Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  2000 mp Buzau, Izvoru Dulce (Beceni)  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Buzau, Izvoru Dulce (Beceni) - 12000 EURO , Izvoru Dulce (Beceni) , jud. Buzau

Vinzare teren intravilan Vind urgent,locul este situat la 28k de Buzau, Com Beceni,sar V-parului (Carpinistea) intr-o zona linistita,fara alunecari de teren,fara inundatii.Pe acest loc se afla o casa demolabila sau se poate reface.Are curect electric,apa stradala in curte ,loc ptr legume,poate flori,etc.Actele sunt la zi,fara probleme.Ofer seriozitate,doresc acelasi lucru.Acum se afla in constructie drumul judetean,nou si modernizat.Terenul se afla la 100m de soseaua principala,cu o pozitie f frumoasa,plina de verdeata,si priveliste super.Casa este cu etaj,nu aste locuita de apr.15 ani.Nr tf 722 - arata telefon - sau 769 - arata telefon - .Am sa postez citeva poze cu casa,doar sa vedeti ca titlu informativ.Ptr cine dispune de bani,se poate constr.un mic azil ,deoarece est f mare nevoe dee asa ceva pe valea noastra.

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.