Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  378 mp Caras Severin, Garliste  - 4300 EURO Proprietar 4300 €
Vanzare terenuri constructii 378 mp Caras Severin, Garliste - 4300 EURO Garliste, Garliste , jud. Caras Severin

Vand teren intravilan 378mp cu numar de casa in sat Garliste. -detin contract vanzare cumparare -posibilitate racordare curent si apa -drum refacut in totalitate pana in sat -se da cu un teren extravilan de aproximativ 1300mp inscris doar la Registrul Agricol

4300 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1584 mp Caras Severin, Garliste  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1584 mp Caras Severin, Garliste - 0 EURO Garliste, Garliste , jud. Caras Severin

Vand doua parcele in intravilan, in suprafata de 1584 mp, respectiv 601 mp, extras C.F. individual, sat Garliste, Comuna Goruia, jud. Caras-Severin, la intrarea in Parcul National Semenic - Cheile Carasului, langa rezervatia mulinologica de pe Cheile Garlistei, zona montana linistita, in plina dezvoltare turistica, posibilitati drumetii. Parcelele sunt situate central, intre case, pe teren plan si usor accesibile, drum asfalt, despartite de raul Garliste, accesul intre ele fiind asigurat de un pod metalic; pretabil pensiune turistica, agrement, casa de vacanta, locuinta permanenta, constructii, etc. Suprafata de 1584 mp beneficiaza pe latura de catre rau, de un zid construit in totalitate din piatra. (vezi foto) Utilitati: curent electric, apa, iluminat stradal, drum asfaltat. Parcelele se pot vinde impreuna sau separat, pretul fiind de 5 euro/mp. Atractii turistice ale zonei in care regasiti si Cheile Garlistei sunt: - Cleantul Cerbilor (la baza versantului gasindu-se cateva pesteri), Pestera Galatiului, Pestera cu Apa - cea mai lunga pestera din chei si cea mai importanta portiune a cheilor, intre Cleantul Gherii si abruptul nordic al Dealului Moghila, care prin salbaticia si frumusetea ei se situeaza printre cele mai deosebite din tara. Caile de acces spre rezervatia naturala sunt: DN Resita -Anina si DN Oravita - Anina. Din Anina se merge spre nord pe firul raului Garliste; - Cea mai veche cale ferata din Romania, traseul Oravita-Anina, supranumita si „Semeringul banatean" datorita asemanarii cu spectaculoasa cale ferata "Semering" din Austria; - Caii salbatici din Muntii Banatului, cel mai recent fiind observati pe calea ferata Anina-Oravita, in apropiere de Garliste.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Caras Severin, Garliste  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 2 camere Caras Severin, Garliste - 20000 EURO Garliste, Garliste , jud. Caras Severin

Proprietar , vand casa cu gradina, curte plus teren arabil si faneata in comuna Garliste nr 205 , situata pe strada principala aproape de centru, la 25 km de Resita . Suprafata utila 55,71 mp Suprafata desfasurata 78,00 mp Anexe 12 mp Curte 210 mp Gradina 347 mp Extravilan arabil - 1,45 ha si faneata - 3,19 ha Casa se vinde impreuna cu terenurile aferente. Casa plus gradina se vand impreuna la pretul de 10.000 euro (nu este negociabil) iar terenurile extravilan separat daca se doreste (negociabil daca se cumpara impreuna cu casa si gradina) Casa necesita renovare putand fi folosita ca si casa de vacanta sau gospodarie uzuala. Fantana in curte . Pretul este negociabil in functie de ceea ce se doreste , casa si extravilan sau doar casa si gradina. Pentru alte informatii va rog sa ma contactati la nr de telefon afisat , 740 - arata telefon - sau prin mesaj pe site.

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.