Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Caras Severin, Stancilova  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 4 camere Caras Severin, Stancilova - 40000 EURO Stancilova, Stancilova , jud. Caras Severin

Vand casa si teren in Stancilova, judetul Caras-Severin, ideala pentru casa de vacanta, pentru dezvoltarea unei afaceri agroturistice sau pentru locuire intr-o zona frumoasa si linistita. Casa este compusa din doua corpuri de cladire(practic, sunt doua case), la care se aduaga garaj pentru masina si dependinte pentru animale. Suprafata terenului care inconjoara casa este compacta, aproximativ 3 ha, si contine cateva sute de pomi fructiferi, gradina pentru legume si teren arabil. Amplasamentul se afla situat la marginea drumului judetean 571B, la 30 km distanta de Bozovici sau Moldova Noua si la o ora de mers pe jos de Cheile Nerei(Lacul Dracului). Casa este bine intretinuta si se vinde cu tot ce se afla in ea. Exista alimentare cu apa, curent electric, drum de acces.

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Caras Severin, Stancilova  - 33000 EURO Proprietar 33000 €
Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Stancilova - 33000 EURO Stancilova, Stancilova , jud. Caras Severin

Vand casa cu 3 camere + hol, 2 teracote si beci Cladire separat bucatarie + camera si 2 sobe Grajd animale cu beci si pod, cocina, cotet Fantana + Apa curenta in curte, cca. 500 pruni si alti pomi fructiferi. 3,5Ha teren in jurul casei +1,2Ha la 1km de casa.

33000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  35 ha Caras Severin, Stancilova  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii 35 ha Caras Severin, Stancilova - 10000 EURO Stancilova, Stancilova , jud. Caras Severin

Teren de vanzare Teren de vanzare 3.5 cu acees la drum asfaltat nu pot pune poze nu stiu de ce cine vrea sa imi scrie aici si trimit poze pe facebook

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.