Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  4606 mp Buzau, Ciuta  - 32242 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 32242 €
Vanzare terenuri constructii 4606 mp Buzau, Ciuta - 32242 EURO Ciuta, Ciuta , jud. Buzau

Zona cu priveliste superba pe Valea Buzaului. Racordat la reteaua de electricitate (trifazat 70kW 2x35kW) Alimentare apa de la reteaua comunala cu apometre. Terenul este imprejmuit complet cu gard. Terenul are plantati pomi fructiferi Fantana proprie cu pompa de apa. Deschidere 40ml. 2 cai de acces pe teren. Tot terenul este imprejmuit cu gard. Cu alte cuvinte, un loc ideal de casa sau cabana de vacanta! Zona turistica, in apropiere: Tabara de sculptura Magura in aer liber, Manastirea Ciolanu(7 km), la aproximativ 23km de Vulcanii noroiosi. Pretul este NEGOCIABIL! recomandam sa veniti sa vedeti terenul!

32242 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  2600 mp Buzau, Ciuta  - 15600 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 15600 €
Vanzare terenuri constructii 2600 mp Buzau, Ciuta - 15600 EURO Ciuta, Ciuta , jud. Buzau

Zona cu priveliste superba pe Valea Buzaului. Iesire directă in DN10 -(BUZAU-BRASOV).Terenul are deschiderea de 53 metri în DN10. Intravilan,carte funciară. Posibilitate de racordare foarte ușor la energie electrică și apa! Suprafața este incadrata intre DN10 și padure.Terenul conține pomi fructiferi:pruni si meri. Cu alte cuvinte,un loc ideal de casa sau cabana de vacanta! Obiective turistice in zona: _Casa Memoriala "Vasile Voiculescu" _"Vulcanii Noroiosi" (Berca) _"Manastirea Ciolanu" _ "Tabara de sculptura Magura" _35 Km de Municipiul Buzau _Statiunea "Sarata Monteoru" _ Muzeul de Cihlimbar (Colti) _"Focul viu" (Lopatari)

15600 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(