Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  1 camere Caras Severin, Ticvaniu Mic  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 1 camere Caras Severin, Ticvaniu Mic - 15000 EURO Ticvaniu Mic, Ticvaniu Mic , jud. Caras Severin

Casa poetului Gheorghe Azap aflata in localitatea Ticvaniu Mic pret 10.000€ Casa se afla in vecinatate raului Caras pt amatorii de pescuit, drumul de acces in localitate este in stare foarte buna ( turnat nou in 2016), oportunitati pt cresterea animalelor, stuparit, pomicultura, legumicultura, vanatoare. Vecinatati = Agadici, Greoni, Ticvaniu Mare. Ideal pentru cautatorii de liniste si iubitorii de natura. Schimb cu apartament, garsoniera, auto Pt mai multe detalii sunati la nr 0745900036., suprafata utila: 0,1, suprafata totala: 0,1 Suprafata terenului: 0,1 m2, Suprafata utila: 0,1 m2, Incalzire: altele ,

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.