Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  487 mp Bucuresti, Straulesti  - 80000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 80000 €
Vanzare terenuri constructii 487 mp Bucuresti, Straulesti - 80000 EURO Straulesti, Bucuresti

Comision 0 - Proprietar Teren de vanzare in zona Straulesti, sectorul 1 str Ramurele in apropiere de intersectia Soselei Odaii cu Bucuresti-Targoviste, localizat intr-o zona de case si vile, pe o strada cu trafic redus si acces facil catre centru. Pe teren se afla si o casa batraneasca din paianta. - Terenul are o suprafata de 487 mp (Acte). - Front stradal de 15.3 ml. -Casele vecine nu sunt la calcan, constructia existenta este la aprox 1 m de gard - Strada asfaltata, toate utilitatile, canalizare, gaze, iluminat stradal -Statia de autobuz foarte aproape Accesul catre centru se face prin cele doua artere Soseaua Sisesti si Bucureti-Targoviste-Bld Bucurestii Noi, in apropiere aflandu-se si noua statie de metrou Straulesti. -Casele vecine nu sunt alipite la gard Toate actele cadastru, intabulare

80000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(