Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Buzau, Gura Siriului  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Buzau, Gura Siriului - 15000 EURO Gura Siriului, Gura Siriului , jud. Buzau

Vand teren intravilan in Satul Gura Siriului, judetul Buzau cu o suprafata totala de 2056 mp. Gura Siriului este un sat aflat intr-o zona de munte, cu o altitudine de aproximativ 500m intr-o zona destul de linistita. Ca si distanta se afla la 60KM de orasul Brasov De asemenea, in apropierea terenului la circa 2km se afla si lacul Siriu iar in aceeasi zona, se poate merge la Lacul Vulturilor. Terenul se situeaza pe partea stanga a drumului national 10 (DN10) in directia Buzau - Brasov, drum cu care se si invecineaza, de unde se face si accesul Iar al doilea vecin mai important fiind Raul Buzau. Terenul are toate actele necesare pentru vanzare. Pentru orice alte detalii, contactati-ma la numarul 753 - arata telefon - !

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.