Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament 2 camere Plevnei, Bucuresti Proprietar 63000 €
Vanzare apartament 2 camere Plevnei, Bucuresti Plevnei, Bucuresti

Direct proprietar, zero comision! 2 camere ultracentral, bloc fara risc seismic. 42m util, 49m total, balcon deschis foarte spatios. Apartamentul se afla in apropierea multor puncte de interes - Cismigiu, Izvor, Fac. Drept, Fac. Stomatologie, Fac. Medicina, Opera, Eroilor - toate la mai putin de 10-15min. de mers pe jos. Zona verde, aerisita, apartament cu priveliste panoramica. Acces facil din/spre orice zona periferica, cu acces catre diverse artere de transport public. Apartamentul a fost renovat in urma cu 5-6 ani, necesita imbunatatiri. Se poate lua in considerare si vanzarea complet mobilat, pentru a fi imediat dat spre inchiriere daca noul proprietar doreste. Rog contact telefonic, sau sms/whatsapp/email daca pt. moment nu sunt disponibil telefonic.

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(