Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Agadici - 19000 EURO Proprietar 19000 €
Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Agadici - 19000 EURO Agadici, Agadici , jud. Caras Severin

Situata in spatele Teatrului Vechi, casa este compusa din: hol intrare, 3 camere, bucatarie si baie.

19000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Caras Severin, Agadici - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare casa 2 camere Caras Severin, Agadici - 18000 EURO Agadici, Agadici , jud. Caras Severin

Vand casa batraneasca localizata in Agadici langa Oravita, constructie din barne de stejar pe fundatie din piatra.In casa sunt 2 camere mari de locuit podite cu lemn, o bucatarie mare la intrare, o tinda mare din care se face inca o usa ce a fost magazie pe care am propus-o pentru baie. Casa este tencuita partial cu pamant, partial cu mortar. In fundatie este construit un demisol mare (25m2) cu usa mare de acces din gradina.Tipul constructiei este Banatean, cu Portal la intrare din piatra si lemn. Prin spatele curtii trece un izvor, terenul aflandu-se inr-o usoara panta. In gradina se afla o fantana zidita din piatra cu diametrul de 1m. Casa are minim mobilier+ semineu cu sticla. E foarte calduroasa iarna si racoroasa vara. Se vinde datorita lipsei timpului pentru continuarea investitiei. Alimentarea cu curent electric exista, contor nou, Vecinii sunt foarte buni si ma anunta de orice s-ar intampa, inclusiv daca a batut vantul si s-au deplasat tiglele(acestea sunt prinse cu sarma si nu cad). In poza nu casa e stramba, drumul e in panta. Localizarea pe harta e exacta.

18000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere Caras Severin, Agadici - 18500 EURO Proprietar 18500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Caras Severin, Agadici - 18500 EURO Agadici, Agadici , jud. Caras Severin

Vand urgent Proprietar vand apartament decomandat,bl.C 11 et 4 ap.12. Apartamentul se vinde parțial mobilat.este recent renovat: geamuri termopan,gresie, faianta centrala termică, clima,. Mai multe detalii la telefon

18500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Caras Severin, Agadici - 100 EURO lunar Proprietar 100 €
Inchiriere garsoniera Caras Severin, Agadici - 100 EURO lunar Agadici, Agadici , jud. Caras Severin

Inchiriez garsoniera Oravita Inchiriez garsoniera in Bl.F6.sc.B.etaj.3 compusa din: o camera, bucatarie, baie, hol si debara.Garsoniera este proaspat renovata mobilata si utilata : geamuri termopane, parchet laminat, teracota,frigider, plita pt gatit pe gaz, instant baie, interfon Este foarte calduraoasa pe timpul iernii zona linistita locuibila si disponibila de astazi .

100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere Caras Severin, Agadici - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Caras Severin, Agadici - 16000 EURO Agadici, Agadici , jud. Caras Severin

Vanzare Oravita Caras- Severin Izolat , geamuri termopan, rulouri. Mobilat ,centrala pe lemne. Etaju 1. Aproape de scoala si gradinita

16000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Caras Severin, Agadici - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare casa 4 camere Caras Severin, Agadici - 27000 EURO Agadici, Agadici , jud. Caras Severin

Vand casa in oravita Vand casa in oravita pe strada ciclovei nr 5 in spate la tribunal sus in oras.toate utilitatile.termopane,gresie faeanta.etc sunt proprietar in acte .casa nu are curte doar o terasa in spatele casei.o vand deoarece sunt plecat si nu o folosesc.multumesc.

27000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Caras Severin, Agadici - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare casa 2 camere Caras Severin, Agadici - 18000 EURO Agadici, Agadici , jud. Caras Severin

Schimb cu auto/teren/apartament Vand casa batraneasca localizata in Agadici langa Oravita, constructie din barne de stejar pe fundatie din piatra.In casa sunt 2 camere mari de locuit podite cu lemn, o bucatarie mare la intrare, o tinda mare din care se face inca o usa ce a fost magazie pe care am propus-o pentru baie. Casa este tencuita partial cu pamant, partial cu mortar. In fundatie este construit un demisol mare (25m2) cu usa mare de acces din gradina.Tipul constructiei este Banatean, cu Portal la intrare din piatra si lemn. Prin spatele curtii trece un izvor, terenul aflandu-se inr-o usoara panta. In gradina se afla o fantana zidita din piatra cu diametrul de 1m. Casa are minim mobilier+ semineu cu sticla. E foarte calduroasa iarna si racoroasa vara. Se vinde datorita lipsei timpului pentru continuarea investitiei. Alimentarea cu curent electric exista, contor nou, Vecinii sunt foarte buni si ma anunta de orice s-ar intampa, inclusiv daca a batut vantul si s-au deplasat tiglele(acestea sunt prinse cu sarma si nu cad). In poza nu casa e stramba, drumul e in panta. Localizarea pe harta e exacta.

18000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.