Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Caras Severin, Scaius  - 13000 EURO Proprietar 13000 €
Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Scaius - 13000 EURO Scaius, Scaius , jud. Caras Severin

Vand casa cu gradina Casa la tara, in localitatea Scaius, la 40 km de mun. Resita si 20 km de Lugoj. Drumul este asfaltat pana in fata casei. Casa este racordata la utilitati (reteaua de apa curenta, curent electric), fiind construita pe fundatie din piatra dupa cum urmeaza: Peretele dinspre drum si peretii laterali ai casei sunt din caramida nearsa, tencuita cu strat de 15 cm ciment pe interior si exterior, iar peretii interiori si cei exteriori dinspre curte din BCA, tencuiti si finisati. SPatiul de locuit este compus din doua corpuri: 1. Corpul principal cuprinde 2 camere mari patrate de 25 mp fiecare (5 x5), o bucatarie si un hol utilizat ca spatiu de depozitare, fiecare de 5 x 1,5 m. 2. Corpul secundar cuprinde un hol de trecere si o baie de 10 mp, utilata cu boiler, cada de baie, masina de spalat si instalatii sanitare, plus fosa septica. In spatele casei se afla o terasa betonata de 20 mp, imprejmuita cu gard din lemn si acoperita. Gradina casei are o suprafata de 1100 mp, avand pomi fructiferi si teren arabil. Se preteaza pentru casa de vacanta sau casa de locuit, existand si posibilitatea extinderii constructiei si unirii celor doua corpuri.

13000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.