Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 6 camere Bucuresti, Televiziune - 190000 EURO Proprietar 190000 €
Vanzare casa 6 camere Bucuresti, Televiziune - 190000 EURO Televiziune, Bucuresti

Se vinde proprietate in zona de munte a Vrancei,comuna Spulber. Constructia este ridicata la drum judetean cu asfalt pe un teren de 3000 mp in 2010 tip P+1 cu o suprafata construita P=230mp ; Et.= 200mp, insumand peste 350 mp utili. Configurarea este dispusa astfel: Parter : 6 dormitoare 1 living 1 bucatarie 1 baie 2 holuri 1 terasa Etaj : 3 dormitoare 1 living+bucatarie 1 camera dressing 1 baie 1 balcon 2 holuri Intreaga locuita dispune de urmatoarele utilitati: Incalzire centrala pe lemne Energie electrica Apa curenta cu put forat + racordare la reteaua publica Televiziune prin satelit. Bucatariile sunt complet mobilate iar dormitoarele in proportie de 90%. Proprietatea mai dispune de anexe (bucatarii de vara/foisor/beci/magazii/spatii de depozitat/garaje/baie de servici) toate acestea insumand peste 450mp. Deschiderea terenului este de aproape 80 ml,iar la strada se mai gaseste constructia unui magazin nefunctional dar utilat cu rafturi,spatii depozitare (cu o mica investitie de renovare se poate incepe activitatea de comert). Proprietatea se poate transforma usor un pensiune sau folosita ca resedinta de munte. Se accepta variante imobiliare iar pentru cei interesati ofer detalii la telefon si peste 80 poze detaliate pe whatsapp.

190000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Televiziune - 81000 EURO Proprietar 81000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Televiziune - 81000 EURO Televiziune, Bucuresti

Apartament luminos, eficient energetic, bucatarie open-space; spatii vitrate mari ce asigura lumina naturala pe tot parcursul zilei si ofera o priveliste panoramica chiar si din pat (geamul din dormitor ocupa 3/4 din inaltimea peretelui); centrala termica in condensatie, izolatia de calitate si pozitionarea pe mijloc ofera confort si costuri foarte mici la intretinere; sistem de ventilatie la baie, usa cu inchidere automata, comutatoare cu dubla comanda, router si cablaje internet/televiziune built-in etc. Blocul dispune de 2 lifturi inteligente (ideale pentru carucioare copii / biciclete), spatiu de joaca / relaxare, sistem de avertizare si protectie contra incendiilor etc. Lidl, Mega Image, Parcul Morarilor (2-5 min), tramvai / metrou (5-7 min), Arena Nationala, Parcul I.O.R. (Titan), Mega Mall (15 min). Se vinde mobilat (integral Ikea) si utilat (Arctic/Whirlpool). Direct proprietar, exclus intermediari. Confort: Lux Tip imobil: Bloc de apartamente

81000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Televiziune - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Televiziune - 26000 EURO Televiziune, Bucuresti

Vand Garsoniera de 29 mp utili open space cu loc de parcare inclus in pret. Garoniera se afla la etajul 1 dintr-un imobil de P + 3 E, dat in folosinta in aceasta vara, racordat la utilitati ( Gaz, Electricitate, Apa, televiziune, Internet ) Garsoniera este finisata cu Mobila baie ( Cabina dush, Lavoar, WC, Oglinda), parchet laminat de 8mm, gresie portelanata, usi interioare MDF, Usa metalica la intrare, Faianta, Geamuri termopan, Centrala proprie, Calorifere, Intrerupatoare, Prize. Imobilul se pozitioneaza excelent la strada, cu statie STB la scara ( 137, 138, R430, 611) cu iesire rapida in Bucuresti sector 6 prin Str. Apusului si Bulevardul Uverturii. Imobilul este construit la standarde Europene din cadre de beton armat cu caramida de 30CM exterior si compartimentare interioara de 12CM, Izolatie polistiren de 10CM, EPS 70, Electrovane + senzori gaz pe casa scarii + individual pentru fiecare apartament in parte. Zona foarte bine dezvoltata cu supermarket la 5 minute ( Auchan, Carrefour, Lidel, Penny, MegaImage, La strada Mall), Gradinite, Scoli, Sali de sport, Piscina, etc. Garsoniera este pregatita pentru mutare imediata, toate documentele sunt gata. Se accepta credit Ipotecar si Prima Casa Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati: 0766799251 Program vizionare: Luni - Sambata 09:00 - 21:00 Duminica 09:00 - 18:00 Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

26000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Televiziune - 1600 EURO lunar Proprietar 1600 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Televiziune - 1600 EURO lunar Televiziune, Bucuresti

Spatiu birouri mobilat situat in zona Dorobanti - Televiziune: - etaj 1/4, - suprafata utila 183mp, - 5 camere, 2 bai, un punct sanitar, terasa inchisa, spatii depozitare / arhivare, - centrala proprie si aer conditioonat, - contorizare separata utilitati - acces facil metrou si alte mijloace de transport.

1600 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Televiziune - 145000 EURO Proprietar 145000 €
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Televiziune - 145000 EURO Televiziune, Bucuresti

Dragi posibili cumparatori, eu nu va vand o casa, eu vand o casa facuta pentru mine, cu simt de raspundere si care sa acopere cat mai mult din necesitatile de zi cu zi a unei familii. Descriere: 160mp locuinta, 140mp curtea, doua locuri de parcare, bucataria complet utilata cu sistem de dedurizare a apei curente si filtru cu osmoza inversa pentru gatit si baut, marca Kinetico SUA 2.500euro. Numai bucataria ca mobilier a costat 10.000euro plus hota si plita Franke, cuptorul si masina de spalat vase Samsung. Sistem de detectiei la efractie si detectie la incendiu, sistem de televiziune cu circuit inchis. Este cablat si pentru sistemul de sonorizare mai trebuie echipamentele montate. Peretele exterior la dormitorul matrimonial este in totalitate din geam triplu izolat. Toata instalatia electrica este facuta sub supravegherea mea si sunt montate prize peste tot ca sa nu fie nevoie de prelungitoare. Toata casa este luminata cu LED-uri. Consumul intregii locuinte cu iluminatul (daca se folosesc toate luminile din casa) sunt 500 W (echivalentul a 5 becuri de 100w). Dormitorul matrimonial are baia proprie si dressing, o alta baie, pe holul de la etaj, deserveste cea de-a doua camera de la etaj. Parterul are un grup sanitar de serviciu. Curtea interioara are gazon si aspersoare programabile.

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Televiziune - 450 EURO lunar Proprietar 52000 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Televiziune - 450 EURO lunar Televiziune, Bucuresti

Particular inchiriez apartament 2 camere sector 2,renovat recent ,termopane,parchet, centrala proprie,televiziune digitala, internet, tv lsd in fiecare camera,masina spalat, cuptor microunde,adresa Str viitorului nr 30 .

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa Bucuresti, Televiziune - 76000 EURO Proprietar 76000 €
Vanzare casa Bucuresti, Televiziune - 76000 EURO Televiziune, Bucuresti

Casa este amplasata pe un teren de 300mp in comuna joita la stada asfaltata ,si beneficiaza de toate utilitatile din zona fosa betonata,curent electric,gaze,internet+televiziune upc.pentru informati suplinentare 765 - arata telefon -

76000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Bucuresti, Televiziune - 41000 EURO Proprietar 41000 €
Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Bucuresti, Televiziune - 41000 EURO Televiziune, Bucuresti

apartament 2 camere ,et 7/10 renovat proaspat,cnf 2, usa metalica,termopan balcon +geamuri, aer conditionat,cabina dus cu masaj,gresie,faianta baie+bucatarie,usi interior noi.Racordat la gaze contor separat,internet,televiziune prin cablu. Mijloace de transport in comun : tramvai 25,7,trolebuz 77,masina 102,220,381.Piata Resita in apropiere ,parc, magazin Penyy Market,Mega Image.

41000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Televiziune - 265 EURO lunar Proprietar 265 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Televiziune - 265 EURO lunar Televiziune, Bucuresti

Inchiriez garsoniera doar cu contract pe perioada lunga. Plata se face 1+1 garantie. Libera incepand cu luna septembrie a.c. Utilitati : centrala termica, aer conditionat, televiziune prin cablu (RDS) mobilata, gresie, faianta. Vis a vis de Grand Arena. Nu exista televizor si masina de spalat.

265 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.