Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Caras Severin, Domasnea  - 14750 EURO Proprietar 14750 €
Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Domasnea - 14750 EURO Domasnea, Domasnea , jud. Caras Severin

vand casa in com.Domasnea jud.Caras-Severin ,este din caramida arsa,are 3 camere, bucatarie,grajd si anexe.Este partial locuibila are suprafata de 1000 m2.

14750 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  20 mp Caras Severin, Domasnea  - 56000 EURO Proprietar 56000 €
Vanzare terenuri agricol 20 mp Caras Severin, Domasnea - 56000 EURO Domasnea, Domasnea , jud. Caras Severin

Proprietate Vand sau la schimb cu casa in Caransebes - proprietate vis a vis de gara Domasnea Caras-Severin la 5 minute de mers pe jos formata din casa (salas) caramida arsa format din 2 camere, spais, hol, bucatarie de vara, o camera mai mica, camara, beci, grajd pentru 5 animale, curent electric, apa curenta, antena satelit, telefon fix. Tractor 45 DT, plug cu 3 brazdare, remorca, grapa, circular cu panza de 70 pentru tractor, 20 ha de pamant tot la un loc din care 13 ha fanete si arabil si 7 ha padure. Vand casa in comuna Domasnea 1000 metrii patrati , poarta mare de intrat cu tractor, curte f mre, in doua parti. Sus camera, bucatarie baie, spais. Jos hol mare in forma de L , 4 incaperi foarte mari care se pot adapta in functie de necesitati, gradina mare , grajd, anexe pret negociabil 21.000 euro.

56000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.