul Rominceanu, Gradina Botanica, parcul Eroilor, parcul Izvor, Arenele BNR sau parcul Carol sunt doar cateva dintre facilitatile in aer liber pe care zona le ofera. Destinatiile excelente de cumparaturi aflate in proximitate, AFI Palace Cotroceni este la doar 5 minute distanta, reprezinta unul dintre punctele forte ale ansamblului. Iar pentru cei care isi doresc o viata sociala activa, barurile si restaurantele din Centru Vechi sunt la mai putin de 10 minute distanta.

219900 €

   Apartament

Vezi Detalii
[Promo 2 Ani Parcare]0% COMISION Ap 3 Cam Complex MetroCity ACADEMIEI 104mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 128900 €
[Promo 2 Ani Parcare]0% COMISION Ap 3 Cam Complex MetroCity ACADEMIEI 104mp Panduri, Bucuresti

*CAMPANIE* In Perioada 27 Septembrie - 27 Octombrie Oferim Cadou Primilor Clienti, 1 Loc de Parcare Gratuit Timp de 24 Luni in Incinta Complexului Metrocity Academiei. ========================================================= Propunem spre vanzare 3 Apartamente de 3 Camere, identice, Decomandate, situate in complexul rezidential MetroCity Academiei, finalizat in anul 2016 ce se desfasoara pe o suprafata de 104.13mp construiti si 78.34mp utili + 1 balcon de 7.81mp. Apartamentele sunt situate la etajele 2, 8 si 9 din 10 si ofera o priveliste atragatoare asupra capitalei, avand ca orientare partea de Vest. Apartamentul se vinde finisat integral, cu centrală termică proprie, contorizare individuala pentru energie electrică şi gaz, restul cheltuielilor comune fiind platite direct către asociaţia de proprietari. MetroCity Academiei este un concept rezidențial urban dedicat omului modern, care iubește orașul și îl folosește ca pe un teren de joacă, investește timp în lucrurile ce contează și nu îl pierde încercând să ajungă la ele. Opţional se pot achiziţiona locuri de parcare în subteran sau afara. Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential: Centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, Vulcan Value Center, Liberty Center, Plaza Romania, Orhideea Shopping Center, Unirea Shopping Center MetroCity Academiei este la doar 1,5 km distanță de zona de afaceri din Cotroceni, aflată într-o continuă dezvoltare. Totodată beneficiază de conexiune excelentă cu zona centrală de afaceri – Piața Victoriei – și de acces rapid către zona Barbu Văcărescu Floreasca - un traseu de doar 20 de minute de mers cu mașina, facilitat de podul Basarab, dar si acces facil RATB, la doar 1 minut de statia de Tramvai 1, 25, 8, 11. Odată cu deschiderea noii staţii de metrou Academia Militară, vor fi de parcurs doar două staţii până la Piaţa Unirii.

128900 €

   Apartament

Vezi Detalii
0% COMISION Apartament 2 Cam + 2 Ani Parcare Complex MetroCity ACADEMIEI Agentie - 0 comision - exclusivitate 82300 €
0% COMISION Apartament 2 Cam + 2 Ani Parcare Complex MetroCity ACADEMIEI Panduri, Bucuresti

*CAMPANIE* In Perioada 27 Septembrie - 27 Octombrie Oferim Cadou Primilor Clienti 1 Loc de Parcare Gratuit Timp de 24 Luni in Incinta Complexului Metrocity Academiei, la cumpararea apartamentului de lista. ============================================================ Propunem spre vanzare un apartament de 2 Camere, situat in complexul rezidential MetroCity Academiei, finalizat in anul 2016 ce se desfasoara pe o suprafata de 62.73mp construiti si 47mp utili + 1 balcon de 6mp. Apartamentul este situat la etajul 10 din 10 si ofera o priveliste atragatoare asupra capitalei, avand ca orientare partea de Vest. Apartamentul se vinde finisat integral, cu centrală termică proprie, contorizare individuala pentru energie electrică şi gaz, restul cheltuielilor comune fiind platite direct către asociaţia de proprietari. MetroCity Academiei este un concept rezidențial urban dedicat omului modern, care iubește orașul și îl folosește ca pe un teren de joacă, investește timp în lucrurile ce contează și nu îl pierde încercând să ajungă la ele. Opţional se pot achiziţiona locuri de parcare în subteran sau afara. Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential: Centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, Vulcan Value Center, Liberty Center, Plaza Romania, Orhideea Shopping Center, Unirea Shopping Center MetroCity Academiei este la doar 1,5 km distanță de zona de afaceri din Cotroceni, aflată într-o continuă dezvoltare. Totodată beneficiază de conexiune excelentă cu zona centrală de afaceri – Piața Victoriei – și de acces rapid către zona Barbu Văcărescu Floreasca - un traseu de doar 20 de minute de mers cu mașina, facilitat de podul Basarab, dar si acces facil RATB, la doar 1 minut de statia de Tramvai 1, 25, 8, 11. Odată cu deschiderea noii staţii de metrou Academia Militară, vor fi de parcurs doar două staţii până la Piaţa Unirii.

82300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(